Mutlu bir çocukluk kolay kolay herkese nasip olmaz. benimki çok mutsuz geçti. hatta mutsuzluk ötesi de diyebilirim. sorumsuz bir aileden, sokaklara ve yetimhanelere varıncaya kadar her bakımdan ne kadar berbat ve dandik bir çocukluk yaşadığımı anlatacak cümle bulamıyorum. mutsuz bir çocukluğun bedeli vardı ve bedeli ödenecekti. sonuçta cezasız kalamazdı. zaten büyüdükçe de bana bedeli çok ağır oldu. maksim gorki'nin kitaplarını çok sevmemin nedeni her kitabında kendimi görmem. yaşadığı dönem farklı olsa da hayat hikayesindeki çocukluk bölümü, benim çocukluğuma aşırı benzer ve bu benzerliğe her zaman çok şaşırmışımdır. sonuçta herkesin kendi zaman dilimi vardır. ancak, yıllar ve zaman geçse de bazı insanlar demek ki bir yerde aynı hayatı ve aynı öyküyü yaşıyor..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Okurken içim burkuldu, yanlış anlamayın halinize acımadım. Hayatın böyle acımasız olmasına üzüldüm sadece. Umarım şimdi güzel bir hayatınız, güzel bir eviniz belki de güzel çocuklarınız vardır..
Güzel bir çocukluğum oldu.. 😇😇 Çocukken hayal ettiğim herşeyi gerçekleştiremedim Henüz ama üzerinde çalışıyorum hala.. en azından ilk hayalimi gerçekleştirdim hayalimdeki mesleği yapıyorum 😇🤗
Henüz 9 yaşınmdayken iş hayatına atıldım yani çocukluğum tamamen çalışmakla geçti hiç oyum oynamadım , gezmedim , eylenmedim şu an kendi işimin başındayım durumum iyi şükürler olsun bunada ☺️
@Beyyza66 puhaha Mutluyum ben öküzlugum ile gisganç garı 😝 @soran kesinlikle. Öküz olmak büyük huzur 😝 Bir de 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı bulsam... 10 nümero olacak benim iş bak ama garı yok garı 😝
Öğretmenim yahu ben😂 ayrıca onunla ben dertleştim kendisi arkadaşım olur 😂paragöz olmadığımı sevdim mi tam severim bilir... Aşığım zaten bir başkasına. Yani sen paragöz avcılarına yem olmayı sevmissin diye herkesi öyle sanma tatlım 😗
Yok be ben de öylesine yazdım oo öğretmenim tatlı bulduysanız dudağımdan ay pardon yanağımdan öpebilirsiniz hahaha 😝 öylesine ha eniştenin kulağına gitmesin sakata gelmeyelim sonra
Sen de o zaman başını omzuna koyup Kırmızı başlıklı kız masalı okuyacak boysları sev öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim