Sözcüklerle ifade etmeden, sadece davranışlarından sezebilir misiniz yoksa ben bu gönül işlerinden zerre anlamam mı diyorsunuz?

Sözcüklerle ifade etmeden, sadece davranışlarından sezebilir misiniz yoksa ben bu gönül işlerinden zerre anlamam mı diyorsunuz?

Anlarım rahatlıkla ortam ne kadar kalabalık dahi olsa insanın bir bakışı aslında çok şey ifade ediyor ve bundan emin olmak için aceleci olmamak gerek zamana bırakarak rahat bir şekilde davranışlarıyla bundan emin olabiliriz...
Abartmak gibi olmasın ama... Ben adamın duruşundan bile anlarım, ses tonunu ayarlamasından, jest ve mimiklerinden yakalarım. Bunun için en önemli şey kolay kolay kimseye inanmamaktan geçer. Her gülüşe aldansaydık bi Türkiyenin elinden geçerdik 😅😅😅
Anlayamıyorum. Mutlaka bana hislerini anlatmalı. Bana söylenmeyen hiçbir duygu için varsayım yapmadım, yapmam da!
Cevap
14Cevap
Tahmin ederim ama net bir şey ifade etmedikten sonra emin olamam. Emin olmam için karşı tarafın açık etmesi lazım..
Anlamam ben, söylesin inanmam :D
Evet anlayabilirim
Evet genel olarak analiz ve gözlemde iyiyim hatta gayet iyiyim 😄
Evet
Kızlar okuz gibi bakar genelde
Ve sürekli boş dolu laf atıp konuşmaya çalışır
Bu laf atmalar sadece sana özelde tabi
Maalesef belli etmezse ben anlayamıyorum. Hatta baya baya belli etmeli :)
Sevgi nettir kendini belli eder saklanamaz gizlenemez düşünüyorum
Anlamamak için duygusal zekanın geri olması lazım
Anlarım dersem yalan söylemiş olurum. Söylemediği sürece anlayamam
Bu zamana kadar biri hariç hiçbirini anlamadım maalesef. O biri de çok belli ediyordu öyle anlayabildim ahahah. Kim bilir daha ne bilmediklerim anlamadıklarım var.
Bakışından bile anlaşılır, gülüşü, hitap şekli farklı olur,
Çok basit.. Anlaşılmayacak bişey yok bakıp durur saçlara özellikle erkekler.. Ellere bakarlar.. Meraklı ve anlamaya çalışır gibi bi ifade olur yüzlerinde.
Anlamam acaba mı diye düşünürüm sonra belki de yanlış anladım der geçerim
Ben bu gönül işlerinden zerre anlamam.
Yani az buçuk anlarım ama öyle çok değil
Çok kolayca anlarım
Anlayabilirim. Az çok belli oluyor zaten.
Hissedersem anlarım ☺️
Evet anlayabilirim
Kolaylıkla anlayabiliyorum..
Eskiden anlayabildigimi düsünüyodum ama şimdi ya ben canım başldm ya da insanlar duygularını iyi gizlemeye başladı
canım başldm*
Evt tabikide anlarsın
Evvett hissedersin illa
1 saat içinde anlarım.
Anlarım öküz değilim
bilemiyorum ki ya anlayabilirim da anlayamam da
Anlaya bilirim
Ben anlıyorum
anlarım
Anlamam
Anlamam odunum ben
Anlamam