Evliliğimde ben bunu hak etmedim. Ne yapacağım?

37 gün oldu evleneli..
3 yıllık sevgilime ailem istemiyor diye kaçtım çok güzel bir ilişkimiz vardı onun için birçok şey yaptım ailemi herkesi karşıma aldım
Bir şekilde düğün yaptık ailemle barıstık evlendikten sonra değişti bana sevgiliyken kıyamazken şuanda beni dövüyor acımadan vuruyor hakaret ediyor benimle uyumuyor hergün sabaha kadar oturup elinde iddaa kumar oynuyor hep parayı bulucaz diyor herkesten borç istiyor
Bana diyor ki herkesin oturmak istediği bir evde oturuyorsun havuz spor salonu var ya sen benimle hiç bir sekilde vakit geçirmedikten sonra tek basıma onları yapsam ne olur ki ben 3. Evliliğiyim o 41 ben 24 yasındayım 2 cocugu var ben her haliyle kabul etmişken ben neden bunu yaşıyorum?
Eski eşleri sürekli arayıp para istiyor vs bana söz verdiği hiç bir şeyi yapmadı evlendiğim günden beri hiç bu evden dışarı çıkmadık salonda elinde telefon yüzüme bakmıyor
her şey alana kadar mıydı ve kavga edince dayak yiyorum neden ben herkesin peşinden koştugu bir insanken şu an bu yaşta evli ve evde eşi yüzüne bakmayan boş boş yasayan bir kız oldum her gece ağlıyorum benden sen niye gelip yanımda gol attırmıyorsun diyor kaybedince benimle tartışıyor 🥺 ve ailemle konuşmamı yasakladı
Bugun evde przrvtf buldum ve bize ait değil bu evde sadece bir gün kalmadım oda evlenceğim günden bir gün önce ve şu an biri koydu evimize gelen diyor sinirlenip kim yaptı diye bağrıyo benim bir şey sormama izin vermeden susturuyor bağırarak…. şu an bunları yazarken bile bu gece erken uyu sen salonda oturunca negatif yayıyorsun maçları kaybediyorum diyor … o kadar kırılıyorum ki
Evliliğimde ben bunu hak etmedim. Ne yapacağım?