Ailem sevdiğimi siyasi görüşünden dolayı istemiyor ikna edebilmemin hiç bir yolu yok mu :( ?

Ailecek ülkücüyüz. Sevgilimle 2 yıldır beraberiz bende geçen sene öğrendim onun komünist olduğunu öyle siyasi konu açılınca söylemişti. Fanatik değil elbette siyasette ama nasıl desem diğer siyasi görüşlere saygısı var anlayışlı. Eski sevgililerim gibi değil karakteri harika bir insan, ben buldum diyebilirim evlenecek erkeği ama ailemle tanıştırdım onu ailemde sevdi hatta ama 2. kez geldiğinde de siyaset konusu açılınca sevgilime soruldu bende tembihlemeyi unuttum onu :( sevgilimde söyleyince babam kızdı evden gitmesini istedi. Sevgilimde giderim de kötü bir şey yapmadım her siyasi görüşe saygım var, saygısızlık etmedim. Bağırmanıza küfürler etmenize gerek yoktu dedi. Babam bir sürü küfürler etti gene, sevgilimde gitti. Evde babamla kavga ettim bende siyasi görüşünü bilmese gayet güzel seviyordu anlaştılar bile samimiydiler baya baya sırf tkpli diye babam çok sert davrandı. İstemiyor babam onu hakkımı helal etmem diyor bir daha onunla görüşürsen :(

Ailem sevdiğimi siyasi görüşünden dolayı istemiyor ikna edebilmemin hiç bir yolu yok mu :( ?