Onu çok özlüyorum. 3 gündür konuşmuyoruz. Dün başıma bir şey geldi ve ona çok ihtiyaç duydum. Normalde zorlandığım durumlarda ilk başvurduğum kişiydi, benim için güvenebileceğim 1 liman gibiydi. Ona hem çok sinirliyim, kırgınım hem de onu çok özlüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, ara ara aşırı bi özlem oluşuyor. Özelikle sabahları uyanmak istemiyorum o güne başlamak istemiyorum çünkü onun hayatımda artık olmadığını biliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ayOlmayınca olmuyor sakın zorlama hayat ondan ibaret değil dünyanın en büyük aşığı bendim. Saniye haber alamayınca nefesim tutuluyordu 3 yıl oldu bitti. Ciddi ilişkiydi ileri adımlar da atıldı ama hepsi bitti. Bırak peşini yaş olmuş 25 aklın hala aşk meşk işinde mi annene söyle görücü üsülü arlı edepli birini getirsin evlen.
05 Yorumla- 5 ay
Ne alaka ya, 25 yaş olunca ne oluyor. İnsanlar 50 yaşında bile aşık oluyor. Demesi kolay aşk meşk işlerini bırak diye. Siz ayrıldığınızda anında o durumdan çıkabildiniz mi? Ayrıca görücü ne? Atandıktan sonra evlilik düşünüyorum. Sert, keskin cvplar yerine daha ılımlı şekilde yazabilirdiniz, ztn üzgünüm ii değilim
Cevap sahibi5 ayUlan ben de sana diyorum ben hepsini gördüm geçirdim ondan uzaklaşmak için yurtdışında yaşadım kaç yıl aptal mısın sen tecrübeli aynı hisleri yaşayan birisi sana söylüyor bunları bırak adamın peşini. Evet 25 yaş bir kadın için artık evlenmek zamanı üstüne çıkma ona buna. Yeter ulan bu insanlar ne laftan anlamaz oldu!
Cevap sahibi5 aySana şimdi dürüst soruyorum. Eğer adam sana yazdı diyelim engeli kaldırdı diyelim. Onun seninle evleneceğini aklın kesiyor mu? Hayır değil mi keskin cevap olarak. Yani bu da demek oluyor ki sürtüp gezmeyin artık evlenin yuva kurun
- 5 ay
Üslubunu düzelt öncelikle. Ulan falan yazmışsın. Kızı unutmak için yurt dışına gitmişsin. Unut deyince unutulmuyor, sanki duygusuz varlıklarız gibi yazmışsınız. Sizinle polemiğe girmek istemiyorum aynı dilden konuşmuyoruz
Cevap sahibi5 ayBen benim çektiğim acıları çekme diye sert çıkışıyorum üslübümda sert evet farkındayım olmaması gereken bir üslup farkındayım ama olacak bir iş değil farklı şeylere odaklan
En İyi Cevaplar
5 ayilk zamanlar acı fena vurur da sonra yavaş yavaş hafiflemeye başlar. tıpkı bir yerini yaralamak gibi aslında. yavaş yavaş kabuk tutar ama gidipte o kabuğu kaldırırsan, yaranın iyileşmesi uzun sürer hatta belki enfeksiyon kapar. ama anlıyorum seni yani o acının seni nasıl vurduğunu, sürekli aklının ona nasıl kaydığını anlıyorum.
05 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim 🙏
- 5 ay
bu arada diğer yorumlardan umarım tavsiye alarak adım atmazsın. birisi "Yaşın 25, aklın hala aşkta mı?" demiş tamamen saçmalık bu. Biyolojik ve psikolojik olarak 25 yaş, duygusal yatırımın en yoğun olduğu dönemlerden biridir. Yaşın ilerlemesi duyguları otomatik olarak devre dışı bırakmaz. Aşk acısına çözüm olarak "görücü usulü evliliği" önermek, sorunu çözmez, sadece üstünü kapatır ve daha büyük bir sistem hatasına (mutsuz evlilik) zemin hazırlar. birde başka birisi "Bu ilişki burada bitmez, geri döner" demiş, bu rasyonel bir öngörü değil, toksik döngülerin devamına duyulan inanç. Geçmişte 10 kez dönmüş olması, 11. kez döneceği veya döndüğünde sonucun değişeceği anlamına gelmez. "Toksikliği" bir devamlılık garantisi olarak görmek, batan bir geminin daha çok su alacağını bildiğin halde "nasılsa hala batmadı" diyerek gemide kalmaya benzer.
- 5 ay
Evet o 25 yaş konusunda ve görücü uslu konusunda ztn kişiye katılmıyorum, polemiğe girmek istemediğimi belirttim ztn. Aslında ilişkimiz sürekli toksik olan 1 iişki değildi. Son 1,5 haftadır böyle 1 durum vardı. Yoksa cidden sürekli kavga eden 1 çift değildik. Onda artık bıkmışlık oluştu ve bitirmeyi seçti. Onu gerçekten seviyorum ama çok da kızgın ve kırgınım. Onun varlığı beni huzurlu hissettiriyordu
- 5 ay
çok şiirsel konuşuyorsun. ama içimden bir his geçiyor, sanki o çocuk sana yazsa ve biraz tatlılık yapsa senin kalbini tekrar kazanacakmış gibi bir his. sözlerin bana bunu hissettirdi, onun varlığının verdiği huzuru özlüyorsun. umarım yazar ve senin güvenini tekrardan kazanırsa, seni tekrardan bu acı ile baş başa bırakmaz. iyi dileklerim seninle olsun
- 5 ay
Huy olmuş onda, barışsak tekrar böyle olacak. 2 yıldır sevgiliydik ve sürekli birlikteydik, çoğu şeyın ilkini birlikte yaşadık. Bana sürprizler yapardı, hediyeler alırdı, birlikte birçok şehir gezdik, para hesabı yapmazdı bana karşı (ben de elimden geldiğince ödeyen 1iyim, sürekli erkek ödesin kafasında değilim), sinirli değildi. Aslında en sevdiğim özelliği de buydu. Beni çok kırdı ama 3 4 hafta sonra gelse büyük ihtimalle benim mantığım devreye girmiş olacak artık, o saatten sonra dönse de benim için bir anlamı olmaz. Neden çözüm yolu bulmak yerine bitirip gidiyor, içim acıyor ya, çok zorlanıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Belli ki canın çok yanıyor şu an, bunu satır aralarından bile hissediyorum… 💔 Hem kızgınlık hem özlem aynı anda gelince beyin error veriyor resmen, çok normal bunları yaşıyor olman. Şu an yas sürecindesin, kendine zaman tanıman gerekiyor.
Ona yazma isteğin geldiğinde direkt yazmak yerine, hissettiklerini not almayı dene, mesaj atıyormuşsun gibi ama göndermeden. Sabahları uyanmak zor geliyor dedin ya, kendine minicik sabah rutinleri oluştur, sevdiğin bir kahve, sevdiğin bir şarkı, belki kısa bir yürüyüş.
Bir de böyle anlarda yakın bir arkadaşla konuşmak, dışarı çıkmak, kalabalığa karışmak iyi geliyor. Onu hâlâ özlüyorsun diye kendine kızma, bu senin zayıflığın değil, sevmişsin işte, kalbin güzel. 💫
Şu an en çok ne yapmak iyi hissettirir sence; konuşmak mı, ağlamak mı, kafanı dağıtmak mı? 🙈00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
eğer çok büyük bir ayrılık değilse her aşk şansı hakeder tekrar denemeni öneririm
09 Yorumla- 5 ay
Beni her yerden engelledi ve ona tekrar birlikte dvm edelim deyip ısrarla girsem daha kötü olur. Engelleme sebebi de benimle iletişime geçmemek için, çünkü biliyor ki yazmak isteyecek. Kendimi çok kötü hissediyorum
- 5 ay
Genelde çabayı gösteren ztn bendim ilişkide. O da gösterirdi ama benimki daha fazlaydı. Şu an çaba içine girsem, beni özlemesi için alan bırakmamış olacam ona. Bundan önce 1 kere daha ayrılığımız olmuştu, o sefer ben hiç iletişime geçmedim, o beni aradı ama bu seferkinde çok net konuştu, aynı döngü içine girmek istemediğini söyledi. Geri döner mi dönmez mi bilmiyorum
- 5 ay
O neden he tartışma olduğunda bitirme kafasında oluyor? Bu beni kaçıncı bırakışı artık
- 5 ay
sevseydi birakmazdi bende çabuk bırakan umursamayan biriydim ama sevdiğin zaman kaybetmekten öyle bir korkuyorsunki o an olan tartışma yaşanan olay umrunda olmuyor sadece o kaybetme korkusunu hissediyorsun o sevse böyle olmazdı sende ona bu denli değer verme sonunda üzülürsün ama dediğim gibi senin hislerin böyle yüksekken bunun bi son olucagini düşünmüyorum bence o da geri döner ama önemli olan dönmesi değil hiç bırakmaması.
