Arkadaşlar çok kötüyüm hayatımda ilk defa beni gerçekten seven el ustunde tutan bana kiyamayan kibar beni mutlu etmek için çabalayan bir erkek çıktı karşıma kendisi devlet memuru 10 bin lira maaşı var anneme sevgilimi anlattim hemen fakir dedi beni ne kadar sevdiğini hiç umursamadı tanıştırayım seni istersen dedim anneme annem yok tanışmam tanışırsam iş ciddiye biner dedi ne yapacağım şimdi annem sırf sevgilim zengin değil diye hemen kestirip attı siz olsanız ne yapardiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Bu devirde annenler maalesef karakterden daha çok gelire bakıyor. Onlar için önemli olan damat adayının yaptığı meslek ve kazandığı para. Evet, bunlar gerçektende önemi yüksek detaylar ama bu kadar abartmaya gerek yok. İnsan yeterki çalışkan olsun. Para zaten her türlü kazanılır bana göre. Tamamen haksız diyemem. Oda senin gelecekte iyi bir hayat yaşamanı istiyordur. Yine de bu para konusuna bu kadar fazla takılmaya gerek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnen senin aşk evliliği değil mantık evliliği yapıp zengin refah hayat uasaminit istiyor ama yanlış bir düşünce. Seni böyle seven biri varken bırakma derim. Ayrıca sende çalış? Nerede hangi kitapta yazıyor da bu erkekler çalışır eve para getirir muhabbeti anlamış değilim. Ne Avrupa'da, ne Amerika'da, ne çin, ne Güney Kore gibi ülkelerde ya erkeklerden çok kadın çalışma oranı var. Ben anlamıyorum bu erkek eve para getirir kadın evde oturur sözünü cidden annene bakma derim sende çalış ve seni seven adam ile mutlu ol. Ayrıca anan değil sen evleniyorsun..
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle annem insanlari maddi durumlarına göre değerlendiriyor ablam sırf zengin biriyle evlenmedi diye nefret ediyor ablamdan o kadar çaresizim ki bir tarafta annem diğer tarafta bana sırılsıklam aşık olan tek amacı beni mutlu etmek olan kişi dün o kadar annem üstüme geldi ki ayrılmayı bile düşündüm sevgilimden ama ayrilirsam o da bende çok uzulecegiz
- +1 yıl
Valla yarın öbür gün annen ölüp gidecek. Allah uzun ömürler versin ama bu hayat senin hayatın ananın değil. Anan mutlu olacak diye sen kendi multuluğunu he etme derim.
Soran+1 yılAynen öyle annem sadece zenginliğe bakıyor beni seviyor mu mutlu ediyor mu umrunda bile degil bir kere bile mutlu musun diye sormadı sadece zengin mi fakir mi ona bakıyor bıktım artık annemin bu zenginliğe olan merakından
- +1 yıl
Sen kendi yolunda git derim. Hayatta başarılar diliyorum size
Annen sadece bu sebepten istemiyorsa yanlış düşünüyor. Yok farklı sebepleri varsa da kendisine bir sor, annelerin hisleri güçlüdür. Belki çocuk kötü birisidir. Ama nihayetinde sen önemlisin, kendi kararını kendin ver. Annenle de güzelce bir konuş bu konuyu neden boyle yapiyor bakalım. Diyalog kurmadan hiçbir sorun cözülemez. Vicdan sahibi bir kişi ise birbirinizi ne kadar sevdiğinizi anlar. Yok anlamazsa da günah senden gitmiş demektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem gerçekten sadece aldığı maaşa bakarak böyle düşünüyor daha tanistirmadan onyargili yaklasiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl10.000 TL gerçekten güzel bir para küçümsenmeyecek bir miktar sen de çalışırsın paranın üstünde koyarsın rahat rahat hayatınızı geçirirsiniz annenin bu cümlesi gerçekten çok onur kırıcı söylemeyecek bir şey Acaba sen altın emzik ile mi bebekliğini geçirdin
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle daha tanımadan etmeden sadece aldığı maaşa bakarak yargiladi erkek arkadaşımı görende işsiz güçsüz biri sanar her ay düzenli bir şekilde maaşını alıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen çok geriden geliyor takılma bile boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgilimden çok eminim hayatim boyunca hiç kimse beni onun kadar mutlu etmedi sevmedi kendi ailemden bile bu kadar sevgi şefkat görmedim ama annem sadece zengin değil diye kestirip attı gecinemezsiniz dedi sırf annem istemiyor diye ayrılıp unutmaya mi calisayim
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBence önemli olan sevgilinizin sizi sevmesi
00 Yorumla
+1 yılFakir mi demiş ne istiyor acaba? Sizde elinizi taşın altına koymalısınız ama sizin de eliniz ekmek tutmali olur mu öyle söyle kızını zorla zengin kocalara vermek isteyen annelere yazıklar olsun diyorum diyorlar ki
Hayatı mutlu olsun yaşantısı kaliteli olsun ne alaka?
