Benim ilkokula giden kizkardesim var ogretmeni bayan aramizda bugune kadar bir sorun gecmedi ogretmeniyle ne tartisma nede baska birsey ama bakiyorum baska velilere yaklasimi cok farkli bana suratsiz ve mesafeli gecen sinifa ciktim kardesime birsey goturmeye sinifin kapisindaydim ogretmenide siniftaydi masasinda gordu beni birini gorunce tebessum edersin bunda yok geldi yanima suratsiz gibi ben sordum kardesimi cevapladi siniftan cikti gitti cok gucendim bu tavrina dünde okul bahcesindeydi okul bahcesinin kapisindaydim gordu beni direk gecti yanimdan gitti yine bir tebessum yok insan bir tebessum ederdiki karsindaki gelip hal hatir sorsun bunda oda yok bende artik hic umursamiyorum seste vermicem artik ben artik gormemezlige gelicem ne sorunu var benimle anlamadim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
uzak durun direk.
Kadın kadının düşmanı gibidir
Dusman olucak birsey yok ortada bendrn bir yanlis gorse anlarim ama ne bu davranisin bana
Bir insani gorup tebessum etmek zor degil
Psikoloji bozuk demek ki
Baskalarina oyle degil
Gidip sorun o zaman
Valla gerekte yok bu sene son kardesimin birdahada yuzunude gormucem zaten benim icinde gerekli biri degil ben kimseye gidip niye boyle davraniyorsun demem cunku benim onunla sorunum yok onun benimle var galiba ki davraniyor oda onun kisisel sorunu
O zaman sorgulamaya da gerek yok
Ben ona bugune kadar saygisizligim olmadi herzaman durusumu belirledim yalakalikta yapmadim ama o suratsizliklarinida haketmedim bundan sonrada zor gorur benden yaklasim
Hala kendinizi boşuna üzüyorsunuz
Niye uzeyim veya uzuldugumu nerden cikariyon icimi biliyonmu
Neden diye Sorguluyorsun hala o yüzden.
Senin gibiler yorum yazmasin zaten kendinize hayriniz yok burada dolasiyorsunuz
😂😂😂 Kaldır yorumu olsun bitsin.
Bir başkasının tavrı yüzünden kendini bu hale sokan ruh hastasına ne desem boş
Ne hale sokmusum yanimdamisinki konusuyon ozurlu konusmadan otuyon beni tanimadan konusma dusunce alisverisi yapmak birsey danismak nezamandan beri ruh hastaligi haline geliyor sen hic danismiyormusun sormuyormusun ruh hastasimisin bir insani etikletlemeden once siz insan olun
Ay ne boş yaptın yorumu kaldır olsun bitsin
Sorularına baktim hep aynı şeyler
Demek ki sende bir gariplik var kendini sorgula
Kendinle barış her yapılandan bisey arıyosun çok anlam yükleme insanlara
Sorun kendinde kendinle barışık ol kendini sev başkaları ile kendini kıyaslama
Psikologumuz konustu teshisini koymus hayir ya kendine hayri olmayan insanlarin karsisindaki kisiyi tanimadan oturup iki cift laf etmeden teshis koyuyorlar ya ona guluyorum hayatinda kac defa gordun beni kac defa konustun ki tani koyuyor buda senin kendi ic kibrin egoistligin surda okadar insan burada yorum yapmis bende onlara bakiyorum herkes normal seyler yazarken senin yorumun senin nasil biri oldugunu zaten ortaya koyuyor yoksa bende gariplik olsa bunun gibi bir suru yorum alirdim ayrica soyle birsey var ben her insanin davranisinda birsey arasam etrafimda insan kalmaz uyumlu olmam ve hic istemedigin kadarda kendimle barisik ve kendimden emin biriyimdir anlamda yuklemiyorum bunlari geceli cok oldu ben bir insanda sorun gormeden once onu cok iyi gozlemlerim ve her insanada insan gibi davranirim ama o kalkip benden insanca yaklasimi esirgeyip bir tebessumu bir sicak tavri esirgeyip baskasina sunabiliyorsa ben onda bir sorun gorurum kim olursa gorur heee her insanin saati bir olmayabilir bunuda anlarim ama her seferinde bu durum boyleyse sorun benim anlam cikarmamda ya da kendimi kiyaslamamda degil onun boyunu gecen egosunda kisiligindedir anladim gerci senin gibiler bunu anlayacak zeka kavramindada degildir herhalde
Yazık yazdıklarımda bunu anlayan birine ne anlatıyorum ki 😂😂
Şimdi sana bunu yapanlara çok hakverdim
Kesinlikle çok haklılar demek ki,
Hadi bir kişi olsa anlarim herkes mi sana böyle demek ki sorunlu sensin 😂😂
Bir kişi biri hakkında tartışmayı 3dk dan fazla sürdürüyorda sorun bu kişidedir
Git bence psikolojik destek al. Profildeki yasin doğruysa muhtemelen evlenmemiş birisindir
Ve evlenememen de çok normal
Herkesin bana boyle oldugunu nerden biliyonda konusuyon kus beyinli
Egoist
Sorularına bakınca bunu görmek zor olmadı 😂😂
İki saattir tartismayi canım canım msjlarinla uzatan sensin haliyle banada cvp hakki dogar
Sen kendini gormemisin
Kalkmis yarim akliyla bana akil veriyor
Kus beyinli
😂😂😂
Senin gibi iki cift lafi bir araya getirip uslup sınır bilmeyenlere adam gibi konusmasini bilmeyene sınır asana cok guzel haddini bildiririm
Hahaha hadi egonu tatmin et
Yalnızlıktan kafayı yemiş gibisin 😂😂
Bir insan bir insana hakaret ediyorsa krndi zavalligindandir ezikligindendir kalkmis bana yorum yaziyor akil veriyor
Senin egon zavalli kalmis ne yapicaz onu
😂😂Bak hala egonu tatmin ediyorsun oysaki umursamaz biri olsan kendinle barışık, ozguvenli olsan ya engellemiştin ya da yorumu kaldırmistin
Ah canim ya sen yanliz olmayasin ki herkesi kendin gibi goruyon
Engellemek cocukluktur zayifliktir kalip kendini ifade etmek asil ozguvensizliktir bilmiyorsan ogrende konus
Ozguvendir
😂😂😂 Hey Allahım yaa hadi yaz dur sen ben gittim
Senin gibi hadsizleremi meydan birakcam
Benim profilime girip soruma vevap yaziyorsan sen defolup gidicen ben degil
Kopek gibi dilinide cevrende senin gibiler illa vardir onlara cikarican bir bayana degil gorgusuz
Sus be ya
Sorup öğrenmeyi dene bence
Ne sorcam be gecen ogretmenler gununde cicek aldim goturdum gayet samimiydi onun haricinde yuzume bakmayacak ne oluyor
sana karşı ön yargısı neden olsun ki
Bilemiyorum ama dedigim gibi ya da kendi egosundan
Egodandır bence başka aklıma gelmiyor nedeni
Sen neden dert edindin bu kadar 😀
Sizce bu davranisi hakediyormuyum baska velilere gayet yakin
Ben ne bileyim hak ediyor musun, aranızda ne geçti, ne konuştunuz
Ben cok nadir gorurum onu hicbirsey konusmadik bu sekilde davranacak mesala bazen kardesim okula gitmez hasta olur mesaj atarim ogretmdnine bildiririm bir gecmis olsun diye yazmaz geri
salla sen onu