Selamlar,
Her ne kadar beraber olsanız da birbirinizi çok sevseniz de acılarınızı gülümseyişlerinizi paylaşsanız da gelecek hakkında plan kursanız da bazen zaman geçtikçe bazı şeyler değişebiliyor ayrılıklar olabiliyor hiç olmayacakmış gibi hissedilse de.
Önce ağlanır boşlukta hissedilir depresyona girilir kimse onun gibi olamaz vs şeyler düşünülür hele ergenlik evresinde bir kız ayrılık yaşadıysa tam sapıtabilir. Her neyse konuyu saptırmayayım.
Unutulur arkadaşlar her an aklınıza gelen, geldikçe de can acıtan gözlerin yaşarmasına sebep olan insan sonra hafta bir ayda bir akla gelir zamanla unutulur ve aklınıza geldikçe tebessüm etmenize gülmenize sebep olabilir.
Bir kişiye bel bağlamayın. Birini unutmanın en iyi yolu kesinlikle zamandır bira alkol vs bunlar geçici olarak unutturur ve sizin sürünmenize kendinizi rezil etmenize sebep olabilir. Her şey olacağına varır kasmayın sonra değmediğini sizde anlayacaksınız belki güzel belki acı belki de ikisi bir arada anı olarak kalır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk acısından kurtulmak aslında pek mümkün değil o acıyı o süreçte yaşayacaksın bunun kaçarı yok sadece bunu en hafife indirme yöntemleri vardır ilki yalnız kalmamaya dikkat edeceksin bu süreçte ve sürekli yeni hobiler yapacaksın arkadaşların ile kısaca yalnız kalmak sana onu hatırlatacak o yüzden hep arkadaşlarınla olmaya bak veya ailen ile gene aklına gelecek ama en azından bir şeyler yaptığın için keyif alacaksın ne olursa olsun geriyede zaman salmak kalacak.
00 Yorumla
+1 yılzamanla atlatılıyor öyle birden bir formülü yok maalesef. keşke olsaydı tabi
kendinize zaman vereceksiniz neden böyle oldu niye bitti diye sorgulamayacaksınız geriye geçmişe değil bu güne ve geleceğe odaklanacaksınız şu anda acıtan bir süre sonra umursamayacağınız bir şey olacak00 Yorumla
+1 yılÖnce kendine sınır koy. İlk iki gün tabiri caizse hayvanlar gibi ağla sonra silkelen kendine gel alışverişe çık. Kuaföre git Arkadaşlarına zaman ayır onu hatırlatan her detayın yerini kendi anılarınla anlamlandir. Bir süre sonra geçiyor zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Çok fazla flörtüm oldu ama ilk defa birinin beni sevdiğine ve gerçekten sevdiğimi düşündüğüm biri olmuştu. Ayrıldığımızda baya baya alkole vurmuştum kendimi ama bana geri döndüğünde o kadar farklı biri olarak gelmişti ki anında ayrılmıştım.. Biri için üzülmek o kadar gereksiz geliyor ki yani şu an..
Şunu unutmayın, kimse sizden değerli değil bu hayatta. İnsanlar gelir gider ama kendi sağlığınız her şeyden önemli. Eğer biri gittiyse demek ki sizi hak etmemiştir. Fazla önemsemeye gerek yok kimseyi.
