Biz 2 aydır ayrıyız ona çok ulaşıp iletişim kurmaya çalıştım ben ona yalan söylediğim için ayrılmıştık ihanet etmedim yanlis anlaşılmasın. Aylardir bekliyordum ve aradı nasılsın v. s konuştuk neden mesajlarıma telefonuma çıkmadın diye sordum konu seninle alakalı değil sorun benlik dedi eskiden beraber olduğum birinin benimle beraberken evli olup hatta çocuk yaptığını öğrendim başkasından dedi onunla görüştüm çok sinirlenip özür dileyecegini bekledim beni dövdü her yerimi morartti v. s arabadan beni çöp gibi attı sonra dedi aşırı derecede duygusal ve sinirim bozuk şu an elim titriyor bunu duyduktan sonra sevdiğim kadını Bi o... dovmus nasıl hissedebilirim anlayın az çok biz ayrıldıktan sonra bunu yaşadığını ve kendine yeni yeni geldiğini söyledi iyi davrandı bana bende ona sesini duymak mutlu etti dedi alkollüydü ama kendindeydi hayatımda biri olup olmadığını sormadı ama zarf attı bende senden sonrasını istemedim dedim hersey çok iyiydi sizce ne yapmaya çalışıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
ES GEÇMEYİN LUTFEN DESTEGINIZE IHTIYACIM VAR
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
guvenilir bir insan değil, o kisiyle her seye rağmen gorusmus olmasi da afedersiniz şahsın s... lakligini ayan beyan ortaya seriyor, siz siz olun gecmise dönmeyin
kıps
Bana öyle Bi anlattı ki sanki ben onun arkadaşıyım (benim sevdiğim Bi adam vardı ya önceden) diyerek konuya girdi kendimi tuhaf hissettim aylar sonra arayıp bunları anlatması ve adama hiç bisey yapmamış karşılık olarak ortalık kan gölüne dönerdi ve onun bana yapacağı geri dönüş büyük olurdu allahindan bulsun dedi geçti son zamanlarda çok alkol içen mekanlara takılan biri olmuş
samimi gelmedi bana, dünyası başına mı yıkılmış da alkolik olmuş... pabucumun alkoliği.
kendisini aldatan adamla açıklama yapsın diye buluşuyor,
bütün ajitasyon niye sana yapılıyor acaba,
itibar etmeyin diyorum dinleyin beni.
alkolik olmuş zaten bırakın varsın gitsin yoluna, önceden siz mi vardınız sanki?
iyi geceler.
Ayrildigimizdsn beri kimseyle beraber olmadim onu bekledim belki gelir dedim şimdi geldi ama alkollü olup beni araması canımı sıktı keyfe iciyormuş bide iyice kıçı başı dağıtmış bilmiyorum hayir gelmez bu kızdan bana sanmıyorum ben Bi mesajına muhtaç hissederken aldatıp üzerine başkasından çocuk yapan bir adamın yanına gitmiş çok zoruma gitti çok arka planda hissettim kendimi sağol iyi geceler
Seninle ayrılıyor sonra eskilerden çocuk buna ulaşıyor onunla mı görüşüyor yani?
Yok kanka eskiden sevdiği adam onunlayken benden önce çocuk yapmış başkasından kızı aldatmış ve kızın hiç biseyden haberi yokmuş yeni öğrenmiş bunun üzerine gidip özür dilemesini konu üzerine açıklama yapmasını beklemiş adamda bunu dövmüş
Benimle ayrılıyor ayrıldıktan 2 hafta sonra bu olayı öğreniyor adama yazıyor adamla görüşüyor aptal yerine koyduğu için adam bunu
Kız da alkollüyken seni aradı anlattı durumunu sordu
Evet
Duygusal boşluk yaşamış olabilir kanka kendini yalnız hissetmiş olabilir ama bunu neden şimdi anlatıyor oraya biraz takıldım 2 aydır ayrısınız siz ayrıldıktan 2 hafta sonra gerçekleşiyor ama şimdi anlatıyor bu biraz garip geldi
Kendimi çok arka planda hissettirdi bana evet ve ben o süre boyunca hep arayıp mesaj atıp ona ulaşmaya çalıştım biliyomusun
Sen ulaşmaya çalışıyorsun o sırada başkasından dayak yiyor senin haberin yok olaya bak seni anlayabiliyorum üstüne birde kız arıyor kafan allak bullak sinir var özlem var burukluk var
Aynen öyle çok iyi anladın şu an beni duygularım tamda tarif ettiğin gibi napiyim kanka ben kafam çok allak bullak oldu yazıyım istiyosan sana
Yaz kardo elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım
Yazdim bro
Bence şu an duygusal boşlukta ve alkolden ilham alarak içini dökmeye çalışmış. Bir yalana neden bu kadar tepkili olduğunun sebebini vermiş sana, “Bak ben burdan yaralıyım sen de yaramı kanatma” diye.
Sence yeniden beraber olmak sağlıklı olur mu bu hikayeden geçmiş biriyle
Kimin hikayesi temiz ki? Üstelik kız da ne yapmış ki? burada mağdur olan o. Kimseyi yargılamamalısın ne olursa olsun. Yeniden beraber olup olmama durumunuzun da geçmişiyle alakası olmaması lazım. O ikinize kalmış bir şey.
Alkol içip beni araması ve onu zamanında aldatıp üzerine çocuk yapmış başkasından adam gidip o adamla görüşmüş özür beklemiş açıklama beklemiş bilmiyorum ama kendimi çok arka planda hissettim ben
Duygusal boşluk insana neler yaptırır bi bilsen.. arka planda hissediyorsan devam etme o zaman ama bu durumun kızın geçmişiyle alakası olmaması lazım kızın suçu yok ki