Ne yapmaya çalışıyor artık kafayı yicem?

Arkadaşlar eski sevgilim yani bir ay oldu ayrılıp arkadaş kaldık yürüyoruz elini belime atıyor sarılmak istiyorum sarılıyor dün arabasini temizlemesine yardim ettim konuştuk normal vs sonra gece aradi ben eve geldim bugün için teşekkür ederim diye araba ve araba dışında dedi niye dedi onu da anlamadım kiyafet epsrisi yapıyor geçen ne biçim giyinis diye. Bugün beni aradı daha dün görüşmüştük üstelik. ortak arkadaşımız ve ikimiz buluştuk bende baktım bu çok arkadaş olmaya başladı giydim mini etegimi sürdüm kırmızı rujumu gittim. Sonra yolda taytlı bı kıza çok güzel dedim diğer arkadaşla yorum yaptık bu da fazla bı tepkiyle anlamıyorum niye aciyosunuz açıp güzel mi olduğunuzu saniyosunuz vs dedi gereksiz gergin halde bende acmayani bul sen dedim amin dedi. kafeye oturduk ben barışta vs baktım bu bı bozulur gibi oldu hatta çıkarken baristaya bakacağını söyledim tuvalete gittim bu da geldi peşimden sonra aynadan bakıp çıktım hemen wc girmemis duruyo orada beklemiş. erkek arkadaşlarima davrandigim gibi davrandım. Kuzeniyle kavga etmiş işte bitti onunla her şey vs dedi biten bende başlamaz dedi bana bakıp diyor yanlız biten şey kalsın öyle dedim bittiyse geri başlamasın diye dedim bu da hayırlısıdır vs dedi. Sonra bu şehirden gidip iki ay sonra yüzünüzü görmeyeyim inşallah dedim amin dedi bende neden amin dedin diyince tepkili şekilde içten duana içten amin dedim dedi çok uzun oldu fakat lütfen bu artık kafamı karıştırıyor midem bulanıyor o derece durum ney sizce
Ne yapmaya çalışıyor artık kafayı yicem?