Selamlar,
Öncelikle sakin olun durumu sükunetle değerlendirin, bu gerçek bir ayrılık mı yoksa geçici bir şey mi? Bazen ufak tartışmalarda bile insan durumun sıcaklığıyla olduğundan büyük görebiliyor herşeyi haksız olduğunuzu ve o kişinin sizin için kıymetli olduğunu düşünüyorsanız ortamın sakinleşmesini bekleyip elinizden geleni yapın.
Durum çok tazeyken karşınızdakinin çok üzerine gitmeyi. Buraya kadar geldik ve bunun gerçek bir ayrılık olduğunu anladık varsayalım. şimdi üzüldüğünüz şeyin ne olduğunu iyi analiz etmek en önemli şey. Bu durumlarda pekçok duyguyu aşk acısı gibi algılamanız muhtemel. karşıdakinin sizin hayatınızda hangi boşluğu doldurdurduğunu düşünün.
Belki onu yalnızlığınıza bir kalkan ya da sevgi ihtiyacınıza cevap olarak hayatınızda tutuyordunuz. Eğer kendi yalnızlığınızla yüzleşip, kendinizle barışık hale gelemezseniz bu tür kalkanlara bağımlı hale gelir ve her ayrılıkta daha büyük bir yenilgi hissiyle karşılaşırsınız. onun için kesinlikle yeni bir ilişkiye başlamayın. Belki haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz.
Elbette olabilir ama yaşadıklarınızdan pişmanlık duymayın. Hikayenin mutlu sonla bitmemiş olması öncesinin de yalan olduğu anlamına gelmez. o an onları hissediyordunuz ve bu gerçekti. karşıdaki öyle hissetmemiş olabilir, sizi aldatmış olabilir ama siz ve yaşadığınız her şey gerçek, doğru hislerdi. Yaşadıklarınız hazinenizdir onlarla barışık olun.
01 Yorumla
Soran+1 yılDediğinizi yaptım. Barıştık. Sağ olun
En İyi Cevaplar
+1 yılBu durum ancak zaman içinde geçer. Yalnız sizin çabanızda gerekiyor, yani onu surekli aklınıza getirmek yerine onu unutmak için çaba gösterin bu dönemlerde yalnız kalmamaya dikkat edin ve ona karşı ondan bir iz sizde kalmasın mesela bir hediyesi veya resmi, sosyal medya hesabı gibi şeylerden yani ona ait her şeyden uzak durun engel atın derim. Özellikle bu dönemde yalnız başına zaman geçirmeyin sürekli etrafında birileri olsun.
00 Yorumla
+1 yılBende de iki erkekte böyle oldu. Ya olay şöyle aslında onların karakterlerini kişiliklerini sevmiyorsun ve seni üzdüklerini kandırıp onlara olan zaafından yararlandıklarını görüyorsun. Ama senin için sadece seks güzel ya da sekste sana gösterdikleri zevk şefkat ten uyumu. Yani aklın kalbin istemiyor bedenin istiyor onun savaşı. Ya valla ben başkaları ile de görüştüm ya da kendimi tamamen nadasa da aldım. Bilmiyorum net formülü yok. Bence olay zihni meşgul etmek yoksa başka seks ya da sevgili değil. Zaten o öyle kolay bulunamaz asla. seksi erkeklerle seks yapsan da onlar gittiği yalnız kaldığın her an exini özlersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet hepimiz yaşadık hepimiz ağladık bu soruyu gören sana yardımcı olmaya çalışan herkes bu yollardan geçti çok ağladık çok yıprandık çok üzüldü çok kırıldık bir daha kimseyi sevemeyeceğiz sandık bu acı hiç geçmeyecek sandık ama öyle bir geçiyor ki bu hayatta zaten geçmeyecek hiçbir şey yok onu da unutuyorsun rafa kaldırıyorsun yoldan geçerken bile artık senin için bir yabancı oluyor o kadar geçiyor her şey o kadar unutuyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi şöyle bir şey var aynı durumu son 3 aydır bende yaşıyorum ve seni gerçekten çok iyi anlıyorum başta gerçekten kalbini bıçaklıyorlar gibi bir his ne yaşamak istiyorsun ne ölmek istiyorsun geceleri kan ter döküyorsun yemek bile yiyemiyorsun ve herkesi kendini bile suçlu görmeye başlıyorsun ama zaman geçtikçe bazı şeylere mantıklı bakmaya başlıyorsun ve duygusal kısmın bazen gelip bazen gidiyor şu an ben o aşamadayım ve bir kaç gündür kendimi çok belirsiz ve iğrenç hissediyorum kardeşim sana şöyle söyleyim evet bu acı asla geçmeyecek ama bu acıyla yaşamayı öğreneceksin 1 veya en geç 2 yıl sonra eğer hata sendeyse pişman oldum ama iş işten geçti yaşanacağı varmış diceksin eğer hata sende değil tamamen karşı tarafta ise de ben elimden gelen herşeyi yaptım vicdanım rahat keşke sahip çıksaydı ama kaybeden kendi oldu diyeceksin ki hakkına girildiyse çok emek veripte karşılığını alamamakta bana göre bir kul hakkıdır o bunu çeker merak etme ilahi adalet er ya da geç tecelli eder kendini üzme dicem ama aynı durumu bende yaşıyorum üzülmemek mümkün değil üzüleceksin aşk böyle bir duygu işte hakkını verebilmek her babayiğitin harcı değil maalesef :( bu yüzden üzülüyoruz ya 😔
16 Yorumla- +1 yıl
Abla yanlış anlamazsan sana ciddi bir soru sorabilir miyim? (Lütfen ciddi dalga geçmeden cevap verebilir misin?)
Cevap sahibi+1 yılTabiki
- +1 yıl
Mutlu bir cinsel hayat için penis boyu ne kadar olmalı. Benim penisim 13.5 cm hiç ilişki yaşamadım ama sevgilimle yaşamaya utanıyorum. Sen ciddi bir şekilde doğru cevap verebilir misin? ( Böyle bir soru sorduğum için çok özür dilerim)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ben daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim yani erkek penisinden de açıkçası çok anlamam yani daha bilgili birine sorarsan çok daha iyi olur ablacığım
- +1 yıl
Abla kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılYok ablacığım normal soru sordun da ben pek bilmiyorum istiyorsanız yaşayın bence
+1 yılBu bencede olmuştu. Sadece zamanla ve yeni ortamlar ve ugraslar durumu atlatmaya yardımcı oluyor. Bir de son zamanlarda birbirinin kalbini kırdım. çünkü eskiden cıktığım kişi bana aşırı zarar verdi ancak en rahatsız olduğum konuda bile hata yapacak konuma geldiğimi farketmemstim. Ne olursan ol egonu bırak git sevdiğinin yanına
111 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta önce mesaj attım. Güzel bir sohbet oldu lakin çok arkadaşça konuştuk. Duygularımıza dair hiçbir şey konuşmadık. Bilemiyorum, ikilemde kaldım. Bana karşı az da olsa bir şey hissettiğinden emin olsam yazacağım bir kahve içelim diye.
- +1 yıl
Bence biraz zaman ver net bir 1ay gecsin. Hem karşılıklı birbirinizi yıpratmamış olursunuz hem de ikinize düşünmek için fırsat verirsin. Zaten bu süre içinde o veya sen yazar teklif edersiniz eger yazmazsa 1ay bekledikten sonra yaz. Teklif et. Buluşur karar verirsiniz. Bu süre zarfında tüm sosyal meydalardaki sürenin azalt ve kendine odaklan. Yapamadığın bir seyi yapabilirsin. Yalnız kalıp acını yasamayı da ihmal etme. Umarım bu ayrılık sürecini güzel atlatırsın. Sevgilerimle...
Soran+1 yılSosyal medyam yok zaten. Teşekkür ederim...
- +1 yıl
Sorun değil
- +1 yıl
Abla yanlış anlamazsan sana ciddi bir soru sorabilir miyim? (Lütfen ciddi dalga geçmeden cevap verebilir misin?)
- +1 yıl
Tamam olur ciddi bir soru ise
- +1 yıl
Belki dalga geçeceksin ama ben ciddiyim. 3 yıldır sevgilim var ve evlilik düşünüyoruz. Penisim 13.5 cm eşim zevk alır mı? Yoksa evlenmeden büyüme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum. ( Kusura bakma yemin ederim keyfimden sormadım) belki mutsuz bir evliliğim olacak bu yüzden
- +1 yıl
Ya keşke takip isteği göndereyim sorsaydın burada biraz kaba durdu Ama sorun değil anladım Öncelikle cinsel bir ilişkim olmadi. Ikincisi penis olayını fazla abartiyormussunuz gibi geliyor ya. Bunu bence onunla konuşmalı ve görüş almalısin.
- +1 yıl
Büyüme ameliyatına hiç girme ama. Riskli olabilir.
