Yurtdışında yüksek lisans bırakan var mı? Ya da bırakan tanıdığı olan? (Neden bıraktı?)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kuzen vardı covid zamanı bıraktı. Hala başlamadı
Covidde daha rahat değil miydi? Şimdi yüz yüze ve ben full essay yazıyorum ielts writinglerim 5.5du neyime güvendiysem. Gidene kadar toz pembeydi şimdi sürekli sıkıntı var
Haklısınız aslında covid zamanı daha iyidi uzaktan vb. O da uğraşmadı ve fırsatı kaçırdı. Yüzyüze zaten çok sıkıntı. Geçim sıkıntısı yeni ortam hayat derken adapte olmak kolay değil. Galiba bırakmayı düşünüyorsunuz. sebebi nedir.
Ben gidene kadar kendimi yırttım. İelts writinglerim 5.5 geldi geçer notu 6ydı o yoldan halledemeyince başka sınavla geldim ama writinglerde eksik olduğum yine ortaya çıktı bizde sınav değil ödev şeklinde ilerliyor. Essay yazarken zorlanıyorum. Erasmus dil okulu yaptım rahatlıkla iletişim kurabiliyorum fakat akademik İngilizceye sahip değilim ama yerel halkla akıcı konuşurum. Lisans hayatımda Türkçeydi o yüzden ekstra akademik İngilizceye uzağım. Makaleyi asla anlamıyorum essay yazarken intihal yapmamak adına özet cümlelerle makaleyi kendim yorumlamam gerek yok arkadaş olmuyor türkçesi bile zor ve ben İngilizce yapıyorum. Londrada şöyle gezerim böyle gezerim demiştim sürekli ağlıyorum 20bin sterlin ödedik o da sadece okula. Napıcam bilmiyorum
Bizim TL çok değersizleşti 20bin sterlin bile çok büyük para ama o ülke için ciddi rakam değil. Parasal konuda sıkıntı olursa. Londra'da keyfine göre gezemiyorsan zaten bu derslerini de etkiler. Burs bulmanız zor değil. Valilik , Belediye vb yardımcı oluyor emin olun. Şahıs bursları da var. Makale anlamak zaten işin üst segmentidir. Essay olayı da ayrı bir beceri istiyor. Siz orada günlük dilde konuşmanız iyi bir şey ama ileri çıkarmak için merak ve çaba lazım. siz sıkılmışsınız bundan dolayı beyin üstüne fazla bir şey eklemiyor artık. Ayrıca orada tek mi yaşıyorsunuz yurt vb mi. bir arkadaş olsaydı orada ya da tanıdık hiç zorlanmazdınız.
Arkadaş edindim biraz da essay yazdıramam ki onlara da
Aranızdaki samimiyete göre değişir. Nazınız geçecek birileri olsun ki iş görülsün.
Daha yeni geldim o kadar samimiyetim yok zaten olsa ne olur herkes öğrenci tutup benimkini yapmazlar
Güzel bir karar olmuş oraya gitmek. Tahminim akraba da eş dost da yok orada. Zamanla alışırsın eminim. Parada sıkıntı olmasın hepsi halledilir. Ben de gidecektim maddi durum sıkıntı olur diye gitmedim. 20bin sterlin veririm sonrası sıkıntı iş lazım
o şans bırakılırmı
Siz yaptınız mı?
öyle şansım olmadı olsa bırakmam
Lise üniversite lisans hayatım Türkçe idi. İetlsdan writinglerim 5.5 geldi. Başka sınavla gittim YL için. Şimdi de hep essay yazıyorum çok zorluyor 20bin paund ödedim çok çaresizim yapamazsam biterim
eğitim destek derneklerinden destek al
O nasıl oluyor ayrı ücret mi vermem gerek babam hayatta izin vermez okul yurt derken 40bin paundluk oldu zaten canım mısın sen der ekstra para çıkartmaz asla
çağdaş yaşamı destekleme derneği kızlara ayrıcalık yapılıyor bir dene şansını
o ülkede konsolosluk aracılığı ile o ülkedevletdesteği ala bilirsin
Yok ya maddi durumu kötü olanlara verirler biz direkt çat diye ödedik sanmam bana destek olacaklarını. Babamda da para varda başarısız oldum ve para yandı diye kızar
dene kaybedeceğin bir şey yok bulunduğun ildekişube ile göüş
Sen bıraktın mi
Bırakan oldu mu dedim öyle bir şey demedim
Niye sordun
Sanane abi
Şımarma