Bu ahlaksız kadını kocası me yapar?

Eşim sana bir şey anlatmam lazım diyerek eski sevgilisinin aradığını söyledi. Bu kadın eşimin eski sevgilisi. Defalarca aramış ve eşim bak ben evdeyken çoluk çocuğumun yanında arıyosun istemiyorum başımı belaya sokacaksın diyormuş o öyle dedikçe inatla arıyomuş. En son eşim engellemiş ve geldi bana anlattı. Ben de kadınlık gururuma yediremedim sahte hesap açıp kadına yazdım utanmıyor musun evli adamı aramaya dedim. Sonra kocası da yanındaymış o esnada beni sesli aradılar 20 dk konuştuk her şeyi anlattım. Adam birkaç bir şey sordu. Eşin böyle yapıypr işte gör dedim. Sonra kadına dedim ki eşin ekmek parası kazanmak için evden gidiyor sen adamlarla kırıştırmak için arıyosun dedim. Kadın tabi ki iftira atıyosun dedi ben de kanıtlarım var diyerek eşine yöneldim ve git karının arama kayıtlarını çıkar dedim sonu 20 olan bir no var o benim eşim arayıp durmuş o zaman görürsün yalan mı değil mi dedim. Kapattılar telefonu ve kadın instagramını kapattı 1 saat sonra. Kadının whatsapp görünmüyor o da silinmiş. Büyük ihtimalle numarasını değiştirmiştir kocası. Dirlikleri bozulur mu?
Bu ahlaksız kadını kocası me yapar?