Selam, bir şey soracağım bakar mısınız?

Uzun zamandır hayatıma kimseyi almıyordum ve çok seçici olmuştum. Hatta artık ilişki istemiyorum dememe rağmen, bu süreçte birçok insan tanıdım ve hepsi benden hoşlandığını bir şeyler yaşamak istediklerini söylediler.

İlgileri hoşuma gitti ama hiçbiriyle duygusal bağlamda yakınlık kuramadım, hepsiyle iletişimim olumsuz sonuçlandı ve bitti. (Konuştuklarımın tümüyle ilişki yaşamadım yanlış anlamayın sadece arkadaşça sohbet ettim ve ilişki düşünmediğimi belirttim bunu kabul etmeyip ısrar edenler de oldu kabul edip yoluna devam edenlerde.)

Lâkin 2 haftaya yakın konuştuğum birisi var ve bu zamana kadar tanıdıklarımdan farklı geliyor nedenini bilemiyorum sadece çok ilgimi çeken biri, gizemli ve gizemli olması onu daha çok tanımamı sağlıyor. Bir yandan da kendime dur diyorum o kadar da değil daha yeni tanıyorsun kendini hemen kaptırma diyorum.

Bu kişininde diğerleri gibi olmasından korkuyorum çünkü hayatıma giren her insan beni yanılttılar, tabî artık yanılmamak için her insana aynı gözle bakıyorum (her insanın her şeyi yapabilecek potansiyelde olduğunu düşünüyorum)

Sadece bu kişiyle konuşurken hiç sıkılmıyorum, muhabbetimiz çok akıcı, her konuda konuşup gülüp eğleniyoruz, birbirimizi sık boğaz etmiyoruz. Bu zamana kadar cinsellik muhabbeti de açmadı amacı bu olsaydı çoktan o muhabbete girmişti.

Yaş olarak da fikir olarak da olgun birisi bana karşı ilgisi de var bunu dolaylı yollarla dile getiriyor zaten bazen direkt belli ediyor.

Size sormak istediğim şu sizce zamana bırakıp onu iyice tanımalı mıyım? Yoksa olmaz deyip hayatıma devam mı etmeliyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Burada olan var mı?
Selam, bir şey soracağım bakar mısınız?