- +1 yıl
Abla kusura bakma özelden daha kaba olur diye düşündüm
- +1 yıl
Anladım sorun değil. Bence bu konuları sorun yapmamalisin bizim de gogus büyük ve küçük olarak var ama aynı zevki aynı işlevi goruyor.
+1 yılKaç senelik bir ilsiki idi? Yaşlar ve meslekler nedir? Gelecek ne kadar yakindi? Evlilik plari yapılıyor muydu? Ayrılık sebebiniz nedir? Ayrılık sebebi oluşturan kim. Bu sebepten dolayı ayrılık isteyen kim? Cevaplamayi uygun görürseniz daha güzel.. işinize yarayacak.. belki sizi rahatlatacak yorumlar gelmesi mümkün olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zor evet ama seni bu duruma düşüren birini sevmemelisin bence şöyle düşün seni gerçekten sevse mutsuz olmana izin verir miydi? Ve seni sevmeyen birisi için de üzülmeyi bırak boş kalmamaya çalış sürekli bişeylerle uğraş kitap oku film izle anlıycaksın ve atlatcaksın👍🏻👍🏻
00 YorumlaYaşanmışlıklar aklıma geldi...
Başka bir işle uğraş onu düşünmemeye çalış131 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum. O yüzden dediğini yapmaya çalışıyorum. Sağ ol.
Soran+1 yılBir hafta önce mesaj attım güzelce konuştuk. Cana yakın davrandı ama çok arkadaşca konuştuk. O yüzden muamma var. Sanmıyorum beni artık sevdiğini.
Soran+1 yılBir erkek olarak objektif şekilde yorumlarsan sevinirim. Bir hafta önce nasıl gidiyor diye mesaj attım. Ama duygularımıza dair hiçbir cümle kurmadık. Hayata dair konuştuk, öyle. Çok arkadaşça bir sohbetti. O yüzden şüpheliyim beni tekrar sevgili olabileceği birisi olarak görmüyor diye. Ayrılan bendim, hatalı olan oydu. Kendisi pek egolu birisi yazacağını sanmıyorum. Yazacaktım bugün kahve içelim mi diye. Sonra hayır der diye korktum ve yazmadım.
Soran+1 yılKimseyi danışmasaydım yazacaktım. Ama erkekler yazma dedi. Benim de yazma isteğim yok oldu. Egoludur ama kibar birisidir. Bir de annesi ilişkimize pek sıcak bakmıyordu. Belki annesi ile arası bozulmasın diye gelmek istemez. Her ihtimali düşünüyorum. Muamma olmayan tek şey gerçekten onu seviyorum. Belki benim konuyu açmamı beklemiştir, bilmiyorum. Çünkü ayrılan bendim.
Soran+1 yılBu saatte yazsam farklı düşünür mü
Soran+1 yılBence de ya. Hep gece yazıyorum sanki boşluğa düşünce yazmış gibi oluyor. Öğlen yazayım haklısın.
Soran+1 yılÖyle yapacağım. Teşekkürler. Nasıl bi cümle kurayım sence peki?
Soran+1 yılDirekt teklif edeceğim. Ne yapıyorsun yahut nasılsın demeden.
Soran+1 yılSıkıcı bir diyalog yaşatmak istemiyorum. Ne yapıyorsun vs diyerek
Soran+1 yılPeki teşekkürler öyle yapacağım
Soran+1 yılYok aksine kesin reddeder diye düşünerek yazacağım.
Soran+1 yılHaber ederim sonucu
Soran+1 yılBarıştık. Ben teklif etmeden o bana teklif etti.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla sana bir şey sormak istiyorum. Ve bu konuda ciddiyim benim sıkıntım senden daha büyük lütfen bana cevap ver. Ömrümün sonuna kadar yanlız olucam belki. Bir erkeğin penisi kaç cm olursa zevk verir? ( Seni sevgilinin penisi çok mu büyüktü? Kaç cmdi?) Belki benimle dalga geçeceksin ama ben ciddi sordum lütfen banada yardım et. Sana dua ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun süre atlatamiyor insan. Ondan sonra kaç kişi girdi hayatıma, mevsimler geçti. Sevdiklerimin bazıları öteki tarafa göçtüler. Ben hala acaba gelir mi diye bekledim, yıllarımı izdirapla geçirdim.. Biz 5 sene birbirimizde kaldık sonra o öyle bir gitti ki benden aldıkları benden daha fazla oldu. Insan acıyla öğreniyor. Psikiyatrilerle, farklı hobilerlerle, ugraslarla, yeniden sevmeye çalışmalarla..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gerçekten biraz dürüst olalım ve düşünelim, sence şu an nasıl bir konumdasın? Zor şeyler yaşamış olabilirsin ama bu sorunlarını, bu şekilde çözemezsin git karşı cinsten biriyle tanış. Bu dönemi daha rahat atlatmana yardımcı olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgilenen erkekler var ama benim onları tanıma isteğim yok. Birisiyle öpüştüm ama hiçbir arzu yahut sevgi de hissedemedim.
Soran+1 yılDeneyeceğim. Sağ olun.
+1 yılUnutmaya çalıştıkça beynin seninle oynar daha fazla hatırlatır. Hayatına dön normal bir şekilde rutinlerini yap eğlen kendine iyi gelen şeyler yap ve pasta ye🌼😊
12 Yorumla
Soran+1 yılPasta yiyince aklıma geliyor. Birlikte pasta yemiştik bir kere elimdeki çikolatayı yalamisti aklıma o geliyor. :D teşekkürler tavsiyeler için.
- +1 yıl
Her pasta farklı düşünme öyle şeyler ömür boyu pasta yiyemezsinyazık olur😄
+1 yılTribe girmekten bir süre sonra sıkılırsın geçer yani. Zamanın anın tadını çıkar zihnini meşgul tutmak için bir şeyler bul oyalasın seni. Yürüyüşe çıkarsın etrafa bakarsın
00 YorumlaBende o durumdan muzdariptip ve hala daha öyle fakat iş hayatımı yoğunlaştırdım yetmeyip üniversiteye başladım odak noktanı değiştrimezsen her gün daha kötüye gider
00 Yorumla
+1 yılBu kadar ani duygu değişimlerine ben bile şahit olmamıştım!
113 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ben de kendime çok şaşırıyorum. Pek ciddi ve resmî bir kişiliğim vardır. Ama bu durumda mantıklı olamıyorum...
- +1 yıl
Evladım ne hissediyosun elin hergelesine de , cinsel patlama ve duygu selini ardı ardına yaşıyosun?
Soran+1 yılGerçekten öyle muazzam birisi de değil. Beni çok üzdü, zaten ben ayrıldım. Ama anlayamadım onun kadar tutkulu gelmiyor hiç kimse. Eminim vardır.
- +1 yıl
Muazzam olmayan biri, seni üzmüş ve tutkulu! !! Seni üzmüş bundan büyük tutku vesilesi mi olur? Yeniden seni üzecek birini bulmalısın. Çözüm çok basit
Soran+1 yılÖyle demeyin. Ben üzen erkekleri seven kadınlardan değilim. Gerçekten kibar birisiydi ama tek bir hatasinda silip attım. Keşke telafi etme şansı verseydim.
- +1 yıl
Bence o sana çok fazla tutkuyla yaklaşmış. Tutkusunun ateşi ne yapacağını bilememe hali hatalar yapmasına neden olmuş. Bu ihtimali aklına getirmeliydin
Soran+1 yılNe yapmalıyım ben sizce
- +1 yıl
Seni yeniden üzecek başka bir hergele bulmalısın. Asıl o ne yapacak o kısmı düşünsün?
Soran+1 yılYahu üzecek demeyin. Öyle kişileri seven bir kadın değilim ben. Bir hafta önce konuştuk ama çok arkadaşça konuştuk. Bugün kahve içelim mi diyecektim de o kadar arkadasca konuştuk ki istemez diye düşündüm.
- +1 yıl
Arkadaşın o senin, neden istemesin. Birbirinizin hayatlarından çıkmışsınız. Bizce bir sıkıntı yok. Kızlara da soralım istersen
Soran+1 yılBu saatte yazsam yanlış düşünür herhalde
- +1 yıl
Sanmam, evlenmedi değil mi? Evlenmediyse yanlış düşünmez.
