5 ay oldu cikali onu cok seviyordum ama artik sevgim bitti istemiyorum biktim ben ondan degilde onun benden ayrilmasini istiyorum ne yapabilirim ya da nediyebilirim?
Aldat demeyin yapamam oyle biseyi
Aldat demeyin yapamam oyle biseyi
Bence birisine dürüst olmak çok önemli, eğer o kişiye değer veriyorsan dürüst ol, bir insana karşı başka yüzünü göstermek o kişiye acı verir. Anladığım kadarıyla bunu yapacak cesaretin yok. Eğer karşındaki kişinin senin için kötü düşünmesini göze alıyorsan söylediklerimi yapabilirsin ama hiç tavsiye etmem.. Bencil olabilirsin insanlar duygularını paylaştıkları insanlara karşı yakınlık duyarlar mesela o sana kendi hakkında güzel bir şey anlattığında sadece 'iyiymiş' ya da 'güzel' diyebilirsin. Ardından hemen konuyu değiştirerek kendinden bahsetmeye başla. Seni sevdiğini söylerse hiçbir şey söyleme, sessiz kal. Nefret ettiği konular hakkında konuş sevmediği bir müzik türü, ya da teknoloji gibi... Tekrar söylüyorum cesur ol az evvel söylediğim şeylerin hiçbirisini yapma bunlar yapacağın en son şey bence, ben olsam açık olurdum.
bence dürüst olmalısın sevginin bittiğini açıkça anlatmalı ona saygı duymalısın ama yine de yapmam dersen çok sinir olduğu şeyleri gözüne sokarak yap arama mesaj atma geç cevap yaz başkalarıyla konuş
konuşurken soğuk davran sürekli bir işin olduğunu arkadaşlarınla felan görüşeceğini söyle onunla olan planlarını boz
Yazik ya :-( sevmiyorsan acikca soyleyeceksin. Bu kadar dusuncesiz olmayin ya. O da insan onunda duygulari var. Seviyordum sevgim bitti demissin. Sevmemissin ki sen oylesine bir hevesle baslamissin. Seviyordum diye kendini kandirma. Her ne kadar aranizda verilen sozlerde varsa cik karsisina acikca konus. Belki uzulecek kirilacak ama en azindan bir yalana bagli kalmayacak. Bir zahmet bunu yaparkende onu cokta fazla kirmamaya dikkat edersen iyi olur. Sadece kendini onun yerine koy ve dusun. Ayni sey senin basina gelse ne olurdu diye :-( bunu gercekten dusunebilirsen sorununda cevabini bulacaksin zaten.
Ama onu kirmakta istemiyorum oyuzden o benden ayrilsin ben kiriliyim
Ya sacmalama bu nasil bir dusunce tarzidir :-( su an ona yaptigin seyin gercekten ne oldugunun farkinda misin sen? Her gecen gun cocuk bir yalana baglaniyor. Kirmana gerek yok. Anlasarak ayrilmaya calis. Elbetteki kirilacaktir ama yuzune karsi sacma sapan seyler soylersen daha da cok kirilabilir. Ona uygun bir dille artik birlikte olamayacaginizi anlatmalisin. Soguk davranarak bir sey elde edemezsin. Onun senden ayrilmasini istemenin sebebi ise ben seni birakmadim sen beni biraktin demek icindir. Bu sekilde dusunme lutfen. Onun duygularina saygili olmaya calis biraz :-(
Tamam tesekkur ederim
Aldatmaya ne gerek var umursamaz tavırlarını kullan artık ona açıklama yapmak zorunda olmadığını bunu istemediğini söyle zaten otomatik herşey bitmiştir demek dostum
Ama ozaman beni yalanci yapar yani soz vermistin gibi seyler der ama aramizdada biseylerde gecmedi sadece el tutusmustuk neyin sozunu tutmadimki yani bu soru geliyo aklima yinede tesekkur ederim
Kendini fazla kasma dostum emin ol herşey zamanla yola girecek. Sen gene soğuk davranma yöntemini dene derim
Peki denerim tesekkur ederim
Cevap
19Cevap
Onu çok seviyordum ama sevgim bitti ne demek ya sevgi öyle çabuk bitebilen bir şeymi sen onu hiç sevmemişsinki zaten bazı hissettiğin duyguları sevgi olarak algılamışsın niye ondan ilk adımı bekliyorsunki çocuk seni seviyorsa ilk adımı nasıl atsın hatta senin ona karşı hislerinin bittiğini anlayamayacak kadar körkütük aşıksa ve tecrübesizse ellerini tutmak isterse ellerini kaçır gözlerine baktığında gözlerinide kaçır öpünce karşılık verme konuşurken ilgisiz davran kaçamak cevaplar arama sorma ilgilenme saf, tecrübesiz ya da sırılsıklam aşık değilse anlayacaktır ama çok acı çeker benden söylemesi.
