Arkadaşlar bir gün bir insan hayatıniza girse tesadüfen bir gece sosyal medyadan tanışıyorsunuz size 3 yıldır kimsenin hissetirmedigi duyguları hissettirse sadece sohbetle onunla aynı duyguları taşıdıginizi düşünseniz ve yıllar boyunca hep böyle birini istiyorsunuz ve karşınıza çıktı siz evlisiniz ona dulum diyip kandırıyorsunuz o size söz verip aylarca bekliyor ama siz ona söz veriyorsunuz umut ve güven aşılıyorsunuz sözünüzde durmuyorsunuz 8 gün boyunca güzel güzel sohbet edip anlaşıyorsunuz ve sizi çok şaşırtıyor sizi ve ailenizi araştırıyor hakkınizda her şey öğreniyor size çok ilgi gösteriyor samimi davranıyor hep iyi niyetle yaklaşıyor ve her konuda dürüst oluyor sonra birgün mesaj atıp ayrılmak istiyorsunuz o kişide çok çabalıyor ama siz yinede kabul etmiyorsunuz bazı nedenlerden dolayı gidiyorsunuz böyle yapsanız birine hiç vicdan azabı çekermisiniz veya aklınıza gelir mi o kişi 8 günde kalsa hayatınızda bir izi kalirmi sizde
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kimseyi kandırmam
Kardeş sen kandırdın demiyorum sen olsan napardin diyorum 🙄
''siz evlisiniz ona dulum diyip kandırıyorsunuz'' yazdığın şeyi anlamıyor musun kardeş?
Yok o bana yaptı ben onun ağzından yazıp onun ne düşüneceğini öğrenmek istedim insanlardan
Ben başta kandırmayacağım için vicdan azabı çekmezdim çünkü dürüst olurdum. ha eğer biri bana bunu yapıyorsa da zaten umursamazdım o an çıkartırdım hayatımdan.
Ya dile kolay kalbe değil 💔😥
Mantıkla düşünün o zaman. ben ne acılar yaşadım kalp bir süre sonra anlıyor boşuna üzüldüğünü. şu an acısı yeni olduğu içindir. boş verin geleceği ve kendinizi düşünün sadece
Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz ama ne bilim hayatımda ilk defa birini görmeden güvendim umut verdi güven verdi yarı yolda bıraktı duygularımla oynadı güvenimi çok zedeledi bidaha çok zor güvencem 😥
İz kalır tabiki ama herşeyi öğrenmiş zaten yinede bırakmamışsa yapacağım bişey yoktur
Evet evli önce dulum dedi ayrilcagimiz gün evliyim yalan söyledim dedi bana önce umut güven söz verdi kaçtı gitti neden bana evli olduğunu demedin dedim dedi senin sohbetin farklıydı öbürleri gibi değildin beni duygularımdan vurdun vs ama yarı yolda bıraktı duygularımla oynadı güvenimi zedeledi ben ikinci tercihi olmayı kabul ettim bu defa aileleri bahane etti eşi amca kiziymis… [+]
Bu arada bunları kafadan yazmadım bizzat onun ağzından duydum 😥
Kendini üzme boş ver
Ya bir bilseniz güvenimi çok zedeledi günlerdir onun yüzünden derslerimi çalışamıyorum 😥 kendimi kullanilmis hissediyorum hep iyi niyetimi kullandi acaba sizce vicdan azabı çekermi aklına gelir miyim 👉yüz yüze gelmedik sadece sohbet ettik telefondan
allah carspın aynısını yasadım
😥💔bende
takıbe aldım senı sende takıbe alırsan yazısalım
konuyla ılgılı konusmamız lazIm
Neden
nedenınımı var ya neden dıye sorumu var gel ıste bende yaadıum dıyosan neden dıye sormak yerıne dırek takıp edıp yazcaksın neden neden hdı beklıyorum
Vicdan azabı çekerim
😥💔
Çaba göstermiş her türlü sonra elveda
İşte o çaba gösteren benim bunlarıda kafadan yazmadım bizzat onun ağzından duydum 😥💔
Karşı taraf evli mi
Evet evli önce dulum dedi ayrilcagimiz gün evliyim yalan söyledim dedi bana önce umut güven söz verdi kaçtı gitti neden bana evli olduğunu demedin dedim dedi senin sohbetin farklıydı öbürleri gibi değildin beni duygularımdan vurdun vs ama yarı yolda bıraktı duygularımla oynadı güvenimi zedeledi ben ikinci tercihi olmayı kabul ettim bu defa aileleri bahane etti eşi amca kiziymis aileler birbirine girermis zaten istemiyorum ama merak ettim su yastığa başını nasıl rahat koyuyor
Resmen ıynamış seninle umarım bundan sonra mutlu olursun
Güvenim çok sarsildi 😥 hakkımı helal etmiyorum sence beni sevdiği icinmi gitti yoksa heves aldı kaçtı
Heves aldı gitti diye düşünüyorum cinsellik oldu mu
Yok sadece sohbet yüz yüze gelmedik bile aramızda 13 yas
Anladım her şey sanal yani
Evet her şey sanal
Umarım mutlu olursun
İnşAllah bütün güvenimi zedeledi 💔
Umutsuz olma bu arada yaşın kaç
Neden
Onu yaşı baya büyük olmalı
Hayır 33
İnş bundan sonra mutlu olursun
İnşAllah tesekkür ederim
Rica ederim
BAZI NEDENLER EVLİ OLMAN MI DLSMSKSN
Evli olma ama karşıdaki kişi senin ikinci tercihin olmayı kabul ediyor sen yine bahane üretip kaçıyorsun
Unutazsın
Nasıl yani
Evlı mıydı
Evet evli önce dulum dedi ayrilcagimiz gün evliyim yalan söyledim dedi bana önce umut güven söz verdi kaçtı gitti neden bana evli olduğunu demedin dedim dedi senin sohbetin farklıydı öbürleri gibi değildin beni duygularımdan vurdun vs ama yarı yolda bıraktı duygularımla oynadı güvenimi zedeledi ben ikinci tercihi olmayı kabul ettim bu defa aileleri bahane etti eşi amca kiziymis aileler birbirine girermis zaten… [+]
İlişkiye girdiniz mı
?
Hayır sosyal medyadan tanıştım
Hiç yüz yüze gelmedik sadece sohbet ettik
İyi bari tensel temas da olsaydı kafayk yerdın herkrs kaldıramaz cunku bunu
Ya dile kolay biri çıksın umut verip Güven aşılayıp söz verip yarı yolda bıraksin