En yakın arkadaşımla aram açıldı?

En yakın arkadaşım kendine sevgili yaptı ve nedense sevgili yaptığından beri öyle bir değişti ki tamam anlıyorum daha yeni çıkmaya başladılar normal ama resmen arkadaşlarını satıyor. Benim dışımda neredeyse diğer arkadaşlarıyla ilişkisi bitti. Bana karşı davranışları da bir tuhaf sanki zorla konuşuyomuş gibi ve bizim de aramız yavaş yavaş açılıyor. Geçen gün ona davranışlarının sebebini sordum bana ben artık bazı şeylere katlanamıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Aramayı sormayı da bıraktı. Ben napıcam bu kızla bıktım artık. Bugün de bir olay oldu biz ne zamandır buluşmayı düşünüyoduk bu çok önceden belliydi hatta beni hep erteledi bu hafta sevgilimle buluşucam yok bu hafta işim var falan diye bugün de gelip bana dedi ki ben yarın sevgilimle buluşucam ya inanamıyorum bir de diyo ki biz sevgilimle birkaç gündür planlıyoruz. E biz onunla haftalardır hatta aylardır planlıyoruz. Bana sevgilime seninle buluşacağımı söyleyemem falan gibi bişeyler saçmaladı bıktım ya. Geçenlerde de biz konuşuyoduk bu yaz tatile çıkalım falan diye sonra işte yok annemler izin vermez falan dedi ve sonra da gelmiş diyo ki ben başka bir arkadaşımla gidicem tatile üstelik bizim planladığımız tatile bu ne Aptal bir kız normal gümüş hayattaki hareketleri de tuhaflaşıyo gittikçe anlam veremiyorum çok sinirleniyorum ya kendimi üzmek de istemiyorum acaba nasıl anlatabilirim bu durumu ona yoksa ben de yavaş yavaş uzaklaşıp bu arkadaşlığı bitireyim mi ama kolay değil 6 yıldır arkadaşız?
En yakın arkadaşımla aram açıldı?