Başkasının malını mülküne çöktürerek mi mutlu edeceksin kızını yani aklı sıra zenginliği ile evlendiriyorlar. Yani koca önemli değil malı mülkü arabası evi olup olmaması önemli yani
Kızın hiçbir mesleği vasfı yok zengin koca ne yapsın ki? Adam çalışmış çabalamış kazanmış etmiş hiçbir vasfı olmayan birine neden yedirsin parasını BURADA YAZDIKLARIM SİZE DEĞİL
Zengin koca uyuz oluyorum şu ZENGİN DAMAT arayanlara kızının mutlu olmasını istiyor bak sen başkasının malı mülkü üstünden mutlu olmasını16 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle anneme çok iyi biri falan dememe rağmen hiç umursamadı direk fakir nasıl gecineceksiniz dedi görende işsiz güçsüz biri sanir devlet memuru her ay düzenli bir şekilde alıyor maaşını
- +1 yıl
Yok annen için demedim sana da demiyorum örnek veriyorum gerçekten mutluysan seviyorsanız birbirinizi ne güzel ya
Sırf parası malı mülkü var diye başkası İLE evlenilir mi annen seni düşünüyor tamam sağolsun da yanlış bir düşünce
Sende bir işe girersin edersin geçinir gidersiniz simdi memurlara da artık bu gözle bakılır da kız verilmezse vay haline şimdi 10 bin alıyorsa ocakta 14 15 olacak tamam herşeyin fiyatı artıyor orası ayrı da
Elbet bu düzelecek kıyamete kadar ülke batacak herşeyin fiyatı artacak değil ya seneye temmuzda 17 18 olacak maaşı Allah büyüktür şükredin
Yukarıda yazdım sende bir işe girersin ne güzel mutlu olursunuz Rabbim yolunuzu açık eylesin mutlu olun huzurlu olun yeter
Soran+1 yılAnnem zengin biriyle evlenmemi ve evlendikten sonra calismamami istiyor ablam sırf zengin biriyle evlenmedi diye nefret ediyor ablamdan ben çok mutluyum sevgilimle ama nasıl olacak böyle bir tarafta annem bir tarafta hayatimin aski
- +1 yıl
Annenin dediğini yaparsan yazık sırf zengin diye biri ile evlenmiş olursun istediğin kadar sonradan aşık ol annene ne? Sen zengin biri ile evlenince annenin faydası ne para mı koparacak?
Soran+1 yılHerkese hava atacak ondan bence kendi öz kızı zengin biriyle evlenmedi diye nefret eden bir insan
- +1 yıl
boş ver ya böyle saçma bir düşünce olur mu hava atacakmış
Memur ne? Alnının teri ile çalışmış kazanmış memurları adam yerine koymuyorlar bak sen
boş ver sen aşıksan seviyorsan hiç umursama
Geçinirsiniz gözün yükseklerde ise tabi olmaz
+1 yılbir de soruyor musun ne yapmalıyım diye? seni el üstünde tutan birisi var ve maaşını annen beğenmedi diye vazmıgeçeceksin?
