Diye başlanıp.
Ardından söz vererek dinlediğiniz kaç şey sizde kaldı?
Ölümü gör bak kimseye demicen! :))
Ardından söz vererek dinlediğiniz kaç şey sizde kaldı?
Ölümü gör bak kimseye demicen! :))
Hepsi bende kaldı. Hatta bir dfasında duyulmuş bana söylenen şey, sonra söyleyen kişi benden bildi tabi; gereksiz yere beni itham etti. Sonradan anlaşıldı ki kendi kızkardeşi yaymış mevzuyu.
Güvenme dostuna söyler dostuna der atalarımız ama ben sana güvendim el emin dedim anladın sen onu.
Genelde bu söylemeler bende kalır ama o şeyi söyleyeceğim kişinin söyleyeceğim şeyi bilmesi herkesin iyiliği içinse ve sonuçta herkes mutlu olacaksa, söylerim. Yoksa hayatta yumurtlamam.
Aynen biraz karışık olmuş :)) örnek vermek isterdimde mobildeyim şimdi uzun yazamıyom kısaca şudurki, çıkar 1 ark. m şu kızı çok seviyorum ama sakın söyleme der ve kızında onu çok sevdiğini biliyorsam, söylerim. Maksat iyilik yani herkes mutlu olsun :))
En kısa olay olarak bu geldi aklıma :) basit 1 örnekti sadece
Hiç heralde , şöyle bir sorun var. Bir insan bana çok güveniyor bişeyler anlatıyor bende tıpkı onun bana güvendiği gibi birisine güveniyorum bende ona anlatıyorum :D
Gerçekler bunlar :D
Cevap
16Cevap
yaa ben bana söylenenleri pek takmadığım için konuşma bitince unutuyorum içimden gelerek dinlesem ne olur hiç denemedim belki de lafı gelince ağzımdan kaçabilir insanlık hali die düşünüyorum :D :D ama emin değilim :D
Hepsi bende kaldı ben söz verdiysem o sır bende kalır, hatta söz verdiğim ve aramın bozulup görüşmediğim arkadaşlarım var ve hala sırları bendedir :(
Duyda inanma
Geneli bende.. söyleneni sakladığımı düşündükleri için iyi sırdaş sanıyorlar.. unutuyorum kimse bilmiyor.
Bir de onu mu sayacaktık. Sen saydın herhalde söyle bakalım. Aramızda kalır söyle bak çekinme :)
Cogu seyde genelde iki kisinin bildgi sir degildir bahnesine siginip tatli anneme anlatirim :)
Benim gibi biri daha :)
Onemliler bndedir tabiki ama onemsiz minicik seylerden bahsediorum kizlarin her kelimesinde vardr bu ilkez sana soluyorum sakin kimseye soleme direyek tam 5/6 kisiyede ayni seyi soler
Kesinlikle :))
Sana bisi dicem aramizda kalsin
bn. bugun yaramzlik yaptim cok. kotu
Misafirlige gttigimiz ev sahibinin buzdolabinin sogutma ayrimi bozdum dusurdum şu an butun herseyi buyuk. ihtimal bozuldu farketmediyse sadece ona uyuz oldgum icin yaptim ve cokta mutluyum bidaha gittigimde yukseltip buz tutsun herseyi fesat kadin
Gulmek iyidir herkese yakisir devam et de
burada fesat olan bnim dimi evet harikayim bn ya uyuz olduklarima yapamiyacgim yok :D
:) supersin
Kov beni gidemiorum :(
:)
Okadar demedik nan davayla dalarim sana sanh sabh
Kibarca koy benui surdan suraya gtmem aksine iyice yerlesirim soruna gidermisin de bak nasil tipisirim
yalan soyluorum inanma :D
Cikis sagdaydi dimi :(
Oylemi kapiyi ac l*n gidiom bidaha gelmiyvem
elveda
Baska bir soruya kovdun ya beni
:(
Hyr biraDan bir soruda estfrllh bni kovdu sorusundan cok kotu biri die soru acicam gor bak sen
Mefsi mudafa miy :)
İyi eglndim saka bir yana sagolasin
Hahay cok canimi sikarsan yaparim bak garanti veremem bnmle iyi gcin lutfen :)
Eyvallh saygilar :)
Çoğu bende kalmıştır, özellikle önemli konular.. ağzım sıkıdır.
Bana en büyük kötülüğü yapsa bile ben kimseye onun derdini anlatmam sırrını yaymam bana göre değil çünkü ben sağlam sır tutarım
Hep dümen (yok benden sır çikmaz laflari)😊 "söyleme sırrını dostuna oda söyler dostuna" bukadar basit 😉
Mesela 19 yasindaki kuzenimin 35 yasindaki sevgilisini kimseye soylemedim. Diger sevgilisine bile :D
Ahah :D huyum kurusun
ya ben sir saklayamamki muhakka onu sölerim birisine huyum kurusun ben böleyim:)
... dinle be kardeş
Çoğu şeyde bende kalmıştır, söylemişliğiMde istisna tabi oda istemeyerek çıkmıştır ağzımdan, sır saklamasını iyi bilirim.
Öyle bir şey genelde bende kalır. Oğlak erkeğiiyim çok pis sır tutarım :)
Uzun zamandir duymuyom kanka sen soyle hadi soz soylemiycem :))
Tamam da uzatma hadi :)
hahaha neler deniyor bu lafı söylenerek harbiden haklısın
Hepsi bende kalır unuturum anında şu an bile aklıma gelmiyor :D
Bana güvenip söylemişse benimle mezara kadar gider :)
Aşk olsun ama :(
Olsun mu olmasın dert sana uğramasııın :)
Ağzımda bakla ıslanmaz, yetiştiririm hemen -.-
İroniklik yapıyorum takılma -.-
Adnan Oktar'ı az izle adam.
benimle mezara gider söylemedim söylemede kimseye
söylememde*
gerçekten öyle aramız bozulsada söylemem
Yw ben tutamiyorum kendimi:((
peki bişey dicem senin kaldı mı?
sırrını verme dostuna o da söyler dostuna :D
Çok var valla hangi birini sayayım :)
Anneme anlatacağım dair pazarlık yaparım beybi
"Bende duruyo hala. d
Konuşmadığım kişilerin bile sırlarını yaymadım.
Şimdi herkes sütten çıkmış kaşık olcak
:D hahahaha
Bikaç bir şey söyledim ben^^
Hiç kimseye söylemedim :d
Ağzını tutamayan en nefret ettiğim insan modeli
Sadece bende kaldı..
Sadece...
Olmak isteyene her zaman kapımız açık.. :)
Dost olmak her yiğidin harcı değildir. O yüzden :)
Yiğitsen harç tutar..
Demek ki yiğitlik yok :)
hahahaha.. :D
Iki kişinin bildiği sır sır değildir. ..
Söylemedim kimseye :D
hemen hepsi.
Hepsi bende kaldı..
Hiç yok
Sır tutarım
Söylemişimdir illaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar