Arkadaşlar napmam lazım , kendi durumunuz gibi yardımcı olun lütfen?

Arkadaşlar bir şey sormam lazım şimdi bizim sınıfa yeni biri geldi tabi biz 60 öğrenci olduğumuz için herkesi daha tanımıyorum tam bile neyse işte bir tane yeni biri gelmiş ben de o geldikten 4 gün sonra sınıf konuşurken fark ettim bugün de grupta canlı derse giremiyorum, kitaplarim yok notlarım yok napicam diyordu kimse de ilgilenmedi benim de geldiğinden yeni haberim oldu gittim ona istersen yardımcı olabilirim dedim tamam dedi ben de özelden not ve ders programı attım sonra dedim ki böyle kafa karıştırıcı olur belki senin için istersen yarın notları veririm belki buraya yeni geldiğin için kirtasiyenin yerini bilmiyorsundur tam istersen okul çıkışı ben de ki pdf leri ve kitapları götürür çıkartırız sana kitap alırız dedim oda çok sevindi sağ ol dedi sınıfta bir sen ilgilendin yardımcı oldun dedi neyse işte ben de kendi sınıfımda adapte olamadığım için biraz sosyal ilişkilerde çekiniyorum napicam nasıl gidicem yanına vs bilmiyorum arkadaşıma anlattim oda dedi ki bana bence sen gitme eğer ihtiyacı varsa kendisi gelir yanına dedi kendini ağırdan al dedi ben de dedim ki ne alaka sadece not vericem yardımcı olacam ne alakası var o dediğinle dedim oda dedi ki sen şimdi sınıf grubunda çocuğa yardım ederim deyip özelden yazdın sinifindakiler yanlış düşünebilir ya da çocuk da yanlış dusunebilir onun için dedi ama ben arkadaşımı bir haklı bir haksız buluyorum kafayı yicem napmaliyim, siz napardinuz aynı durumda?
Arkadaşlar napmam lazım , kendi durumunuz gibi yardımcı olun lütfen?