ben söyliyim ne yapacağımı evlenirim siz değil ben geçinicem o parayla derim
00 YorumlaFakir mi annen ne bekliyo pardon elon musk performansımı. bence durumu normal gerçekten seviyorsan annen istemiyorsa bile tanıştır annen de zorba baskıcı hayatının içine s@çan bir kadınsa s&ktir et annenin dediğini yapma ben yaptımda noldu bak şimdi inti@ar etmek istiyorum. kalbinin sesini dinle annenize bu kdr takma annenle evlenmeyeceksin sonuçtu oğlan ciddimi peki
010 Yorumla
Soran+1 yılSenin başına ne geldi dinlemek isterim
Soran+1 yılErkek arkadasim bana karşı o kadar düşünceli ki hayatım boyunca annem babam ablam beni o kadar el ustunde tutmadilar ailemden görmediğim ilgiyi şefkati erkek arkadaşımdan görüyorum ama annemin tepkisi beni çok üzdü direk fakir dedi iyi bir insan olup olmadığı hiç umrunda olmadi
- +1 yıl
Yanlış anlama ama annende iyi huylu bir kadın değilmiş bir anne bence ilk önce huyu nasıl seni mutlu edebilir mi gibi şeyleri düşünmesi lazım bak benim babam maddi durumu ortanın üstü anneannem zengin diye annemi verdiler babama ama huyunu görsen hiç kimsede yok ahlak huy çok önemli annene bakma kaç yaşına gelmiş öğrenememiş mi parayla mutlu olunamıyacağını erkek arkadaşın senden istediği özel şeyler var mı +18
Soran+1 yılErkek arkadasim bana sana sadece sarılmak yetiyor diyor ben hayatta olduğum sürece sana kimse zarar veremez diyor ailen seni üzerse ben burdayım diyor daha çok güzel şeyler diyor ben bu zamana kadar ailemden hiç duymadım böyle şeyler hep elestirdiler annem hep başkalarının çocuklarına imrendi ablam var ablam sırf zengin biriyle evlenmedi diye nefret ediyor ablamdan
Soran+1 yılBizim daha 1 buçuk ay oldu daha yeniyiz ama bu 1 buçuk ayda bir kere bile anlasamadigimiz konu olmadi onun yanindayken o kadar mutluyum ki
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılSeksenler var trt de baktinmi ne diyor o hanim
Kızım SSK si var mı
Maaşı iyimi
Ne iş yapar
Doğru yani yabana atma00 Yorumla
+1 yılPara önemli ama sana gerçekten değer veren seven biri mı bu adam
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle beni çok seviyor benim için her türlü fedakarlığı yapiyor
- +1 yıl
O zaman anneni dinleme tatlım bence 🌸🌸
Soran+1 yılO kadar çaresizim ki bir tarafta annem bir tarafta beni gerçekten seven adam
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsunn tatlım 🌸🌸
sen sevgine sahip cikmazsan ayrilirsin seven erkek bulmak cok zor ucup gider
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni gerçekten seviyor bunu bana her an hissettiriyor ama annem sicak bakmadığı için çok aci cekiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa az ama birikim yapabiliyor ise ne güzel çok olup çok da harcar
00 Yorumla Annenin isteklerine göre hayatını sürdürecek değilsin galiba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Maaşı az ama iyi sevişiyor de. O zaman ikna olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılAnneni değiştir dicem ama para olmadan olmuyor maalesef ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani başka sebebler olsa annen haklı derdim ama maaşı konusunda annen katı davranıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma sapan bir bakış açısı annenle bu süreçte Boş ver sen gerçekten de bu adama inanıyor musun güveniyor musun
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet inanıyorum güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç Peki sizin Meslek nedir
Soran+1 yılBen muhasebeciyim 25 yaşındayım o ise 33 yasinda
Cevap sahibi+1 yılEğer siz Gerçekten de bu bu adama inanıyorsanız sizi mutlu edebileceği düşüncesine sahipseniz Annenizi ekarte edebilirsiniz zamanla Asıl benim değinmek istediğim konu şu bazen anne babalar sizin görmediğinizi görebilirler hani işin maddi boyutuna takılmadan Ya evet sen bunu seviyorsun ama bu insanı Biz hoşumuza gitmedi veya bir şekilde biz beğenmedik ya da ne bileyim işte huyu karakteri sana uygun değil gibi bazen bizim görmediğimizi anne babalar görebiliyor Böyle bir şey olabilir mi yoksa sadece anneniz maddiyata mı takılı kaldı
Soran+1 yılAnnem daha tanışmadan sırf maaşından dolayi sıcak bakmadi
Cevap sahibi+1 yılO zaman siz Annenize çok kulak asmayın yolunuza devam edin iş sadece maddiyat değil arkadaş önemli olan sizin uyumunuz ne süredir tanışıyorsunuz siz ve nereden tanıştınız
Soran+1 yılBiz internetten tanistik buluştuğumuz zaman aramızda inanılmaz bir elektrik oldu o kadar iyi anlaştık eğlendik güldük ki onun yanındayken o kadar mutluyum ki hayatım boyunca hiç kimsenin yanında bu kadar mutlu olmadım ben
Cevap sahibi+1 yılPeki suanki sebep,
Bundan onceki hayatinizda hic mutlu olmadiginiz icin, bunla uyum olunca bazi seyleride gozardi ediyo olabilirmisiniz?