Soran+1 yılYok be ne evliligi ders çalışıyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılKafanı meşgul edecek bı uğraş içine gir. Sürekli evdeysen dışarı cikmana sebep olacak bı etkinlik bul
00 Yorumla Hemen bir sevgili yap hemen durma başka türlü olmaz
00 Yorumla
+1 yılAltı üstü bir Psikolojik tedavi göreceksiniz be kardeşim 🥱
00 Yorumla
+1 yılOtur dedin mi oturacak kalk dedin mi kalkacak kfkfkkf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo varken ne vardı yokken ne olur ne kazandım ne kaybettırdı bunları dusun ve sana verdıgı zararı düşünürsen duygu degişimini en hafif şekilde atlatırsın kardesım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuygularını doya doya yaşa. Çekinme bundan
Her acıya alışıyor insan. Sen de bir gün alışacaksın. Hayat bir şekilde devam ediyor. Sıkma canını00 Yorumlaİlk önce ona ait ne anı varsa beyninden sileceksin onu anımsatan ne varsa uzak dur kolay değil biliyorum seni mutlu edecek şeyler yap duygusal takınma kendine zarar verirsen bir kere geliyoruz hayata zamanını boşa harcama anın nabzını tut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni durumdayim 6 aydir yok hala deli gibi ozluyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta önce mesaj attım. Konuştuk ama çok arkadaşça bir sohbet oldu. Bugün kahve içelim mi diye mesaj atacaktım sonra vazgeçtim. Ben de 5 aydır böyleyim. Birisiyle öpüştüm ama hiçbir şey hissetmedim. Başka birisiyle flört ederken bile aklımda o vardı. Sonra bu duruma son verdim. Kimseyi yara bandı yapmak istemiyorum. :(
Cevap sahibi+1 yılKonusalm istersen bekliyorim dm ye
Soran+1 yılTakip ettim.
Soran+1 yılYazarsan sevinirim ben mesaj atamiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu düşünerek kendimi tatmin ediyorum derken cinsel olarak mı
00 YorumlaOnu düsünme, ondan çok dahaa mükemmeleri her zaman vardır, bırak o seni düşünsün sen ise hayatını yaşa 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimse beni böyle sevmedi... neyse sen onu sevmiyorsun canım. sevmediğini ileride anlayacaksın. ayrıldığın için kendini hüzünlü hissediyorsun.. o iki erkekten birimi seç takılmaya devam et
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sevgiden ziyade arzu sadece belki. Belki ilk kez birisiyle o kadar yakın ve derin bir ilişki kurduğum için böylesine derin bir hüzün hissediyorum. Ve birini seçmeye gelirsek, kimseyi istemiyorum. Tanıma hevesim falan yok.
Cevap sahibi+1 yılsenin derdin seks. onunla sevişmek istiyorsun. bu kadar basit. ilk onunla olmuş ondan ona bağlısın veya en çok onunla olmuş. aşık falan değilsin. aşk diye de bir şey yok zaten canım.
Soran+1 yılDerdim seks olsaydı çoktan yapardım. Ondan sonra 4 tane erkek girdi hayatıma. Dört tanesini de istemedim. Birisiyle öpüştüm sadece ona karşı da sevgi yahut arzuya dair hiçbir şey hissetmedim. Birdaha da görüşmedim.
Cevap sahibi+1 yılvay be 5 aydır unutamadığın bi herif var o beş aylık süreçte herifin biriyle öpüşmüşsün. ahshsgsfsfdfs ulan sözde sevdiğin herifin yerine üzüldüm şu an. kadınlara güvenilmez...
Soran+1 yılDuygu değişimi dediğim şey bu işte. Unuttuğumu sanıyorum. Bu kadın yahut erkeklere ait olan bir davranış değil... İnsanlara has. Lakin senin dilinden ki konuşur ve bir pozitif ayrımcılık yaparsam erkekler daha beterini yapıyor. Mesela direkt seks yapmak gibi. Eğer burada bir kıyas yapacaksak kimin daha güvenilmez olduğu bariz.
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen. kesin öyledir. alıştığın için onu istiyorsun sevdiğin için değil. 4 tane herifle konuşmuşsun birini arzulamadığın halde öpüşmüşsün.. boşuna ayrılmamış senden... hiç kusura bakma kadınların özetisin.
Soran+1 yılKonuşmak değil. Bana ilgi gösterdiler lakin ben istemedim. Sadece birisi ile öyle bir an yaşadık daha sonra kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemedim kendisine de söyledim ve birdaha da görüşmedik. Senin cahil zihniyetin bu durumu ne kadar idrak bilemiyorum lakin ben izah ettim. Sen erkeklerin değil de, cehaletin özetisin. 21. Yüzyılda bu bakış açısı ile yaşamak zordur senin için, acıdım. İyi geceler.
Yaşadım 2 senelik ilişkimdi unutmam 2.5 sene aldı ama geçiyor emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılSeninki daha zormuş. Ben de biliyorum geçeceğini ama işte şimdiki ruh halim böyle.
