Yakın arkadaşım ile sevgilim arasında bir şeyler geçmiş olabilir mi?

Uzun olabilir lütfen hepsini okuyup yorum yapın teşekkürler

Arkadaşım olan kız ile 10 senedir tanışıyoruz aşırı samimi değiliz ama arkadaşım beraber gezeriz tozarız vs Bu kızın 3 senelik bir ilişkisi var iyide gidiyor.

Flört ettiğim erkeğide 10 senedir tanıyorum aynı uni. deydik.

Bu erkek ile flörtleşmeye başladık onun '' ilk adımı '' atmasıyla. Oldukça ilgili ve hevesliydi ,
bel altı konulara girmiyor bana değer verdiğini hissettiriyordu.
3 ay bu şekilde yazıştık sadece , sonra bahsettiğim kızla buluştuk ona anlattım.
Bu erkek ile bu kız seneler öncesinden ortak arkadaş vasıtası ile birbirlerini tanıyorlarmış ama bildiğim kadarı ile arkadaşlık boyutunda samimiyetleri yok. Sosyal medya da ekliler sadece.

Kıza çocuktan bahsettim biliyorsun tanıyorsun vs onunla flörtleşiyoruz dedim. Normalde vurdumduymaz olan bu arkadaşım çok ilgili davrandı, hep sordu , nasıl gidiyor şeklinde buluşun artık diyede ısrar etti hatta.

Sonra ben yaz gelince ailemin yazlığı olan muğlaya döndüm , o kızda ankaralı orada yaşıyor oda ailesinin yanına döndü.

Bu erkek her şey yolunda gidiyordu bana muğlaya geliyorum yanına yazdı mutlu oldum.
O kızda 10 senedir hiç demediği bir şeyi söyledi muğlaya geliyorum yazdı bir kaç gün sonra şaşırdım.

Sonra bu erkek birden benimle olan iletişimini kesti uzaklaştı başka bir kız yok bu arada baktım.

Bu bahsettiğim kızında uzun zamandır bana soğukluğu var yani eskiden ilgiliydi sorardı şimdi hiç sormuyor bile ağzına almıyor çocuğun adını konuyu açmaya çalışıyorum ama kız kapatıyor
Asla aldatıldım demiyorum ama geçmişte bir şeyler yaşanmış olabilir mi ya acaba söylemediler

Güncellemeler
+1 yıl
yaşlarımız kız 24 yaşında , erkek 28 yaşında ben 25 yaşındayım
Yakın arkadaşım ile sevgilim arasında bir şeyler geçmiş olabilir mi?