Ne kadar oldu tanisali
Soran+1 yılEvet bundan önceki hayatımda hiç mutlu olmadım hayatımda ilk kez biri beni bu kadar mutlu ediyor tanisali 1 buçuk ay oldu
Cevap sahibi+1 yılGenelde şöyle olur Daha önceki hayatımda herhangi bir mutluluk görmeyen ailevi sorunları olan ya da geçmişi gerçekten de mutsuzluklarla dolu bir kadın biriyle tanışıp O kişiden biraz mutluluk görünce aşırı derecede bağımlı hale gelir ve o kişinin yanlışlarını göremez görmek istemez Çünkü geçmişten daha farklı bir yaşam sürmüştür falan O sebeple senin gibi durumda olan kadınların daha fazla dikkatli olması gerekiyor
Soran+1 yılEvet öyle hayatım hep mutsuz geçti ama erkek arkadaşımda gerçekten bana sevildiğimi hissettiriyor
Cevap sahibi+1 yılIşte bunu diyorum bazen bu sevildiğini hissettirmek birilerini elde etmek için olabiliyor yani Köprüyü geçene kadar mutluluk aşılayıp köprüyü geçtikten sonra gerçek karakterini ortaya koymayın derim
+1 yılİşiniz gücünüz sevgili zaten haftaya aynısından bulursun anneni seç
00 Yorumla
+1 yılSallama yaa sen takıl keyfine bak hevesini alınca ayrılırsın.
00 Yorumla
+1 yılAnneni seç sevgili dediğin bugün aşkım der yarın ziktiri çeker
02 Yorumla- +1 yıl
Annesinin istediği iyi bir şey mi koca aramıyor ZENGİN KERİZ malı mülkünü kazanmış evini arabasını almış sömürülecek keriz arıyor bu bir bakıma kızını SATILIK MAL gibi erkeğe satmak oluyor değil mi?
El ayak kadınlar da var mı? Var demi sadece erkeklerde yok işinize gelince Atatürk’ün kızları cumhuriyet kızları güçlü Türk kızları işinize gelince zengin avcısı paragöz aciz zavallı
Koca İLE evlenilmiyor parası İLE mülkü İLE otur çalış kazan erkeğe gökten zembille mi indi?
Su zengin koca arayanlar bi aciz zavallı olduklarını kabul etseler takdir görecekler de - +1 yıl
Yani diyor ki bizim söyle kızımız var böyle eli yüzü düzgün erkeğe satılık malı övüyor ve kakalıyor
Yani hani malını mülkünü satarken översin ya söyle temiz böyle diye
El ayak var çalışacaksın kazanacaksın kimseye muhtaç olmayacaksın
Koca arayan yok ZENGİN KOCA işi gücü bırakıp zengin koca niye cünkü İnstagramda seyma subaşı Şevval Şahin Hande erçel Aslıhan doğanları görüyorlar öyle şatafatlı hayatlara özenip rahata etmek istiyorlar ne güzel
O zaman erkek üstün taraf kız aciz zavallı ki “BAŞKASININ ERKEĞİN “ parasına muhtaç? Değil mi?
sen seviyor musun agamm adamın maaşı var gene iyide sana kalmış bir olay
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl10 bin az mı, hiç yoktan iyidir. Annen fabrikatör bir damat mı bekliyormuş?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet fabrikatör falan istiyor cidden
Cevap sahibi+1 yılUcuz dizilerin kötü etkisi işte, nereden bulacakmışsın? Senin meziyetlerin neler? Başarı, yetenek, hobi, güzellik, kalp güzelliği falan?