Bence dogruları anlat ona, ve ayrılmak istedigini söyle. . . yanlış düşüncelere kapılmasın...
Ayrilmak istedigimi diyemem ona
Yanlis yere yorum yaptin sanirim :))
Gerçek duygularını aktarabilirsin. Yalana dolana başvurmadan
Olmaz iste o yapamiyorum
Ona seni sevmiyorum diyemiyorum bile
sevmediğini hissettir mesajlarına geç cevap ver birlikte az zaman geçirin kavgalar edin falan
Hergun yaptigimiz sey ondan biktim ya zaten.. ama yok birturlu konuyu ayriliga getirmiyor
Sirf senin gibileri yuzunden 4 ünü birden idare ediyorum çünkü siz sewmeyi haketmiyosunuz sonrada vay niye böyle söyle oldu dersiniz
Haklisin
Uzulen taraf sen olunca hakli olmanin bir anlami kaliyomu sence? Bazen olmuyor istediğin kadar dene, sınırlarını zorla iyi bir arkadaş iyi bir kardeş hatta iyi bir sevgili olmak için elinden geleni yap istersen dünyanın en iyi insanı oL olmuyor bazen elinden gelen yetmiyor hep garip bir varlık şu insanoğlu
Arkadas degilmisiniz siz? Soyleyeceksin , nedir yani.. vicdan yapma kendine insan gibi soyle zaten 5 ay olmus merak etme o kadar baglanmamistir...
Peki tesekkur ederim
yazik adam kim bilir ne hayaller kurdu ne umitleri vardi
amaunutma ilerde aynisini sende yasayacaksin :)))
Biliyorum dogrudur
Çok bokt. n bir durum kurtulmaya çalışırken cool durup onu hepten kendine bağlayabilirsin aman dikkat... her haltına karış bıktır illallah desin zaten koparsınız ya da evlelilik konusu aç pembe panjurlu sıkıcı hayallerden bahset 3 saat
O cocuk da kesin sana asik olmuştur yazik valla cocugq
Tazminattan yirtmak için mi ondan bekliyorsun ayrilmayi hee
Hıhı
Yazik insanlarsiniz aciyorum sizin gibilere sadece aciyorum ben. Senin gibi biri dr beni buldu pes etmedim hic sonra koca bir yarayla birakip gitti beni.
Yönteme, oyunlara gerek yok. Böyle şeyler açık ve net konuşulur. Buraya yazdığının aynısını ona da söylemen gerekiyor.
seni artık sevmiyorum dediğinde emin ol birdaha selam bile vermez
Sevgi bitti diye bir şey olamaz, ona karşı hiç sevgin olmamıştır
bız bulamıyoruz bu ıstemıyor basından atıyorrrr wtf lan?
Arama sorma ilgilenme umursama
Tesekkur ederim
Baska biriyle basil :D
Ben ne diyom sen ne diyon :D
Basit ve etkili ama :D
Biktir. En ufak seyde kavga cikart. Agzina et.
Tamam
Siz sevilmeyi hak etmiyosunuz
İnşallah döver seni ^^
yanında burnunu karıştır :D sdsfsdfs
Adam gibi git söyle. Çocuk gibi oyun oynama
Ilgisiz ve bagimsiz oldunu ona hissettir
anlat söyle dilin yok mu
istediimmi verme.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar