Sevgilim 5 aydır hayatımda ilişkinin 3. Haftası eski flörtüne mesaj atıyor naber fotoğrafın gitmiş yazıyor cevap alamıyor ertesi günde bir şey soracaktım bir sorunumuz mu var :D yazıyor. Emoji falan kullanıyor. Yine kız cevap vermiyor. Bana da sıkıntı çıkartabilecek bir kız hal hareketlerine göre sıkıntı çıkartır mı diye yoklamak istedim dedi meseleyi söyleyemem dedi. Bi de ietls sınavında bu kız başarılı olmuş yurt dışı bağlantılı firmada çalışıyormuş bu da ielts a girecekti o dönem ondan yazmış kıza çok sıkışmış sınava az kalınca ondan bu kıza yazmış. Direkt ayrıldım kendisinden. Sizce haklı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bunları sorup bırakacaktım yazmayacaktım diyor birde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Haklısın doğru olanı yapmışsın konuyu açma bilene
iliskinin 3. haftası ayrılman lazımdı bi de 5 aydır birlikteyiz demissin puuu
Yeni gördüm güzel ablam
o zaman sevgilim yazmayacaksın eski sevgilim diyeceksin
Sorudaki olayı düzgün belirtmek adına öyle yazdım. Zaten sonuna da ayrıldığımı belirttim direkt olarak
o zaman boş ver ne halt derse desin
Yav isine baksin avel
Dedikleri doğru olsa bile sınav hakkında ya da sıkıntı çıkartabileceği konusunda doğru söylüyor olsa bile yine de yazması artniyet barındırmaz mı
Barindiriyor zaten ondan dedim uzak olsun
İyi yapmışsın direk konuya girseymis
Aramış açmamış ondan yazmış. Dedikleri doğru olsa bile sınav hakkında ya da sıkıntı çıkartabileceği konusunda doğru söylüyor olsa bile yine de yazması artniyet barındırmaz mı
Eğer direk sınav hakkında işe girmek hakkında yazdıysa bir sıkıntı yok ama bir yoklamissa konuşabilirmiyiz diye direk o zaman haklısın soru sormuşsa soruyu direk iets artık neyse işle alakalı o kadar olur yani adamın geleceği
Tamam da başkasına sorabilecekken niye o kız? Başka arkadaşına sorsaydı bu soruyu tercih edilen kişinin eski flört olması mı gerekirdi
Gayet haklısın iyi yapmışsın
Dedikleri doğru olsa bile sınav hakkında ya da sıkıntı çıkartabileceği konusunda doğru söylüyor olsa bile yine de yazması artniyet barındırmaz mı
Barındırıe
Ayrılırım
Ya yazcak yüzü olması ısrarcı olması bile yeter. Niye ekli zaten hala?
Whatsapptan yazmış. Kötü bitmemiş arkadaşça buluşuyorlarmış vs
Benden önce arkadaşça buluşuyorlarmış. Ondan yazmış
Eski sevgiliyle yok yaaa arkadaş kalamazsın bu ne saçma cümle
İletişime geçmek için yazdı bence bana yalan söylüyor yok ielts yok sıkıntı çıkartır diye. Ama doğru bile olsa ielts için soruyu başkasından öğrenir tercih edilenin eski flört olması art niyetlice ilaveten “sıkıntı çıkartır mı anlamak istedim” demesi. Mesela benim bazı kız arkadaşlarım eski sevgililerine çıplak fotoğraf atıyor ama ayrılınca sıkıntı olur mu diye yazıp hal hareketten anlamaya çalışmıyorlar ve aşırı kuruntulu olmalarına rağmen. Eski sevgilimin fotoğraf vs durumu yoktur ona eminim de bu insanlar bile sıkıntı çıkartır mı diye düşünmezken eski sevgilimin hayatında ben varken sıkıntı çıkar mı diye yazması artniyetli değil mi doğru olsa bile sizce
Doğru karar
Gerekirse bu sorunun cevabı başka mercalardan araştıralabilir, bu daha çok eski sevgiliyle iletişime geçmenin taktiksel yolu
Kessssinlikleeee. Bende öyle düşünüyorum sınav meselesinde fakat “sıkıntı çıkartabilecek bir kız tavırlarından onu yapar mı diye yoklamak istedim” durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ne konuda sıkıntı orasını pek anlamadım ama meseleyi söyleyememem demesi belkide ortada bir mesele olmamasından kaynaklıdır (yani seni kandırma amaçlı)
Beni kandırma amaçlıdır. Yalan bahane ve mazeret bunlar ama dediği doğru olsa bile ietls için onca kişiye sorabilecekken tercih edilenin eski flört olması art niyetlice. Ayrıca “sıkıntı” dedi şöyle söyleyeyim bazı kız arkadaşlarım eski sevgililerine beraberken çıplak fotoğraf atıyor ama ayrıldıktan sonra sıkıntı çıkar mı diye yazmıyorlar. Eski sevgilimin durumu öyle bir durum değildir eminim. Demem o ki o kızlar bile sıkıntı çıkartır mı dur bir yazayım demezken sana ne oluyor? Yanlış mıyım
Elbette, bu eski sevgili ya da flört fark etmeksizin bu tür olaylarda onlarla iletişeme geçmek için konu ya da maziret gerekir o konu sorulur konuşma oradan ikisi arasında yumuşar sonra gerisi gelir bu hep böyledir, üstelik bu yaklaşımı hayatında biri varken yani sen varken sergiliyor, buda sana olan saygısının ne derecede olduğunun göstergesi
Evet ayrıldım zaten bende direkt. İlaveten buraya yazmadığım başka şeylerde oldu yalanını da yakaladım bağımsız bir konuda.
Hatta iki konuda ve yalan yere annesini katıp yemin de ediyor
Doğru karar vermişşin yalan her insanın hayatında bir parça olsada onunki yalanlar üzerine kurulu bir hayat böyle birinin size verebileceği tek şey mutsuzluk olurdu, zaten size karşı bir sevgisi olsaydı yalan üzerinden başka arayışlar içerisinde olmazdı, bence bu işin üzücü tek tarafı böyle insanlarla heba olan günleriniz
Haklısınız yanıtlar için teşekkürler
Ne demek iyi geceler :)