- 5 ay
Evet çok doğru dedin. Belki de diyordur ztn ne zmn dönersem tekrar eskisi gibi dvm ederiz. Ama bu sefer öyle olmayacak maalesef dvm etmeyecem her ne kdr içim acısa da. Her bıktığında veya sinirlendiğinde geri döndüğünde orada olan kişi olmayacam bu sefer. Çok net ve soğuk konuştu gerçi, geri döner mi bilmiyorum
- 5 ay
Ben de böyle düşünüyorum. Şu an rahat büyük ihtimalle çünkü son zmnlarda çok tartıştık bıkmıştı artık. Sonradan kafasına dank edecek, o zmn de ben olmayacam artık
5 ayÜç gündür ne haldesindir yardım lazım mı
02 Yorumla- 5 ay
Gizli Üye(25-29)5 ayne kadar süredir birlikteydiniz ki?
01 Yorumla- 5 ay
2 yıldır, aldatma vs değil konu. Tartışmaların fazla olmasından dolayı onun artık bıkması. Benim de konuları sonraki yon tekrar açmam. 1 kere büyük ayrılığımız oldu 1 hafta boyunca konuşmadık ama bu sefer çok soğuk ve net konuştu. Genelde bitmesin deyip tutan benim, bu sefer ben de zıtlaşınca böyle oldu sanırım
5 ay3 mü😅😅😅😅
039 Yorumla- 5 ay
Evet gülmeyin lütfen. Ona çok bağlanmıştım. Gerçekten sevmiştim. Nasıl geçecek bu durum, gün içinde o kadar çok duygularım değişiyor ki
- 5 ay
Geçer biz 13 senedir bu belada birinden kurtulamadık sen 3 gün deyince ona güldüm. . Zamana bırak acı yerine başka duygular katacak sana
- 5 ay
Nasıl yani 13 sene? 13 senedir 1isini mi seviyorsunuz?
- 5 ay
Birini seviyorum ama imkansız yollarımız 13 sene önce ayrıldı. O 2 kere evlendi bende başka sı ile evleneceken geldi bizi nikah tarihi alacağımız gün ayırdı. Hani bazı aşklar bela oluyor bazı aşklar yarım kalıyor bazı aşklar imkansız oluyor
- 5 ay
tamam da sizin nikah tarihi alacağınız gün neden ayırıyor? Sevgilinize durumu açıklasaydınız. Sizi bekleseydi neden 2 evlilik yaptı ki?
- 5 ay
Ondan ayrılıp. O kadınla evlenecek mişim. Sen bana aitsin sen benim ilk aşkımsın. . Bende senin diyor ayrıldık sadece onun beni yarı yolda bırakması yüzünden ayrıldım 3 günlük aşklar bazen adını unutursun ama. Yıllarını verdiğin ilkler yıkıp ğeciyo. Sonra toparlamak istersen gene darbe yapıyor. Ben onu istemedim diye 2 kere evlendi dedim ona benden başka kimse değer vermez ona anne baba kardeşi köpek yerine koyarlar evlendiği adamlar bile değersiz görür ama. İşte ayrılık acısı. Varya hani acıyor bazen ama değmiyor o insana
- 5 ay
Şu an kimle evlisiniz peki? 13 yıl da Leyla mecnun aşkı gibi olmuş
- 5 ay
şu an kimse yok hayatımda. Bundan sonrası olmayacak hani kimseyi sevmiyorum artık kimseye de ihtiyacım kalmadı. Biri ne kadar sevilirsin o kadar sevdim. Ama o başkası ile evlendi hemde 2 kere bende kapadım ama başıma bela olacağını bilmezdim .. bazen tek yaşamak gerekiyor bu hayatı onu anladım ben sen bence kendini toparla bu acı dediğim şey zamanla kaybolur kendini üzme bu yüzden
- 5 ay
Zaman her şeyin ilacı, sadece üzgünüm. Artık o olmayacak hayatımda. 1 sıkıntım, içinden çıkamadığım bir şey olduğunda benim yanımda olan sığındığım ilk kişiydi. Belki de güveni bu kdr güzel 1 şekilde hissettiğim 1 yerdi, onun için de kdr etkilendim belki
- 5 ay
Evet öyle oluyor bende öyle değer verdim ama. İşte ayrılığı kabul. Etmek lazım. Ben ayrıldım 1 gün sonra iletişim i kestim defalarca karşıma çıktı. Tam 13 sene sonra kaltım ayağına kadar gittim. Bizden olmaz dedim yalvardı al götür beni diyor evlendiği her ilişkide pişman. 1 tane de kızı var benim için onu bile sokağa atıyor dedim sen acımasız bir kadınsın kızını sokağa atan bir kadın yarın sıkılınca benide sokağa atarsın dedim. Sonra çekti gitti birini sevdim ama geçmişte kaldı. Zaman herşeyin ilacı doğru ama. Geçen giden zamanı boşa yaşama çünkü tekrarı yok bu günün.
