Sevgilimin annesi yuva yıkan bir kadın , sevgilimin babası evliyken onu ayartıp kuma olarak gelmiş ve hala nikahsızlar ne yapmalıy?

Evlenmek istiyordum , ama benim ailem böyle birşeye izin vermez. sonuçta her anne baba çocuğunu güzel yere evlendirmek ister. Ailesi hem içiyor dolapta içkiler var hemde annesi ile babası nikahsız yaşıyorlar. Din ile alakaları sıfır , hiçbir sure ayet hiçbir şey bilmezler. Benimkilerde tam tersi dedem tanınmış bir hoca , annem babam hacı sürekli namaz kılarlar. Hal böyle olunca kafam karışık. Ama sevgilim çok iyi bi insan merhametli duygusal naif hemen sarılınca gözü dolan iş güç yapan kendiliğinden çamaşır atan bulaşık yıkayan bir adam , benide çok seviyor. Ama sizcr anlaşabilirmiyiz? Aileler bu kadar önemli mi? Yoksa evlenip yolumuza bakıp onun ailesiyle bağımı kopartabilirmiyim? Çünki annesini her gördüğümde midem bulanıyor. Ardamarı baya kırık , baya değişik bi kadın. Ne yapmalıyım. Evlenirsekte ben öyle gelinlik felan yapamam gidip gelmek dahi istemem

Sevgilimin annesi yuva yıkan bir kadın , sevgilimin babası evliyken onu ayartıp kuma olarak gelmiş ve hala nikahsızlar ne yapmalıy?