Nişanlıyım ve çok eskiden bana takıntılı olan biri var ne yapmalıyım?

Nişanlımı çok seviyorum ve onunla yeni bir hayat kuruyoruz, bir kaç ay sonra düğünümüz var. Ben ondan hiçbişey saklamıyorum herşeyimi bilir aramızda güvensizlik sorunu söz konusu bile değil. 2 yıl önce beni beğenen ve takıntı haline getiren biri vardı. Bana onunla evlenmezsem bana iftiralar atacağını ve hayatımı karartacağına dair sürekli beni tehdit etmişti. Ben onu her yerden engelledim. Sonrasında zaten nişanlımla tanıştım ve ciddi bir yola girdik çok güzel bir ilişkimiz var çok şükür. Bana Ocak ayında bu takıntılı insan yine mesaj attı, hayatını yoluna koyduğunu ve benimle tekrar görüşmek istediğini söyledi ben hiç cevap bile vermeden onu engelledim. Bugün tekrar instagramdan mesaj atmış yeni hesap açıp, yine aynı şeyleri söylemiş işte düzeldim vs vs. Ben yine cevap bile vermeden onu engelledim. Ama kendimi kötü hissetmeye başladım bu 2 yıldır bu 2 oldu. Onu engelliyorum ama ya bana iftira atarsa şu an güzel giden herşeyi berbat ederse diye. Bir yandan da gerçekten eskisi gibi takık olsa arardı bişeyler yapardı öyle kendince beni yokluyordur diye düşünüyorum. Nişanlıma bahsetmek istiyorum bir yandan bir yandan da onunla tartışacağını biliyorum ve böyle bir olay yaşansın istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum

Nişanlıyım ve çok eskiden bana takıntılı olan biri var ne yapmalıyım?