- 5 ay
Hımm, yargılamak istemiyorum onun için bir şey denemek en iyisi. Sizin de bu durumu yaşamanız gerekiyormuş dmk ki, almanız gereken 1 ders varmış. Bu şekilde bakın
- 5 ay
Bu durumdan tamamen kurtulmak istiyorum sence ne yapmam gerek ben kendisini asla aramam sormam karşısına çıkmam ama o neden karşıma yalvararak çıkıyor sence
- 5 ay
Sence bu kızın benden bir kızı olsa. Sence barışmak için onu öne sürer mi yoksa onu benden gizle mi mantıken
- 5 ay
Karşınıza yalvararak çıkma sebebi benim şahsi görüşüm sizde gördüğü sevgiyi, ilgiyi, değeri başkasında görememiş. Ki 2 evlilik yapmış. Bu evlilikler neden bitti mesela? Haksız olan kimdi? Ayrıca kızını bir köşeye atan 1i benim gözümde kötü 1 insandır. Anlattığın kişi bana iyi 1 insan gibi gelmedi. Sizden kızı olsa bence bunu öne sürer çünkü ztn sizinle evlenmek istemiş. Tamamen hayatınızdan çıkarın. Anlattığınız kadarıyla karakterini hiç beğenmedim. Yarın öbür gün diyelim evlendiniz sizi aldatma potansiyeli de olabilir, başkasından ilgi görünce oraya çekilen 1i belki de
- 5 ay
Sizi sevdiğinden değil, seçeneği olmadığında size geliyor. Sizden daha iyi 1i ona ilgi gösterse ona gider
- 5 ay
Bende öyle düşünüyorum güvenim yok. Ama 1 tane kız var kimlikte kardeşi görünüyor.. ama benle ayrıldığı döneme geliyor. Hayatında herşeyi biliyorum ama o kızı benden saklıyor.. kendi kızım dediği kıza kadar ailesine kadar herşeyini en ayrıntılı biliyorum ama sence. şu an 11 /12 yaşlarında bir kız var ve sözde bu kişi kardeşi ama bu kızı benden saklamasının sebebi sence ne olabilir. Çünkü o kızın benim kızım oldugunu düşünüyorum ve bu yüzden peşimi bırakmıyor diye düşünüyorum artık benimde psikolojim bozuldu bunu düşünmekten
- 5 ay
Nasıl yanı kimlikte kardeşi gözüküyor? Onun çocuğuysa kimliğe nasıl kardeşi olarak kaydetmişler? Peki kız annesine ne diyor? Ben bu bilinmezlikte kalacağıma dna testi isterdim, zihnim rahatlasın diye ama bence böyle bir şey olsa sizden bu durumu saklamazdı. Belki de gerçekten kardeşi, belki sizden böyle 1 kardeşi olduğunu saklamış. Ortak tanıdıklar varsa onlara sorun, kızın böyle bir kız kardeşi var mıydı diye
- 5 ay
Bu kız varlık bir aile ve şu an bir doktor cerrah bir kız yani. İşte iletişim kuracağım kimse yok o kızla. O kızı yanından asla ayırmıyor kendi evlendiği adamdan olan kızı ayrıldığı adamın ailesinde ama. Kardeşim diye tanıttığı kızı benden kapalı kutu gibi saklıyorum işte bu kız benle ayrıldığı dönemde ben onu Red edince hemen 2 ay içinde başkası ile evlendi 1.5 sene sonra boşandı yaa konu aslında çok uzun kısaca yüzde doksan dokuz o Kardeşim dediğin kızı neden benden saklıyor bir tane resmini ya da hiçbir bilği vermiyor buda benim acaba o kız benim mi düşüncesine kapılmama sebeb başkası ile evlenecem diye beni o kızdanda ayırma sebebi bu mu bilmiyorum..
- 5 ay
Yani konu çok karışık. Doktormuş bi de. Bilmiyorum. Tek çareniz onunla yüzleşmek ve şüphenizi dile getirmek. Yoksa biz burdan 1000 tane varsayım yaparız. En iyisi onunla yüz yüze oturup konuşmanız. Durumu reddederse dna testi istediğinizi söylersiniz
- 5 ay
Bu gerçeği sadece onun ablasından öğrenebilirim ama oda benle iletişim kurmuyor maalesef. Yaa diyorum ya. Bir aşk hatası benim hayatımı mahfetti ben sadece sevdim değer verdim. Benim için hiç bir çaba göstermedi diye ayrıldım. Ve karşı tarafın böyle düşman gibi beni vurması beni bitirdi hani hislerim yok duygularım yok beklentim yok. Şimdi yüz de 99.9 bir kızım var ama. Bunu ispatlasam bile o kıza boyun eğmem gerekiyor.. ama ben asla birine boyun eğmem beni en büyük yaralayan insana bir daha güvenmem işte
- 5 ay
Ablası yerine, onunla iletişim kurun. Boyun eğmek değil ki, kızınızsa öğrenmiş olacaksınız sonuçta. Kafa karışıklığınız bitecek
- 5 ay
Onunla iletişimim son 7 aydır yok. Ve bu sorunun cevabını ondan asla alamadım 13 senedir. Bilmiyorum hayatım böyle böyle çöp oldu resmen benim
- 5 ay
Ona ulaşabileceğiniz herhangi 1 hesabı veya numarası yok mu? Açık konuşun, diyin uzun zamndır aklımı kurcalayan 1 durum var, senin bu hareketlerin şüphe uyandırdı bende. 1 de o kişi kızıysa kardeşi olarak nasıl kimliğe geçiyor orayı anlamadım, böyle bir şey yapılamaz ki. Yani bu durum içinizde kalacağına onunla paylaşın
- 5 ay
Ona ulaşacağım numarası yok sürekli numarasını değiştiriyor bende ondan kurtulmak için 2 kere numaramı değiştirdim. Kimliğe anne ve babası kimlikte kayıtlı bu kız doktıçor olacak ve bunun kadın doğum uzmanı akrabası var halası yani parasal gücü olunca ya da çocuk kimsesiz gibi durumlarda ya da annesi ya da babası bakamayacak durumlarda bir aileye verilebilir yani kimlikte kardeşi olarak kayıtlı yani sözde kendinden 25 yaş küçük kız kardeşi var sen ve bu 13 senede denemediğin yol kalmadığı o kız için. O kız benimmi dediğimde sadece kimlik gösterdi oda kız 1 yaşında iken resim yok bir şey yok. Ondan sonra 12 senedirde sürekli karşıma çıkıyor ve bu ben nezaman biriyle gelecek kurmaya kalksam evlenmeye kalksam hep aynı şeyler. Benim başkası ile evlenmemi istemiyor. Ben sözde ona aşık mışım sen benden başkası ile evlenmezsin diye o kadar emin konuşuyor.. şu an numarası olsa arasam dünyanın neresinde olursa olsun ayağıma kadar geliyor. Ama o kızı göstermiyor bana boşuna çabalama artık kardeşim hakkında hiç bir şey görmeyecek bilmeyecek sana onu asla göstermem diyor konusunu açınca kaçıyor engelliyor. Yani diyorum ya çok uzun konular ben nikah tarihi alacakken onun ailesi istemedi benim ailem istemedi. Ben ailemi sildim . O ailesinin lafını dinledi ayrıldık . Sonrada bana düşman gibi davranıyor ayrıldım diye
- 5 ay
Sosyal medyası da mı yok ulaşabileceğiniz? Bu da yolda çalıştığı hastaneye gidin. Adını soyadını nete yazdığınızda büyük ihtimalle hangi hastanede çalıştığı çıkar zaten. Yani bu kdr kafanızı kurcalayacağına gidin açık açık konuşun. Biriyle gelecek kurmaya kalksam demişsiniz, nerden biliyor veya haber alıyor sizin biriyle ciddiyete doğru gittiğinizi? Kaldı ki geldi sevgilinizle aranızı bozmaya çalıştı, siz sevgilinize durumu anlatırsınız, size takıntılı olduğunu vs, sevgilinizin de bu durumda size hak vermesi gerekir. Hımm siz evlenecektiniz yani bu kızla ama aileler istemediği için sıkıntı çıktı. Kendisi dt dediniz netten adını soyadını girin illaki hangi hastanede olduğu çıkar, gidin o zmn yanına
- 5 ay
Neyse senin uzun uzun yordum sana diyorum ya senin dediğin herşeyi yaptım ama. Sürekli numara değiştiren Sürekli sahte adla sosyal medya hesapları olan birisi. Yani benden kaçıyor. Benim 3.5 senelik ilişkim bu kız yüzünden 7 ay önce bitti kimse kimseyi sevmeyince böyle bahaneler arıyor bilmiyorum benim tek derdim. O kız çocuğu kimin onu öğrenmek ama bu 12/13 senedir bilmediğim öğrenemedim konu. Bir daha karşıma çıkarsa o kişi gerekirse onu ölümle tehdit edip o çocuğu görmeye çalışacam sadece dna almanın bir yolu olsa o bile yeter ama yok
- 5 ay
Tamam da benim anlamadığım hem sizle evlenmek istediğini söylüyor hem de kızı sizden saklıyor. Çocuk sizinse niye saklıyor? Ztn evlenmek istiyor. Psikolojik sıkıntıları olabilir mi acaba? Bipolar gibi?
- 5 ay
Ben onla ayrıldıktan sonra 1 gün sonra ona ait herşeyi yaktım çöpe attım yani ben onu istemiyorum. . Ben istemiyorum . O benle evlenmek için yalvarıyor.. sıkıntıları var belli okb si vardı benimle iken ama geçmiş sözde.. çocuk benden olduğunu bilirsem o çocuğu ondan alacağımı biliyor.. bu yüzden saklıyor
- 5 ay
Ben 35 yaşındayım hiç evlenmedim. . Kendisi 31 yaşında 2 kere evlendi boşandı benle de nişanlandı ayrıldı. Yani hemen hemen 3 kere evlenmiş say. Ben sadece onu sevdim. Ama. Ailesinin lafını dinleyip benden ayrılınca bende onu sildim defterden yani kendini öldürse aşkından gene onu almam
- 5 ay
Bence okb dışında psikolojik rahatsızlıkları da olabilir anlattığınız kadarıyla. Dediğim gibi tek çare onunla yüzleşmek, yoksa 10 yıl da geçse bu belirsizlik içinde kalacaksınız
- 5 ay
Ben 13 sene sonra yanına gittim 3 kere yüz yüze de söyledim bizden olmaz. . Bir daha karşıma çıkarsa o çocuğun akıbetini kim oldugunu söyle evlenecem senle derim. şu an benle iletişim kuramaz. Onun yüzünden sosyal medyalarımı iptal ettim. Telefon numaram 2 kere iptal ettim yani bana ulaşamaz.. Bana ulaşacağı tek yer sosyal medya onuda artık bulamas çünkü sosyal medya kullanmıyorum
- 5 ay
Sen ne yaptın geçtimi ağlaman üzüntün birazda olsa
- 5 ay
Size takıntılı mı? Madem takıntılı, o çocuğu size koz olarak kullanırdı, bunu neden yapmıyor? Belki sizin kızın değil ve cidden sizden böyle 1 kardeşi olduğunu sakladı. Benim 1 tanıdığım da vardı çocuk kızla evlilik hazırlıkları yapıyordu, sonrasında sıkıntılar vs oldu. Kız, çocuğa ev adresini yanlış söylemişti, kız kardeşini ondan saklamıştı. Sizin durum da bu şekilde olabilir. Bugün biraz daha iiyim ama içimde boşluk var, ona ihtiyaç duyuyorum, kendini onsuz yalnız hissediyorum
- 5 ay
Anladım iyi olmaya çalış hep çünkü insanlar artık kimseye güven kalmadı yani gönül eylendirenler dolu. Benim mesele karışık. Senin dediğin gibi değil. Kardeşi dediğim kız benle ayrıldığı dönemde sonra oluyor geçmişinden 2 kız kardeş bu yani bu sana bahsettiğim kız. Öyle basit bir kız değil aşırı zeki kurnaz ama beni kandıramayacak biri yani ben şu an 35 o kız 30 yaşında. 3.5 senelik ilişkim olan kızda 31 yaşında o kız yüzünden ayrıldı. Sebebi o kız ona göre güzel onu kıskanıyordu ama ben seni seviyorum desemde bitirmek için bahane yaptı ayrıldım işte. Yani aşk acı dan başka bir şey değil bence
- 5 ay
Sevgilim cidden güvenilir biriydi. Onu özlüyorum, bu da geçecek her şey gibi ama zorlanıyorum. 3,5 yılık ilişkinizdeki kişi size inanmalıydı. Kalmak isteyen her halükarda her şekilde kalır, insan gerçekten seviyorsa karşının kıymetini biliyorsa bırakıp gitmez, aksine çabalar çözüm yolu bulmaya çalışır (bunları biraz kendim için de yazdım 😔) dt olan kız sizi nasıl anlatmış diğerine bilemiyorum ama belki iftiralar ve yalanlar söylemiştir, kızın aklına girmiştir. Çocuk konusunda da onunla yüz yüze bunu konuşmaktan başka şansınız yok
- 5 ay
Sadece güvenle olmuyor işte karşılıklı sevgi de emekten lazım. Seviyorum demek le olmuyor işte. Çocuk konusu sadece böyle bir şey mi varda 13 senedir peşimi bırakmıyor diye düşünüyorum . Yani ben kızdan ayrıldım 1 gün sonra bütün bağlarım bitti 13 senedir ne aradım ne peşine düştüm. Nede. bir şey. Takıntı olamayacak kadar ne olabilir sürekli karşıma çıkıyor kendisi 2 kere evlenmiş ben bunları kendisinden öğrendim gitsin gene evlensin. Ben ona zamanında kendimden daha fazla değer verdim ama değerimi anlamadı şimdi pişmanım demesi imkansız kıza diyorum diyelim ki seni. Seviyorum ama. 2 kere evlenmiş başkasını altına yatmış kadını ben sence eş diye alır mıyım. Sevsem bile midem kaldırmaz. Benden uzak Allah a yakın olsun. Onun işi zor bense artık birinin beni seveceğine inanmıyorum. O çocuk bendense de onun günahına benim hiç bir bilgim yok defalarca öğrenmek için çabaladım sordum belki kandırırım saf ayağına yattım 3 kere yanına ayağına kapısına kadar gittim gene yok. Artık kendi bilir kendi benden ayrıldı diye pişman. Ama bende o kızı sevdim diye pişmanım
- 5 ay
Şimdi kafamda kendi adıma bir hesap açacağım. Sosyal medyadan ve yapay zeka ile yapılmış resimlerle yanıma birilerini ekleyip sanki ilişkim var. Yapıp hesabı herkese açacağım. O zaten gene beni bulur sanki kendimi evlenmiş gibi gösterecem ozaman onu. Gerçek niyetini anlayacaz yani ancak ona yalan dolan oyuna getirmem gerekiyor ki gerçek yüzünü göreyim
- 5 ay
Evet ztn sadece güvenle olmuyor ben de biliyorum. Sevgilimin karakterini seviyordum, ii 1iydi. Sizin olayınız cidden karışık, yani onunla ciddi bir şekilde konuşmadığınız sürece bu şekilde dvm edecek ve sizi takıntı yapmış. Hesap açın ama yapay zeka olduğu çok belli oluyor bazı fotoğrafların 😂😂 ona dikkat edersiniz
- 5 ay
Yok ya benim kiler öyle basit değil profesyonel tarzda şeyler. Kimse anlamaz. O canım bunu yer. Çogu yapay zeka yüzü bozuyor benim kullandığım bozmuyor sadece yanıma koyacağım kızın net yüzü belli olan bir profil bulacam onla ayarlarım ya da olmadı kuzenim var kız ondan isterim onunla yaparım. Şu sıra daha büyük sorunlarım var. Bu oyunu oynamazsam onlar çıkmaz ortaya sosyal medya ve kapattığım hattı gene açtıracam. Öyle düşerler ozaman
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edemiyoruz.
00 Yorumla
5 ayBaşka birisi ile
01 Yorumla- 5 ay
Başka biri ne alaka ya. Siz böylesiniz dmk ki. Ben bu şekilde olamam. Hedonizmden başka bir şey düşünmüyorsunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler