Ben aileme nerden çıktım diye sormuştum onlarda sen karpuzdan kardeşinde çilekten çıkmışdı demişlerdi bende o niye çilek ben niye karpuz diye ağlamışdım sgsffs yani karpuzdan çıktığımı sanıyordum sfsfs
Ahaha, bununla ilgili çok trajikomik bir anım var; bundan yaklaşık 18 yıl önce falan Amerika'daki kuzenim bahçeye gittiğini ve sebze topladığını söylemişti. Ben de; hadi ya, Amerika'da bahce var mı demiştim. Büyük ihtimalle ben de hayal ürünü sanıyordum 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben aileme nerden çıktım diye sormuştum onlarda sen karpuzdan kardeşinde çilekten çıkmışdı demişlerdi bende o niye çilek ben niye karpuz diye ağlamışdım sgsffs yani karpuzdan çıktığımı sanıyordum sfsfs
Ayakabbinin ucu sağa bakıyorsa sağ ayağın sola bakıyorsa sol ayağa ait diye düşünüyordum. Senelerce ters giydim ayakkabıları 😂
Ben fantastik evrenlerin var olabileceğine inanıyordum hatta aramızda bile insan kılığında yaşayanlar olabilir hala da inanıyorum buna
Şimşek çakınca Allah yaptığımız bir şeye kızdı sanıyordum 🥹
Yaaa kıyamam 😄
Ben araçların elektrikli olduğunu düşünürdüm ve o ablalarla nasıl gidiyorlar karışmıyor derdim 😇😇😇😇😇
Arabayla giderken ay, gunes, bulutlar falan bizi takip ediyo sanıyodum
Bir kaç yıl öncesine kadar sadece gençlerin cinsellik yaşadığını sanıyordum.
Kaşık çatalları aile sanıyordum. Hala bu fikri bozabilmiş değilim
Bozuk paranın arkasındaki atatürkü allah sanıyodum. Ama yaygın bi sanrıymış sanırım.
leylek hikayesi iyi bir kurgudur. ancak baba kavramını anlatmak çok zor.
Radyonun içinde küçük insanlar yaşıyor zannederdim,🙃
Ben çok istersem gökkuşağının üzerinden kayabileceğimi düşünüyordum
Oyuncak ayilar geceleri dolaşiyor yemek yiyor
Alaturka tuvalete gidersem beni içine çekeceğine inanıyordum. 😂
Hayvanlarla konuşmak. Zorlarsam oluyor gibi düşünüyorum. :D
Evlenince Allah insanlara çocuk veriyor kadınlar otomatik hamile kalıyor hiç bir eylemde bulunmadan.
Allah ı bulutlar sanıyordum ( Allah yukarıda derlerdi yukarıda da Hep bulut vardı)
Çizgi filmlerin gerçek olduğu
Ayın peynirden yapıldığını düşünyordum
ben madeni paraları yere bırakınca karıncaların paraları alıp gideceğini sanıyordum çünkü bir abla öyle demişti küçükken bana 😂
Büyüdüğümde tuvaleti kullanabileceğimi sanıyordum
Bir insanla opusunce hamile kalinir saniyordum mdmfkdowpd
yurt dışını hayal ürünü sanıyordum :D
Ahaha, bununla ilgili çok trajikomik bir anım var; bundan yaklaşık 18 yıl önce falan Amerika'daki kuzenim bahçeye gittiğini ve sebze topladığını söylemişti. Ben de; hadi ya, Amerika'da bahce var mı demiştim. Büyük ihtimalle ben de hayal ürünü sanıyordum 😄
çok garip geliyordu, bizden farklılar görünüş olarak sahte sanıyordum hep ahhaah
Bulutları Allah sanıyordum 😂😂😂😂😂
bademcikler mavi renkti jsjsj
Yaşamayı güzel sanıyordum
Uçakları canlı sanıyordum hayvan gibi yani😂😂😂
Güneş beni takip ederdi.
Rte’yi peygamber sanıyordum
Hâlâ öyle sananlar var boş ver
Ayın bizi takip ettiğini sanardim
Hiç bilmiyorum
Yatak altımdaki cin
Ekşiden başlık çalma
Mevlana'nın resmini allah sanıyordum.