Ben kendini bilen ve olgun bir insanım. Tabii ki flörtleşmem konuştuğum kişiye karşı ciddi anlamda bir beğenim hoşlandım varsa ya da şu an konuştuğum kişiyle flörtleşiyorsam bir başkasıyla flörtleşmem ancak onun dışında bir şey sorabilirim normal bir sohbet olabilir ya da arkadaş olabilirim bunda bir sakınca görmüyorum çünkü dediğim gibi ben kendini bilen ve olgun bir insanım.
Ben zaten karşı cins arkadaşı olan birisi değilim günlük yaşantımda. Ki karşı cinsten biriyle konuşuyorsam, bir tek onla konuşuyorumdur. Başkasıyla konuşmam.
Flörtüm0n/sevgilimin yeri ayrı arkadaşlarımın yeri ayrı mesafeli koruyarak konuşurum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Normalde hayır ama karşımdaki sahısın zkinde mi? Erkekler bu kdr ince düşünmez o yüzden istediğimle konuşurum hatta hangısı daha iyiyse en cok onunla olurum. Devir boyle yapma devri. Kimse 1 kişiyle konuşmuyordur eminim ki!