20 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten sevmişsen ne olursa olsun duygu beslediğin kişiyle karşı karşıya geldiğinde ilk günkü gibi heyecan devam eder kalbin pıt pıt atar kaç yaşında olursan ol ama karşıdaki bi yanlış yapmasa zaten ayrılıklar da olmaz olmadıysa iyiliğimiz için kendin için yapıyorsun seni aldatan değer vermeyen bi insan seni mutlu edemez biyere kadar yıpranan sen olursun kendi düşünerekten hareket edersen senden iyisi yok zamanla aşılıyor birşeyler unutamazsın ama alışırsın zamannn;))
10 YorumlaBeyninde Yok Ediceksin Kendini Ne Kadar Zamanla Sürekli Bir Şeyler İle Meşgul Hissedersen Kısa Bir Sürede Bak Nasıl Gereksiz Bir Şey İçin Üzülmek Gerekmedigini Anlayacaksın Ne Kadar Acı Da Olsa Brynine Soka Soka Koyucaksın O Seni Hak Etmediğini Senin Ondan Daha İyilerine Ait Daha Liyakatli Bireyler Seni Zamanla Bulucaktir. Sakın Aşk Acısı falan Diye Gidip Karakteristik Olarak Değişme
00 YorumlaOnun yerine başkasını koy zamanla unutuluyor ben hep öyle yapıyorum işe de yarıyor sonra onun yerine koyduğum kişiden bir süre sonra sıkılıyorum hayatımdan çıkarıyorum ve bakıyorum ki aşk acısı falan çekmiyorum bitmiş oluyor ama hayatına alacağın insan seni sevmesi ve mutlu etmesi lazım ve sana baya zaman ayırması lazım ben eski fotoları mesajları falan silmiyorum bir süreden sonra bakınca bir hissetmediğimi anlayınca siliyorum severken silmek zor
00 Yorumla
+1 yılona dair herşeyi sil numarasını felan engelle başka türlü olmaz hatta ortak görüştüğünüz arkadaşın varsa onunla görüşmeye biraz ara ver kafanda kesin birşeyleri netleştirdiysen eğer başka türlü olmuyor yeme içme gezme eğlenme hepsi geçici şeyler… hatıra ve anılarınızı kalıcı olarak silmen lazım belli bir süre sonra beyinde unutmaya ve hatırlamamaya başlar…
00 YorumlaDönüp arkana bakmayarak ve geçmişe takilmayarak. Mutluluk bir başka kişide yeniden filizlenebilir.
Etrafında bulunduğun yerde binlerce insan var ve sanal alemden dahi gerçeğe dönüşebilecek milyarlarca insan.
Takılma, yoluna devam et00 YorumlaBirdir bir oynayarak.
"Birdir bir, yerin dibine gir
İkidir iki, yatağımdaki tilki
Üçtür üç, atlatması pek güç
Dörttür dört, sen dön de önce o popon ört
Beştir beş, gelsin yeni bir eş"00 YorumlaYani yapılacak ilk iş kabullenmektir. Evet bu hiçte kolay değil. Ama ilk bu şart. Ondan sonra biraz kafa dinlenmeli. Daha sonra da sosyalleşip hayata yavaş yavaş karışılmalı. Ek olarakta onla ilgili her ne varsa atılmalı. Bir daha hatırlamamak için…
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle o acıyı bir yaşaman lazım yani ağlamak istiyorsan ağla hicbisi yapmak istemiyorsan yapma sonra bu durumdan kendinde sıkılıp artık silkelenirsin bence bunun için de işte dışarı çıkarsın diziye başlarsın arkadaşlarla kafa dagitirsin sonra sadece hatırlanır önüne bakarsın. sana acı ilk başlarda geçmez gibi gelebilir ama geçiyor illaki ben bu zamanlarda klasik müzik şarkı vs dinliyordum iyi geliyor
00 YorumlaÖnce tıpkı bir buz dolabı gibi buz gibi oluyorsun sonra boğazına öyle acı düğümleniyor ki anlayamıyorsun gözünden yaş aktıkça sanki kalbine bıçak sapliyolar defalarca sonrasında göz yaşlarına kapılıyorsun ve en kötüsü ne biliyor musun zamanla bu aci tekrarliyo unuttum desen bile zaman herşeyin ilacı deseler bile inan geçmiyor aklına her geldiğinde her rüyana girdiğinde aynı acı yıllar geçse de seni buluyor işte bu cidden çok zor😔😔😔
00 YorumlaAnlatılmaz ama o acıya alışılır ve zamanla yerine başka şeyleri koymayı öğrenirsin birde asla onu sevdiğin gibi kimseyi sevemezsin o hep ayrı kalır diğerlerinden
00 Yorumla
+1 yılBu acı bağlanma oranıylar düz orantılı. Eğer zamanında o kişiyle ne kadar çok mutluluk verici aktivite yaparsanız özlem duygunuz o kadar artacaktır, benim tavsiyem ilişkilerde aşırıya kaçmamaktır eğer bunu yaptıysanın hormon reseptörlerinizin azalmasını beklememelisiniz (zaten başka çare yok)
00 YorumlaAyrılığı da acıyı da yiyerek. Baklava niyetine olur künefe niyetine olur profiterol niyetine olur
13 Yorumla
+1 yılBi süre sonra hafifliyor , ilk zamanlar gibi olsa insanın kalbi dayanmaz😓insanın içi acır mı? Tarifi olmayan bir acı, unutamıyorsun ama alışıyorsun.
00 YorumlaBilimsel olarak sevdiğin insanlarla vakit geçirerek ve sevdiğin insanlara sarılarak atlatabilirsin tabii onu hatırlatan şeylerden uzak kalmalısın
00 YorumlaKafanı başka şeylere veremen gerekiyor. Yeni insanlar yeni aktiviteler seni meşgul edecek her şey sana daha iyi gelir.
00 Yorumla2 yilim mahvoldu. Ben atlatmadim. Evlenmeseydi omrumun sonuna kadar bekliyecektim onu iyi oldu aslinda saf gibi bekliyodum
026 Yorumla- +1 yıl
@Agliyagiz mahvolur canım 2 yılda olsa 5 yılda olsa senimi bekliyecekti evlenmeseydi sen kendine acı veriyosun
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 iyide ben sevdim onu
- +1 yıl
@Agliyagiz sevmen fayda edermi
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 etmemis
- +1 yıl
Sen beklersin o beklemez herkesi kendin gibi sanma
- +1 yıl
Sevmeler yalan olmuş canım sen kendine acı yaşatma yazık olur snaa
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 haklsn
- +1 yıl
@Agliyagiz sevseydi beklerdi ve seninle çocuk yapardı değilmi kurban olduğum
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 sevmemis
- +1 yıl
@Agliyagiz sevmeyen insan beklemez seni umutlandırır ancak sende saf gibi döner diye beklersin ancak canım
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 evet öyle oldu
- +1 yıl
@Agliyagiz neden kendini üzüyosun kii giden gitmiştir kendine yeni hayat başlat sen tatlı güzel kadınsın
- +1 yıl
- +1 yıl
@Agliyagiz öyle olur evet canım
- +1 yıl
@Agliyagiz zor mu neden hayat başlatmaz psikojin alt üst olmuş durumda değilmi meleğim😘🌹
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 melegim mi nerden melegin oldum
- +1 yıl
@Agliyagiz meleğim değilsin ama lafın gelişi çiçeğim🌹
- +1 yıl
- +1 yıl
@Agliyagiz tamam hanfendi rahatsız ettim sanırım
- +1 yıl
@Agliyagiz neden öyle dediniz hanfendi
- +1 yıl
Maşallah çok tatlı kadınsın
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 sagol
- +1 yıl
@Agliyagiz sende saol hanfendi güzel papatya🌼🌹
- +1 yıl
@Agliyagiz nerelisiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiyor, yarası geçiyor izi geçmiyor geçer sanıyorsun hayatına birini alıyorsun sonra olmadık bir yerde karşılıyorsun yine allak bullak oluyorsun... Zamanla acı azalıyor ama hiç geçmiyor..
