Hayır, alamam. Kimse de almaz bence. Karşı cins takibi kabarık olan biri bende güvensizlik hissi oluşturur. Bir erkek neden o kadar kadını takip eder ki? Tanıdıkları olur, o ayrı ama bu kadar fazla karşı cins tanıdığı olabileceğini zaten düşünmüyorum. Basit bir takip listesi bile o kişi hakkında olumlu, olumsuz izlenim bırakabilir. O yüzden bu gibi detaylara dikkat edilmesi şart.
Hayır, almazdım. O kadar çok kızı takip eden birisinin gözümde pek önemi olmazdı açıkçası. Gördüğü her kızı takibe almak basitliğin kaçıncı seviyesi ayrıca ya. Cidden mide bulandırıcı geliyor. Hiçbir vizyonu olmayan, önüne geleni takip eden erkek ezikliği diye bir şey var.
En büyük kriterim bana göre olgunluk derecesi ve gerçek anlamda donanımlı olması. Benim de takip listemin çok büyük bölümü kızlardan oluşuyor ama sorsan kaçı ile diyalog halindesin diye. Bir elin beş parmağını geçmez. Burada önemli olan duruş benim için.
Takip listem kaliteli kişilerden oluşuyor takip isteği yollayan kişilere bakıyorum genelde düşük exper kişiler önüne geleni ekledikleri için belliki kimseyi tanımıyorlar o yüzden fazla ciddiye almıyorum açıkçası
Ya illa ki tanımadığım kadınlar da eklidir ama bunu aaa kadın düşüncesiyle eklemiyorum. Denk gelince beğenirsem eklerim. Onun dışında büyük çoğunluk da tanıdığım kişiler yani arkadaşım oluyor.
Kızların çoğunu erkek takip attığında ilk işi takipçi listesine bakmak takip ettiği kız sayısı fazlaysa geri takip atmıyor. Test edildi %100 onaylandı.
Nefes alan her karşı cinsi takip listesine ekleyen birini ciddiye alabilir misiniz? soruyu kaç kez okudum biraz anlaşılması zor olmuş... görsel sağolsun işimi biraz kolaylaştırdı...
Ahah görsel çok komik ama her zaman ihtimaler vardır birde şu pencereden olaya bakmak gerek takip ettiği 800 kişiden 799 erkek olsaydı bu sefer bu şahıs top diye lansa edilir di dimi 😂😂
Hayır takip sayısı fazlalaştıkça kişinin kalitesi düşer azda olsa tabi 30-50 den bahsetmiyorum 300-500 de bahsediyorum herkese takip atmış biri ne kadar düzgün biridir akılda soru işareti bırakır