Uzun olabilir lütfen hepsini okuyup yorum yapın teşekkürler
Arkadaşım olan kız ile 10 senedir tanışıyoruz aşırı samimi değiliz ama arkadaşım beraber gezeriz tozarız vs Bu kızın 3 senelik bir ilişkisi var iyide gidiyor.
Flört ettiğim erkeğide 10 senedir tanıyorum aynı uni. deydik.
Bu erkek ile flörtleşmeye başladık onun '' ilk adımı '' atmasıyla. Oldukça ilgili ve hevesliydi ,
bel altı konulara girmiyor bana değer verdiğini hissettiriyordu.
3 ay bu şekilde yazıştık sadece , sonra bahsettiğim kızla buluştuk ona anlattım.
Bu erkek ile bu kız seneler öncesinden ortak arkadaş vasıtası ile birbirlerini tanıyorlarmış ama bildiğim kadarı ile arkadaşlık boyutunda samimiyetleri yok. Sosyal medya da ekliler sadece.
Kıza çocuktan bahsettim biliyorsun tanıyorsun vs onunla flörtleşiyoruz dedim. Normalde vurdumduymaz olan bu arkadaşım çok ilgili davrandı, hep sordu , nasıl gidiyor şeklinde buluşun artık diyede ısrar etti hatta.
Sonra ben yaz gelince ailemin yazlığı olan muğlaya döndüm , o kızda ankaralı orada yaşıyor oda ailesinin yanına döndü.
Bu erkek her şey yolunda gidiyordu bana muğlaya geliyorum yanına yazdı mutlu oldum.
O kızda 10 senedir hiç demediği bir şeyi söyledi muğlaya geliyorum yazdı bir kaç gün sonra şaşırdım.
Sonra bu erkek birden benimle olan iletişimini kesti uzaklaştı başka bir kız yok bu arada baktım.
Bu bahsettiğim kızında uzun zamandır bana soğukluğu var yani eskiden ilgiliydi sorardı şimdi hiç sormuyor bile ağzına almıyor çocuğun adını konuyu açmaya çalışıyorum ama kız kapatıyor
Asla aldatıldım demiyorum ama geçmişte bir şeyler yaşanmış olabilir mi ya acaba söylemediler
Yakın arkadaşım ile sevgilim arasında bir şeyler geçmiş olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
yaşlarımız kız 24 yaşında , erkek 28 yaşında ben 25 yaşındayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çok acayip bir şey ne zamandır hasret kaldım buna
neye
Elde bulunan veriler ile yorum yapmak zor. Lakin kadın hisseder.
ya kız Ankara 'da, ben muğladayım Haziran ayı , çocuk yazdı her şey yolunda gidiyor , geliyorum yanına dedi hazırlık yaptım , sonra bir kaç gün sonra kızda yazıdırlar gelmek istiyorum yanına diye ki bu kız 10 senedir bir kez olsun demedi geliyim yanına diye , sonra çocuk birden kesti muhabbeti , kızda o kadar ilgiliydi ama hiç sormuyor artık hani diyorum ki kız rahatsız oldu çocuğa mesaj mı attı görüşme onunla diye hani çünkü bir erkek her şey yolunda giderken üstelik o ilk adımı atmışken neden birden kessin iletişimi
Kadinlar kıskanç belki senin mutluluğunu istememek için yıllardır yuzvermedigi birine yüz vermiş olabilir ya da tamamen tesadüf olabilie
ya kızın şu an sevgilisi var mutlu ama geçmişte belki bireyler oldu söylemedi bana ama sonra rahatsız oldu görüşmemizden çocuğa uzak dur diye mesaj mı attı çocukta birden kesti iletişimi
1: bu kız en başta neden o kadar konuyla ilgilendi
2: neden birden sormayı bıraktı konuyu hiç açmıyor
3: neden ikisi aynı aynda gelmeye kalktı nasıl tesadüf bu 10 senedir bir kez geliyorum demedi bu kız
4: çocuk neden uzaklaştı
Dediğim gibi kızlar çok tehlikeli böyle konularda. Aşırı kıskanç olabiliyorlar normalde yüzüne bakmayacaklari adama sırf arkadaşı ile sevgili olmasın diye sevgili olur. Umut verirler
hiç bir şey yok ortada bilemeyiz yani delil ya da düşünce geliştirecek bi durum yok
ya kız Ankara 'da, ben muğladayım Haziran ayı , çocuk yazdı her şey yolunda gidiyor , geliyorum yanına dedi hazırlık yaptım , sonra bir kaç gün sonra kızda yazıdırlar gelmek istiyorum yanına diye ki bu kız 10 senedir bir kez olsun demedi geliyim yanına diye , sonra çocuk birden kesti muhabbeti , kızda o kadar ilgiliydi ama hiç sormuyor artık
Az önce biri soru sormuş, arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmuş orada ki aldatılan sen misin acaba
ay yok imkansız denk glemişltir :D sence bu anlattıklara göre durum ne olabilir
Benim üniversitede sadece tek bir seferde tanıştığım bir arkadaş vardı, benden etkilenmişti.6 yıl önce. Ortak arkadaşlarımıza söylüyormuş mesela çok güzel kızdı o kadar zaman geçti arada aklıma geliyor. Bunun gibi bir şey olabilir. Ben senin aldatıldığını düşünmüyorum, geçmişte aralarında bir şey geçtiğinide sanmıyorum.
umarım öyledir , ama hiç sormuyor o kadar ilgiliydi ama birden kesti sormayı , onu geç hiç biri var mı diye bile sormuyor, birde ikisi aynı aynda gelmeye kalktı şüphelendim
ama şaibeli bir durum. İçinede kurt düşmüş uygun bir dille sorabilirsin.
mümkün değil ya kız alındı ve ortalık karışır. Sorulcak şey değil ki. Ama ilgimi çekti
3: neden ikisi aynı aynda gelmeye kalktı nasıl tesadüf bu 10 senedir bir kez geliyorum demedi bu kız
Valla öyle duruyor sanki
ya kız Ankara 'da, ben muğladayım Haziran ayı , çocuk yazdı her şey yolunda gidiyor , geliyorum yanına dedi hazırlık yaptım , sonra bir kaç gün sonra kızda yazıdırlar gelmek istiyorum yanına diye ki bu kız 10 senedir bir kez olsun demedi geliyim yanına diye , sonra çocuk birden kesti muhabbeti , kızda o kadar ilgiliydi ama hiç sormuyor artık
Eğer öyle ise bir süre sonra ortaya çıkacaktır zateb
çıkmaz ki çocukla koptuk , bunlar haziranda oldu.
kızda bana mesafeli zaten çocuğun konusunu açmıyor açsa konuşsam inatla açmıyor
Devam ederlerse illa ki fotoğraf falan görürsün
yok kızın sevgilisi var zaten
O zaman neden şüphe ediyorsun
5 geçmiş tozdur üfle gitsin artık önüne bak
Kuşku kafanı kemirir sor derim
soramam kız mesafe koydu artı sorsam olmaz yani hem kabul eder mi
hepsini okudun mu sencede dikkat çekici şeyler yok mu söyle
Varsayım üzerinden hareket etme derim şöyle düşün kız senden farklı bir karakter mi mesela rahat mı nasıl desem
yani rahat , flörtleşen bir kız mesela ben öyle değilim pek , ya kız Ankara 'da, ben muğladayım Haziran ayı , çocuk yazdı her şey yolunda gidiyor , geliyorum yanına dedi hazırlık yaptım , sonra bir kaç gün sonra kızda yazıdırlar gelmek istiyorum yanına diye ki bu kız 10 senedir bir kez olsun demedi geliyim yanına diye , sonra çocuk birden kesti muhabbeti , kızda o kadar ilgiliydi ama hiç sormuyor artık
Kız ya da cocuk geldi mi biliyor musun muglaya. Flörtöz kız tehlikeli aslında bende denk geldim yazın yazlıkta cesme de
gelmediler diye biliyorum , yani kız güzelde biri 24 yaşında 175 boylarında beyaz tenli siyah saçlı havalı , çocukta yakışıklı.
Normalde düşünmem ama aylar sonra farkettim , ikisi aynı aynda gelme muhabbeti yaptı tesadüfe bak. Birde çocuk birden sildi beni yani sebep yok ortada, aramızda bir şey yaşanmadı , sorun yok falan o kadar ilgili çocuk birden neden gitti , acaba kız rahatsız olduda görüşmeyin mi dedi
Kızla bişiler oldu ufak olsa da ondan mı cekildi ya da bi sebebi de var demiyim burdan
desene ya nasıl yani
Tkop konusuruz demiim burdan
İkisi işi pişirmiş bence
ya konduramıyorum ama şöyle aldatılma değil kızın ilişkisi var zaten seviyorda çocuğu ama geçmişte belki oldu
Geçmişten çok seninki yeni açılmış da kız acaba yüz mü vermemiş diye geldi aklıma
ya o kadar değildir ya
Erkek milleti belli olmaz. Benim üniversitede ev arkadaşı vardı bunlar kavga ederdi çocuk sürekli beni arardı sözde sevgilisini sormak için ama kızı ne kadar sevmediğinden bahsederdi telde. Başta garip gelmedi ama sonra sık yapması beni raharsız etmeye başladı ve altında farklı sebep olduğunu düşünüyorum. Belki seninki de kıza üstü kapalı yürümeye çalışmış olabilir
kızın sevgilisi var ya
Muğla da olmaları sorun kız nasıl
ya kız Ankara'da, ben muğladayım Haziran ayı , çocuk yazdı her şey yolunda gidiyor , geliyorum yanına dedi hazırlık yaptım , sonra bir kaç gün sonra kızda yazıdırlar gelmek istiyorum yanına diye ki bu kız 10 senedir bir kez olsun demedi geliyim yanına diye , sonra çocuk birden kesti muhabbeti , kızda o kadar ilgiliydi ama hiç sormuyor artık
Kız geldi mi peki muglaya ya senden farklı rahat mı kız nasıl desem
gelmediler diye biliyorum ama rahat yani görüşür eder takılır , ama kızın şu an ilikisi var zaten ama ben diyorum ki geçmişte yaşandı belki kızda rahatsız oldu ondan çocuğa uzak dur dedi falan mı
Ben yasadım maalesef yazın yazlıkta bunu
nasıl
Konusuruz tkop et istersen benzeri, sen anlatınca dank etti kafama
...
Olabilir
bencede dikkat çekici şeyler var nasıl emin olabilirim
Herşeyi yaşamış olabilirler
Gecmistir