10 Yorumla
+1 yılyaşamadım ama. giderse bende el sallarım çokta üzülmem
00 YorumlaOna dair hiç bir şey hayatında bırakmayarak başlayabilirsin unutmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu tanımadığın günleri hayal et öyle de yaşayabildiğini belki onu tanımasan bir başkası olacaktı hayatında onun için üzülecektin ve milyonlarca insan var ve tek bir kişi yüzünden üzülmeye değmez. Ayrıca en fazla 60-70 yıl yaşayıp gidicez bu dünyadan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyicene yaşayıp yarayı sindirip üzeri kabuk baglayana kadar
00 Yorumla
+1 yılZamanla ya ne yaparsan yap etki etmez zaman her şeyin ilacı çünkü gün geçtikçe unutuyorsun
00 YorumlaDüşunmeyeceksin yoluna bakacaksin tek insan o degil
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük bi aşk yaşamadığım için (hep sanal aşklar) bir hafta üzülüp ağlamışımdır sonra geçti tabi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla tabi ki. Baska bi çare yok ne yaparsan yap boşuna.
00 Yorumla
+1 yılEbru Gündeş- Cennet bu şarkıyı sabah öyle akşam tok karnına
00 YorumlaSenin için çabalamayan birine kendini göstermek için çabalama bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşındakinin nasıl acı çekmediğini görerek acını katla sonra daha az acır. Bekleme acın biter.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDün ayrıldık sabah unutmuştum beni istemeyeni ben niye istiyim, evet gece üzüldüm ama uyuyunca geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabullen, zihninde ki sorgulamaları/ ihtimalleri bırak, yasını yaşa, biteceğini bilerek dayan.
00 YorumlaKabullenip hayatına devam ederek, üzüntüyü hissetmeyi de kendine izin vermelisin, akışına birakicaksin kabullenip devamı geliyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarkliliklar iyi ggelir, bende kafa dsgitacak arkadas ariyorum. Sen nerdensin
00 Yorumlainsanlığın ortak sorusu ve asla bir cevabı yok.. çok kişisel ve bin tane değişkeni olan soru
10 Yorumla
+1 yılKafayı meşgul ederek.. Kurtuldum diyerek.. 😄
07 Yorumla- +1 yıl
İşe yarıyo mu
- +1 yıl
Süper yarıyor.. 😄
- +1 yıl
Dalga mı geçiyosun
- +1 yıl
@Isimsoyisimyok yoo.. İşe yarıyor dedik işte..
- +1 yıl
Bunu yaparsam kaç ayda unuturum?
- +1 yıl
O kadarını bilmiyorum artık..
- +1 yıl
Yardımların için teşekkürler. Şyi geceler :)
+1 yılşöyle düşünüyorum kasnak yuvarlandı elek oldu eski çalışanlar melek oldu
00 YorumlaO acıdan kurtulamazsın sadece zaman ya da yerine başkasını koyucaksın.
01 YorumlaKendine dönerek. Hobi edin. Kendini sev.
10 Yorumla
+1 yılİlgilenecek bir şey bul kafanı boş bırakma
00 Yorumla
+1 yılAşk acısı çekenler için hemen Facebook'a kaydol
00 Yorumla
+1 yılKabullenip acıyı çekerek
00 Yorumla
+1 yılKendini severek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Seri şekilde unutarak
00 Yorumlazamana bırak, kendine vakit ayır ve spor yap
00 Yorumla
+1 yılKendime başka bir acı yarattım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla unutursun
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçiyor
00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bularak djjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallaha bana göre en güzeli müzik açıp ağlamak iyi geliyordu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılşükür öyle acılarım olmuyor
00 Yorumla
+1 yılYaşamadim ayrilik acisi vs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Sürekli onu düşünmek yeterli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre sonra alışırsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. göz yaşı döke döke ldpwlsğfdlrş
00 Yorumla
+1 yılYeni birini bulacaksın hemen geçer
00 YorumlaAtlayamadım 6 ay oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne limon sık iyi olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hemen atlatamazsın zaman gerekli zamanla geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Atlatilmaz, zamanla alışılır...
00 Yorumla
+1 yılher şeyin çözümü zaman ve çikolata
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne