Lütfen bir akıl verin kimseye diyemiyorum?

Arkadaşlar birine 2 yıldır yoğun hislerim vardı sonra sosyal medyadan tanıştım benim sohbetimi çok sevdiğini söyledi gitme önce ben ona fake bilgiler vermiştim sonra başka bir yerden tesadüfen orjinal hesabımı görüp yazdı ordada beğendi kahve içmeyi teklif etti kabul etmedim ve fake hesabıma bir gece yazdı bende itiraf ettim dedim ikiside benim oda ciddi ilişkimiz olsun dedi ve söz verdi bende ona çıkmaya başladık 8 gün çok güzeldi sonra bir anda ayrılalım dedi bende neden dedim dedi ben evliyim yalan söyledim sana dul değilim bende ona rağmen yine kabul ettim ama yine çekip gitti giderkende her şey senin iyiliğin için görüşmeyelim yoksa daha fazla baglancaz vazgeçemicez dedi seni tanımak güzeldi vs gitti 👉 ama çok üzülüyorum benimle alay etti gibi duygularımla oynadı zoruma gidiyor güvenimi çok zedeledi napmaliyim aileme anlatamıyorum arkadaş çevreme kinarlar diye ama kaç gündür çok üzülüyorum napmaliyim sizce aklımdan çıkmıyor kendimi yarabandi gibi hissettim şimdide ne engelliyor nede arkadaşlıktan çıkariyor hiç cevapta vermiyor mesajlara aramaya napmaliyim 😔💔😔😔💔
Lütfen bir akıl verin kimseye diyemiyorum?