O ben beş senelik yakın erkek arkadaşım. Neden bilmiyorum ama bugünkonuşma arasında açıldı ve dedim ki hiç ilişki yaşadın mı, o bana kalsın dedi. Ben dik dik bakınca günübirlik değil merak etme dedi. Sanırım eski sevgilisi. Ama o benim masum küçük erkek kardeşim gibi gördüğüm bir çocuktu. Hala şaşkınım. Ben mi çok masumum? Böyle bir şey yapmış olacağına inanamıyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Masumsun 3vet biraz uyanik ol herkes sen gibi degil. Ve kardes olmaz erkekten bunuda ilerde anlarsin
Evet kardeşim kaç senedir öyle
Kesin oyledir
Onların ben kız bacılarını saç saça bağlayayım Bir Ona Bir Yana Bir Ona Bir Yana Bir Ona Bir Ona
Fazla masumsunuz, inanın artık o kadar sıradan bir şey ki
senden izin mi alıcaktı, bak arkadaşım yaaaa :D
salağ dedim
İlişki yaşamasında ne sorun var?
Yok hatta hiç umrumda değil ama bu çocuk benim için çok başka en yakın arkadaşım. Tuhaf hissettim. Sebebini ben de bilmiyorum.
Onu çok masum biri olarak görüyorsan, şok olabilirsin normal ama onu sürekli düşünüyorsan veya bu olayı biraz sıkınıt..
Evet aynı yaştayız ama ben onu hep küçük erkek kardeşim gibi gördüm masum sevimli. Konu açıldıkça başka şeyler de duydum. Şaşkınım garip
Dilersen uzunca anlatabilirsin veya özelden yazabilirsin..
Kiskanmis gibisin biraz
Niye kıskanayım
Yani onunla cinsel ilişki yaşamak istiyorsun demiyorum. Farklı bir şeyler var ama hoslaniyorsun bence ondan ama farkında değilsin
O konuya hiç gelme zaten. Ben bilekendimden şüphelenmeye başladım. Neden bu soruyu sorup hayal kırıklığına uğrar ki bi insan sadece arkadaşı için
Hoşlanıyorsun kızim. Seni ne alaka eder ilişki yaşamis olması. Hoşlanıyorsun çünkü
Ve erkekler begenmedikleri kızla konuşmazlar da bunuda bil senden sakliyor
Ben arkadaşıyım beğendiği kız şekli benden çok uzakta maalesef
Senden bir çıkarı mi var peki. Maddi veya manevi. Boş zamanlarında mi sana geliyor
Özelden konuşmaya gerek yok, bir derdi olduğunda bana geliyor aynı şekilde ben de dertleşiyoruz, beraber geziyoruz, annesi beni tanır sever. Öyle
O zaman hoslanmiyordur dediğin gibi derdi olunca geliyorsa
Sana ne kanka yasamis zevk almis
Kötü hissediyorum
Olm sana ne arkadaşın iste. Sen sevişsen onda kötü mu hissetsin
Çok değerli arkadaşım aynı şey
Aynı şey mi
Yahu sana ne kanka adam bir kizla sevismis belki ona oral yaptırmış boşalmış zrvk almis sana ne bundan
İğrenç o kadar da değil
Ya adam sanki hirsizlik yapmış yaa sanane yapmissa yapmis iyi de yapmis. Kendinde bu hakki nasil buluyorsun o ayri
Belli hoşlanıyorsun da yaptiysa yaptı
Hoşlanıyor muyum
Takmissin kafaya kiskanmissin hoşlanıyorsunuz belli tabiki. Adam seks yapadak tabi ömür boyu elizabet takilacak hali yok
İnsanlar sevişiyor
Yaşayabilir yanı
Saf mısın ya.
Ne demek bu şimdi
Sen kıskanmışsın
Neden kıskanıyorum
Seninle yapmadı diye