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBen unutmak için hep yenisini aradım deneyebilirsin yani
00 Yorumla
+1 yılÇeke çeke birazda sağlığından ola ola adamı süründürüyor çok geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ayrılığınız nedensiz olduysa bu yüzden aklından çıkmıyor olabilir. Neden sorusuna cevap bulduğun an unutursun. Yaşandı.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir ayrısın
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay
- +1 yıl
Hayırlı olsun, nasıl gelişti olaylar :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYemin ederim aynıyım hiç bir farkım yok
03 Yorumla
Soran+1 yılNapacagizz
- +1 yıl
Aslında ayrılmayı dahi bilmiyorlar.. birşeye bitti diyebilmek için herşeyin açıklığa kavuşması gerekmez mi? Oysa; yarım kalmış onca söz, cevap bulunamamış onlarca soru işareti varken.. İçerde oluşan boşluk hissi tamamen ızdıraptır.
Soran+1 yılEvet haklısın. İçim içimi yiyor.
Yeni sevgili bul derim
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmuyor. Denedim ama hiçbir şey hissetmiyorum.
Soran+1 yıl5 aydır böyleyim ya. Birisiyle öpüştüm ama hiç mutlu bile olmadım. Arzulamadim hiç.
Soran+1 yılUmarım.
Soran+1 yılUmutsuz değilim. Şu an bana ilgi gösteren iki tane erkek var ama ben istemiyorum. Kimseyi tanıma çabam yok. Tek istediğim kişi eski sevgilim.
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
Ya ben de hiç kimseye aşık olmadık sevmedim. Bana sarkan bin tane erkek var ama kimseyi beğenip arzulamıyorum. Ne yapsam acaba.
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bu durumu başkalarına yazarak aşmaya çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılZamann
İnan sadece birazcık zamannn
00 YorumlaBir Süre acı çek sonra S... et.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla alışıyorsun en erken 1 yıl
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydır böyleyim ya.
Cevap sahibi+1 yılNormal daha
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiseyin oluyomuydu cocuk
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimdi işte.
Bir sürü yöntemi var aslında değişiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri kazan diyecemde neden bıraktı orası önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana yazar mısın anlatacaklarm var
00 Yorumla
+1 yılDesene ayni durumdayiz
09 Yorumla
Soran+1 yılNapacağız
- +1 yıl
Düşünmekten bir şeye odaklanamiyorum. 2 yil gecti ama hala unutmak istiyorum olmuyo.
Soran+1 yılBenim 5 ay ya. 2 yıl çok gerçekten. :(
- +1 yıl
Keski bi şey olsada kullansam hafizamdan onu silsem diyorum.
Soran+1 yılOnu unutulmaz kılan ne
- +1 yıl
Hatiralar, gözleri, bakislari, kalbi, utangacligi daha cok sey var
Soran+1 yılEvet anlıyorum seni. Ben de gözlerini unutamadım en çok. Tabii fiziksel olarak sadece bu. Yaptığı kibar eylemleri düşününce hâlâ tebessüm ediyorum.
- +1 yıl
Napalim artik birsey yapamayiz. Umarim kalbimizce birisi cikar karsimiza artik bitmis hersey
Soran+1 yılUmarım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayniyiz
02 Yorumla
Soran+1 yılNapacagiz
+1 yılDöner sanıyorsun bence hâlâ o yüzden düşünüyosun
00 YorumlaNe kadarlık ilişkindi
00 YorumlaUnutarak
00 Yorumla
+1 yılZamanla
00 Yorumla
+1 yılbitkisel hayata girerek
00 YorumlaYenilikler yapmalısın hayatında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Çare fakbadi
00 YorumlaBizde hale maf. Oluyoz ya bizde istiyoz
00 Yorumla
+1 yılzorr
01 Yorumla- +1 yıl
ayakbağı olma..
+1 yılAtlatılmaz
00 Yorumla
+1 yılZamanla...
00 YorumlaSabır sabır sabır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunlasiyorsun
00 Yorumla Dermanı bende
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Cezanı çekiyorsun
00 YorumlaOk umursamamak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaa 😞
00 Yorumla
+1 yılbsskasina vurduracan
03 Yorumla
Soran+1 yılO başkasını bulmak basit mi sanıyorsun. Bir şeyler yaşamak için sevmek gerekiyor önce...
- +1 yıl
bana gel bide beni dene istersen.. ben netim
- +1 yıl
zor degil dene ve gor
Aklına getirme
00 Yorumlaİnşallah unutursun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026