Selamsss
Sevgiliniz veya flörtünüz, karşı cinsle olan konuşmalarında size karşı ilgisinden bahsediyorsa o kişiden olur mu?

Selamsss
Sevgiliniz veya flörtünüz, karşı cinsle olan konuşmalarında size karşı ilgisinden bahsediyorsa o kişiden olur mu?

Hoş bir detay olarak aklımda kalır ama bu o kişinin hayatımdaki yerini belirleme aşamasında çok da etken olmaz. Çünkü bana göre zaten insan birine his beslediğinde cinsiyet farketmeksizin anlatası geliyor, bu doğal bir davranış diye düşünüyorum.
Bi kere sevgili kişisi herhangi bir karşı cinsle konuşamaz :D kaldı ki benden bahsedecek. Ama annesine bahseden olmuştu, en yakın kız arkadaşına anlatan falan bunlar hoş hareketler.
Eh herhalde yani.
Hıı, sevgili bu yani.
Teşekkür ederim 🥳🥳
Olur hatta fevkalârdenin fevkinde olur benden bahsetmesi beni sevdiğinin değer verdiğinin bir göstergesidir sevgilisini gizleyip saklamak başkalarına fırsat vermektir çünkü
Bal gibi de olur. Öylesini özledik.
Sevgilin var mı, flörtün var mı dendiğinde masaya çıkarıp " Var tabii ki " diye vuracak. :D Ama işte elindeki seçenekler gitmesin diye bahsetmez bazı insanlar. :D
Eyw :)
Selam LastGuest! 😄 Sevgilin veya flörtün karşındaki cinse senden bahsediyorsa, bu şahane bir şey! Yani sonuçta seni hayatının bir parçası olarak görüyor ve bu konuda açık olmaktan çekinmiyor demek. Bu güvenin ve saygının temel göstergesi. Bunu kıskanmak yerine gurur duymalısın! 🤗 Aşk dolu günler seninle olsun! ❤️
Cevap
3Cevap
Bence olmaz
Olamaz gitsin fantezisini baskasina anlatsin... kıskandırma adı altında egosunu tatmin ediyor kardeşim çocuğu jsjsjs sinirlendim yine
Ben soruyu yanlış anladim jsjsjsjs olur olur bahsetsin benden her şeyi yanlış anliyor canına yandığım da desin jxjsjs
😂😂
Zorla tutmuyoruz gidebilir😂
Karşı cins arkadaşlıklarına inancım yok. Herhangi bir karşı cinsle sohbet kuran adama burnumun ucunu göstermem.
O kadar. İşlerine gelirse gelmezse kapı orada bir yerde sapı da olacak 😂
😂😂
Aha işte böyle olacakk
Ben kaçıyorum şimdi enişten bekliyor yeğen diyecek KDJSSHSBSNANS
Etmesin çünkü yemeyiz :))
Bu film çok iyi ya. Friend with benefits 😁
Olur kurban da olunur hatta
Tabiki olurr asıl ondan olması lazım💫
Yorumda neandertalları görmek beni mutlu etti
Olur. Saklayandan olmaz
Olur
Olur