Evliyim ve sevdim biri var ne yapmaliyim?

Evliyim ve sevdiğin biri vardı bir hata yaparak sabahladım kendisiyle eşime de benim bir akrabam var onun yanına gittim dedim sabahına eve dönerken eşim dışarı çıkmıştı ve o gideceğim diye dedim kadınla karşılaştı Buse ne yapıyor falan demiş kadın öyle deyince eşim de demiş ki dün sende kalmadı mı falan yok demiş eşim o sinirle eve geldi işte sen nereye gittin kadının yanına gitmemişsin vesaire bir şey dedi ben de dedim ki senin yengen bir başkasının yanına gitti beni de başkasının yanına gönderdi falan dedim neyse bir şekilde laflar söyledim yani sonra kadını ben aradım ya dedim işte eltim dedim böyle böyle beni de komsuya gönderdi ben de mecburen seni kattim falan dedim kadının bana söylediği kelime sen neden beni katıyorsun bak ben anneni arayacağım kızım bana gelmedi nerede bilmiyorum bende de kadına tamam sen söyleme ben kendim söylerim vesaire dedim annemi aradım dedim eltim buraya gitmiş ben de bir komşuya falan gittim dedim annem dedi ben oraya geleceğim konuşacağız dedi e şimdi şöyle bir şey var buraya gelse eltimle karşılaşacak ne soracak eltimin bir şeyden haberi yok anlaşılan her şey daha çok mahvettim neyse annem eltimi gördü ama bir şey demedi annem abimlere gidecekti ben götürdüm kendisini keşke de gitmeseydim o gün ben gider gitmez eşim eltimin yani abisi ile konuşmuş senin karın bora'yı buraya gitti benim de karımı göndermiş bir yere ben abimlerdeyken eltim aradı beni işte Buse ben nereye gittiğimde sen beni katıyorsun gel buraları çöz bak eşim soruyor falan tamam mı ben de aklıma ilk gelen bir kız bulayım dedim hani buraya gittim ama kız yok neyse yeğenim vardı yeğenimi aradım dedim seni ararız sen de söylersin olur biter gibi eşi bana geldi sordu sen nereye gittin benim eşim nereye gitti dedi ben de dedim ki abi senin eşine iftira attım eşinin bir suçu yok dedim ben de bir arkadaş vardı bizim akraba onun yanına gittim ailem sevmiyor ben de size söyleyemedim sonra bir şekilde işte seninle de bir daha hatanı görürsem çocuğunu da alırız ailene göndeririz dediler öyle geçti diyeceğim ama geçmedi böyle konu kapandı gibi oldu ama hiçbir şekilde kapanmadı şu an oysaki eltim beni tehdit etmişti ben yüzüğümü kaybetmiştim bu da bahane olmuştu işte dedim ki ben yüzümü kaybettim size söyleyemedim bu yüzden iftira attım falan dedim eşine öyle böyle zaman geçerken görumce bana sordu hadi sen bir b** var dedin de niye o kadını katıyorsun dedi ben de dedim ki onun bir suçu yok var var falan dedi ya dedim ben yeni evliyken bir şeyler anlattım onunla tehdit edince kendisine böyle iftira attım dedim neydi falan deyince s**** gibi söyledim söylenmeyecek şeyi söyledim dedim ki babam bana ben bekarken sarkıntılık ediyordu ben de bunu eltime söylemiştim falan dedim yani o yüzden bu kadına ortaya attım böyle yaptığı için ben de bunu söyledim dedim aradan 4-5 ay fazla geçmiş geçen şeker bayramında görümcem bunu kardeşlerine anlatmış eşimin abisi de oradayken kardeşlerine demiş ki ailesi işte böyle

Evliyim ve sevdim biri var ne yapmaliyim?