Sevgilim benden neden sogudu lütfen yardım?

Merhaba arkadaşlar benim 2 senedir hayatımda biri var ve 7 aydır birlikteydik her şey cok güzeldi haftada 2 kere falan buluşurduk falan sonra erkek arkadaşım bi gün annesine anlattı annesi yaşının erken olduğunu bunların doğru olmadığını falan söylemiş bi nevi konuyu ayrılmaya getirmiş erkek arkadaşım ilk defa annesine sevgilisini olduğunu söylemiş daha sonra bana soğuk davranmaya başladı benden zaman istedi mesafeli olmalıyız dedi daha 1 gün önceye kadar her şey iyiken birden böyle değişti ben pes etmedim cabaladım birlikte yola çıktığımızı zamanla ailesinin de kabullenecegini bizim pes etmemiz gerektiğini vs hep anlattım yanında olmaya çalıştım ama düzelmedi ne kadar konuşsam cabalasam da olmadı bi süre sonra ben de kendimi geri çektim ben de onun gibi davranmaya başladım yine düzelmedi ama her gece seni seviyorum demeden yatmadı ben de öyle sonra uzun bi mesaj attım daha fazla belirsizlik istemediğimi olacaksan adam gibi yanımda ol dedim ya da yollarımızı ayıralım dedim çünkü gerçekten ben düşünmekten hayattan kopmustum hastalanmiştım o da yollarımızı ayıralım dedi kendinden emin değilmiş eski sevgisi yokmuş öyle şeyler dedi ve bitti ayrıldık ama son güne kadar her gece seni seviyorum diyen biri gerçekten sevgisi bitmiş olabilir mi yoksa farklı bi durum mu vardır sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Yaşımız 20 hala görüşlerinize ihtiyacım var..
Sevgilim benden neden sogudu lütfen yardım?