Bu çok zor. Genel olarak demeyim ama bir çok erkek bir Kadın ona gülümsediğinde başka mânâlar ararlar. Bazı Kadınların kendince yaptığı eylemler sıradan yapmış gibi görünse de sanki erkek bana karşı boş değil diye algılayabilir. Bir gülümsemesini, merhaba demesini bile.
Açıkçası bu konu da temkinliyim. Hayatım da sadece Boşandığım eşim oldu. Büyüklerle çok sohbet ettiğim ve Annemle çocukluğum da çok iç içe olduğum için ona çok yakındım. Ev temizliklerine bile giderken bende gider ve ona yardım ederdim. Hayatın zorluklarını az da olsa görüyor ve Annemin yıpranmasını gün ve gün görüyordum. O yüzden Kadınlara saygım çoktur. O yüzden Her Kadını bir erkek Anne şefkati ile sevmek ve saygı duymak zorundadır derim.
Hisler konusunda bir şey diyemem. Bu konu da yaşım ilerlese de açılmak gibi bir huyum olmamıştır.
İstemeden de olsa bir insanın size bağlanması kadar zor olan bir şey yoktur. Şöyle izah edeyim. İster değer verin ya da değer vermeyim. Ama asla Değer verir gibi yapmayın. Çünkü karşı taraf habersizce sizi sevebilir ve siz ona karşı bir şey hissetmeyebilirsiniz. Bu durum çok daha vahimdir.
İşte ben bu sebepten dolayı, insanları tanıyamadığımdan dolayı biraz çizgim vardır. Ben bir duygu içine girip karşı tarafta bu duygu yoksa. Kendimi de üzmek istemem.
Dedim ya hep büyüklerle dost meclisinde muhabbet etmişiz. Biraz da oralar da pişmişiz. O yüzden tabiri caiz ise hazıra alışmışız. Yani biri bize tavsiye etsin, yakıştırsın bir hayat kuralım. Kimsenin de kalbi kırılmasın derdine girmişiz aslında.
O yüzden hayatımda hiç kızla arkadaşlığım olmaz. Arkadaşlık etsen bir zaman sonra san gönlü meyleder. Kim ne derse desin böyledir. KANKA diye, BACIM diye bir saçlık yoktur bu hayatta. İş yerinde bayan iş arkadaşım var ise sadece orada mesai içinde iş ile alakalı konuşur ve akşam da bitiririm.
Hayat benim için budur. Bazıları OT gibi hayatın var dese de kimsenin kalbini kırmaya, üzmeye, çalmaya, kandırmaya hakkımız yok.
Oy oy Yerim ben böyle Tatlı gülüşü 🤭 Böyle Güzel bi kız olsa kıza kalmaz ben etkilenir aşık olurum Bazı kızlar gerçekten çok şeker yiaa 😍💕 Tabi en önemlisi kalbi de güzelse Candır 😊 Yani Aşık olan insan kendisini açığa verir Hareketi bakışlarından Anlarım Ama çok utanırsa farkına varırim ama çaktırmam sonra söylerim
Ya “senden hoşlanıyorum” diyip popisi başı ayrı oynayanlar var. Neyse zamanında “seviyorum” diyip inandığımız sonrasında pişman edende var. Şimdiki sevgiler, duygular vs çok kıvrak.. kimsenin hislerine güvenmiyorum
@Sosyetic_SheqiiL Boğamazsın anlaşma 3 derki " sol elimi kullanmayacağım bir kere yumruk atarsan istmarinin tam karşısında denize kendim atlarım sonra sen yemek ısmarlarsın" ama tabi ufak tefek kız çocuğu olduğun için ve tabi seninle ilgili büyük olan tek şey şeyin iflah olmaz inadın olduğu için zor be kiraz ağacı
Ben aninda anlarim. O kadar platonik duygular yasadimki artik ustalasdim diye bilirim. Kizlar heme belli ederler istemeselerde. Hoslandigin birine soguk davranirken bile bir samimiyet gosterirsin. ya da sadece bana hep boyleleri denk geldi
anlasam şu an bu halde olmazdı anlayamadım benim için hisleri olanı göremedim benim bişeyler hissettiğim de beni göremedi hayat böyle ironiktir o yüzden bakışınızı genişletin sizi üzen birine kitlenip kalacağınıza belki etrafta size değer veren birileri vardır
Söylemezse anlamam. Kimseyi de bana yürüyor gibisinden anlamam. Sadece uzak durmam gereken, bana ters olabilen şeyler olur o zaman yapmam gerekeni yaparım
Bakışlarından anlarım hatta böyle birsey yaşıyorum, ama beyfendi gözünü alamıyor ama benimle olmayida göze alamıyor 7 aydır kardes kardeş sohbet ediyoruz ama gözler başka bakıyor birbirine ikimizinde