hayır beceriksizlik değil sadexe doğru zaman değildir emin ol karşına zamanla çıkar böyle şeylerin hep bi zamanı vardır.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum. Hiç hayal ettiğim gibi bir 33 yıl yaşamadım. Biraz fazla gurur yaptım sanırım. Kadınların ayağına gitmem veya bu sapıklık olayları görüyoruz tv'de delikanlı olmaya çalıştık kimseye göz koymadık oda olabilir. Gerçi bunları anlatsamda kalbimi bilemez kimse. Söz uçar
emin ol kimse göründğü gibi bir hayat yaşamıyor dışardan göründüğü gibi değil herkesin derdi kendine büyük o yüzden yaşadığın her anın kıymetini bil 60 yaşında ünlü olup milyoner olanlar bile var daha 30 yaşındasın karşına ne gibi güzel fırsatlar çıkacağını bilemezsin sadece anın tadını çıkararak yaşa eminim ki karşına çok güzel fırsatlar çıkacak
sosyal birisi olmayı dene belki de öylesindir ama eğer değilsen bir an önce dene illa ki hayatın gğzellikleriyle karşılaşacaksın karşına da doğru insan çıkıcaktır. Tam ne yaşadığını bilmiyorum buraya yazdığın kadarıyla yorum yaptım boşa tavsiye veriyorsam kusura bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır değil muhtemelen karşı cinste düzgün biri olmadığı ya da denk gelmediği içindir
yaş olarak benden büyüksün ama bu senin çevrenle ilgili bir şeydir muhtemelen.
Olabilir
Seninle onlarda aradığını sen kendinde yansıtamıyorsundur belki de
Belki aynı fikirdeyim
Beceriksizlik değilde insanlarda güvensizlik olduğu için iletişim sorunu oluyor.
Seçicilikten kaynaklı armutun sapı üzümün çekirdeği
hayır beceriksizlik değil sadexe doğru zaman değildir emin ol karşına zamanla çıkar böyle şeylerin hep bi zamanı vardır.
Bilmiyorum. Hiç hayal ettiğim gibi bir 33 yıl yaşamadım. Biraz fazla gurur yaptım sanırım. Kadınların ayağına gitmem veya bu sapıklık olayları görüyoruz tv'de delikanlı olmaya çalıştık kimseye göz koymadık oda olabilir. Gerçi bunları anlatsamda kalbimi bilemez kimse. Söz uçar
emin ol kimse göründğü gibi bir hayat yaşamıyor dışardan göründüğü gibi değil herkesin derdi kendine büyük o yüzden yaşadığın her anın kıymetini bil 60 yaşında ünlü olup milyoner olanlar bile var daha 30 yaşındasın karşına ne gibi güzel fırsatlar çıkacağını bilemezsin sadece anın tadını çıkararak yaşa eminim ki karşına çok güzel fırsatlar çıkacak
Şans verilseydi belki dediğin olurdu. şu an farklı bir moddayım.
sosyal birisi olmayı dene belki de öylesindir ama eğer değilsen bir an önce dene illa ki hayatın gğzellikleriyle karşılaşacaksın karşına da doğru insan çıkıcaktır. Tam ne yaşadığını bilmiyorum buraya yazdığın kadarıyla yorum yaptım boşa tavsiye veriyorsam kusura bakma
Ben sadece aptalın tekiyim 😆 Konuştuğum kızlar genelde ciddi olmadığım kardeşim olarak gördüğüm kişiler çünkü hissedemiyorum bir şey
karşı tarafın bir şeyler hissettmesini istiyorsan senin de bir şeyler hissetmen lazım
Knk onlar da sende konuşulacak bir şey bulamıyor olabilir insan bu herkesin düzgün profili farklı
Olabilir
Yanlış çevrende ariyosun dogru insani ondan olabilir ya da sen yanliş insansin oda olabilir
Yanlışım heralde
Yanlıs oldugunu dusuyosan duzgun insanda seni bulmamasi normal
Benim adıma çok şey söylerler ama sesim çıkmaz çünkü doğru olan açığa çıkıyor genelde. Bu ülkede güven sorunu yok
Var pardon
Evt.
Ararsan bulamazsın. Akışa bırakman gerekiyor sanırım bunun formülü bu
Ben erkeğim farkındaysan. Kadınlar kapalı kutu kimi koş diyor kimi bekle yaş 33 grurda nereye kadar
Ay ne bileyim ben ne istersen onu yap o zaman
Hhh okey 😉😆
hayır seçicilik
Doğru bir şey değil mi peki?
en doğrusu
Ozaman 70'imde mutlu son sonra kara toprak
Bilemedim şimdi
Bende