Soran+1 yılBen üniversite mezunuyum muhasebecilik yapiyorum
Memur acından ölüyo annen haklı git bir lüks araba galericisi bul kendine
00 YorumlaBence devlet memuru olması büyük Bi avantaj annen paraya önem vererek doğru yapıyo ancak önemli olan senin ne istediğin annene ve ilişkinize zaman ver her şey düzelecektir
00 YorumlaDaha ne alcak adam 😀10000 bin tl neyinize yetmiyo annenin aklına bakarsan evde aklırsın diyim
16 Yorumla
Soran+1 yılEvi yok arabası yok diyor 33 yaşına gelmiş daha ev araba almamış diyor
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum beni gerçekten seviyor benim mutlulugum için çabalıyor ama annemin tek düşündüğü zengin olması
Soran+1 yılAnneme kalsa tek düşündüğü zengin olması karaktere hiç bakmıyor oysa benim erkek arkadasim beni ne kadar el ustunde tutuyor mutluluğum için gözümün içine bakıyor bana bebek gibi davranıyor
+1 yılPardon da ailem annem çok mu zengin sen ne iş yapyon
03 Yorumla
Soran+1 yılBen muhasebeciyim asgari ücret alıyorum annem öğretmen Babam ise eczaci
- +1 yıl
E annen de memur neden eziklio sevgilini
Soran+1 yılAynen öyle sevgilimin devlet memuru olduğunu öğrenince hiç hoslanmadi sevgilimde gayet düzgün modern biri tanışmak bile istemedi direk fakir dedi
Sen Zengin misin. Bu durumda senin Zengin olman lazım
00 YorumlaMillet asgari ücretle geçinmeye çalişiyor
00 Yorumlaboş ver sen kendin karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şey para değil ya para olunca çözümmu oluyor parası olanda senj yarin bosar seven birine git
10 YorumlaYa annenin mk
Bu ne saçma şey
00 Yorumla
+1 yılSıkma canını. annen ikna olur bence
00 Yorumla
+1 yılAnneni seç ne olursa olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Ama iyi bir şey değil ki?
Başkasının malı mülküne çökmek yüzsüzlük arsızlık oluyor
Annesini amacı ne kızı iyi bir hayat sürsün değil mi?
Kızının el ayak ne güne duruyor bu koca parası yiyenler kendine nasıl yediriyor
Başkasının malı mülkünü evini arabasını kendisinmiş gibi kullanmak yüzsüzlük değilde nedir?
Ekonomi kötü diye zengin koca aramak
Kendin çalış kazan kadınlara zengin olma fırsatı yok mu?
Erkekteki bütün özellikler kadında da var değil mi? El ayak mesela
İşlerine gelince cumhuriyet kızları güçlü Türk kızları işlerine gelince başkasının malı mülkü üstünden rahat hayat sürmenin hesabını yapan zavallı kisvetteleri oluyor
Zengin koca yani koca değil ZENGİN koca ondan sonra boşanıyorlar nasıl olsa kerizin malının yarısı da benim deyip takmıyorlar yani her halükarda acizlik oluyor
- +1 yıl
Kızını satılık mal gibi pazarlıyor zengin e
Eşyayı arabayı evi satarken översin ya söyle temiz böyle diye
Ne güzel kadın erkek eşit değil mi?
Erkek çalışıp kazandıysa kadında çalışıp kazanacak oh mantıga bak
NASIL OLSA annem beni keriz bi zengin hali vakti yerinde biri ile evlendirir düşüncesi
Aciz zavallılık
+1 yılTroll bir soru
00 YorumlaAnnen mi evlenecek sen mi
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan gönül zenginliğidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Biz ölelim o zaman
00 YorumlaHic belli olmaz birgun zengin olabilir
00 YorumlaAnanı sec
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneni dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalık karışmış
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Annem, sevgilimi maaşı az diye istemiyor. Çok arada kaldım, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler