Çocukken hayalini kurduğunuz ne varsa gerçekleştirdiniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Mutlu bir çocukluk kolay kolay herkese nasip olmaz. benimki çok mutsuz geçti. hatta mutsuzluk ötesi de diyebilirim. sorumsuz bir aileden, sokaklara ve yetimhanelere varıncaya kadar her bakımdan ne kadar berbat ve dandik bir çocukluk yaşadığımı anlatacak cümle bulamıyorum. mutsuz bir çocukluğun bedeli vardı ve bedeli ödenecekti. sonuçta cezasız kalamazdı. zaten büyüdükçe de bana bedeli çok ağır oldu. maksim gorki'nin kitaplarını çok sevmemin nedeni her kitabında kendimi görmem. yaşadığı dönem farklı olsa da hayat hikayesindeki çocukluk bölümü, benim çocukluğuma aşırı benzer ve bu benzerliğe her zaman çok şaşırmışımdır. sonuçta herkesin kendi zaman dilimi vardır. ancak, yıllar ve zaman geçse de bazı insanlar demek ki bir yerde aynı hayatı ve aynı öyküyü yaşıyor..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Okurken içim burkuldu, yanlış anlamayın halinize acımadım. Hayatın böyle acımasız olmasına üzüldüm sadece. Umarım şimdi güzel bir hayatınız, güzel bir eviniz belki de güzel çocuklarınız vardır..
- Soran+1 yıl
Kendi yaşayamadıgınız çocukluğu belki çocuklarınıza yaşatırsınız kim bilir?🌸
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzel bir çocukluğum oldu.. 😇😇 Çocukken hayal ettiğim herşeyi gerçekleştiremedim Henüz ama üzerinde çalışıyorum hala.. en azından ilk hayalimi gerçekleştirdim hayalimdeki mesleği yapıyorum 😇🤗
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha buyumedim ki hala hayallerim var 😇😇😇😇
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zor bir çocukluk geçirdim ama kendime verdiğim sözleri tuttum tutmaya devam ediyorum. Kendimi geliştirdim gezdim gördüm yaşadım ve devam ediyorum.
10 Yorumla- +1 yıl
Henüz 9 yaşınmdayken iş hayatına atıldım yani çocukluğum tamamen çalışmakla geçti hiç oyum oynamadım , gezmedim , eylenmedim şu an kendi işimin başındayım durumum iyi şükürler olsun bunada ☺️
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Mesleğin ne?
- +1 yıl
Tekstil sektöründeyim, yurt dışına bayan kot pantolon imalatı yapan bir atölyem var , topshop , mango , twist, Zara , urban , pull&bear gibi markalar
- Soran+1 yıl
Vay, çok güzel. Başarılarınızın devamını dilerim.🌸
- +1 yıl
Teşekkür ederim , çok incesiniz 💕💐
Valla yokluk içinde büyüdüm ya pek sevmediğim dönemlerdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Bir çoğunu bir yere kadar getirdim ancak çoğunu maalesef bazı durumlardan dolayı gerçekleştiremedik ancak asla pes etmedim hala çabalıyorum.💪🏽
00 YorumlaKeçi güderek büyüdüm dağda. O yüzdendir öküz oluşum. Şehire indim hâlâ evcilleşemedim. @beyyza66
07 Yorumla- Soran+1 yıl
😂😂😂😂😂😂 Beyza gelmeden yorum yapayım. Asabi öküz.. öküz olmak şerefsiz olmaktan iyidir. İyi akşamlar dilerim.🌸
- +1 yıl
@Beyyza66 puhaha
Mutluyum ben öküzlugum ile gisganç garı 😝
@soran kesinlikle. Öküz olmak büyük huzur 😝
Bir de 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı bulsam... 10 nümero olacak benim iş bak ama garı yok garı 😝 - Soran+1 yıl
Yenge kıskanma 😂
- +1 yıl
Kurulan her hayal gerçek olmaz zaten kanaatkar olarak büyütüldüldük çocukluğum çok güzel geçti günümüz çocuklarını şansız buluyorum bu konuda
00 Yorumla - +1 yıl
Genellikle evde olduğum bilgisayar başında oyun ve müzik tarzı bir çocukluk
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Anladım
Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Gerçekleştirdiğim bir şey yok Ceren takılıyoruz öyle işte
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Hadi ya hayırlısı buymuş 🙏
- Soran+1 yıl
Ne gibi hedefler?
- Soran+1 yıl
Hadi bakalım inşallah başarırsın 🙈🌸
- +1 yıl
Şu an çocukken yapmak istediğim mesleği yapıyorum ☺️ güzel bir çocukluk yaşadım
018 Yorumla- +1 yıl
Palyaço 🤡 musun kanki
- +1 yıl
@Okan_Akarsu1992 evet tek fark insanları güldürmüyorum öldürüyorum 🙃
- +1 yıl
Allahümme salli ala seyyidina ve nebiyyina Muhammed korktum bak şimdi
- Soran+1 yıl
Mesleğin ne?
- +1 yıl
@nurrcerenn Bilgisayar mühendisiyim
Korkunun ecele faydası yok 🤣 - Soran+1 yıl
Güzel bir mesleğin varmış 😂boş beleş insanların yaptığı yorumlara aldırma.
- +1 yıl
Nikahınızı ben mi kıyıyorum gençler 😜
- Soran+1 yıl
Ahahahah yok artık ya
- +1 yıl
Tehlikeli ⚠️ mesleğini de beğendin seni gidi seni koca parası yer sonra yol verirsin puhahaha 😜
- Soran+1 yıl
Öğretmenim yahu ben😂 ayrıca onunla ben dertleştim kendisi arkadaşım olur 😂paragöz olmadığımı sevdim mi tam severim bilir... Aşığım zaten bir başkasına. Yani sen paragöz avcılarına yem olmayı sevmissin diye herkesi öyle sanma tatlım 😗
- +1 yıl
Yok be ben de öylesine yazdım oo öğretmenim tatlı bulduysanız dudağımdan ay pardon yanağımdan öpebilirsiniz hahaha 😝 öylesine ha eniştenin kulağına gitmesin sakata gelmeyelim sonra
- Soran+1 yıl
Enişte yok 😂 enişte beni eskort muamelesi etti ya. Erkeklerden iğreniyorummmm ondan da iğreniyorummmm. Ama seviyorum.
- +1 yıl
Ay hep mutlu olun canlarım ama düğününüzde çeyrek falan takamam yani
- Soran+1 yıl
Hahhahahah yahu adam eskort muamelesi etti diyorum adam bana düğün diyor
- +1 yıl
Sen de o zaman başını omzuna koyup Kırmızı başlıklı kız masalı okuyacak boysları sev öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim
- Soran+1 yıl
Otur sıfır sevmedim yorumunu
- +1 yıl
Peki öğretmenim saygılar 🎩
- +1 yıl
Siz ne öğretmenisiniz Cerennur
- u+1 yıl
Sıkıcı bir çocukluk geçirdim tek güzel yanı kuzenlerimle eğlenmemdi
00 Yorumla - +1 yıl
Veteriner olucam dedim operatör oldum 😃
02 Yorumla- Soran+1 yıl
O da güzel yanı arabalarla uğraşmak 🤣
- +1 yıl
Çok güzel valla ahah
Hayallerimin hiçbiri olmadı
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hadi ya hayırlısı buymuş
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nasıl bir çocukluk geçirdiniz, küçüklükte kendinize verdiğiniz sözleri gerçekleştiriniz mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi