+1 yılOncelikle gercegi kendinize yedirmeniz gerek.
Yani unutmalisiniz.
Unutmak icin oncelikle sosyal medya uzerindeki tum etkilesimleri kaldirmak ve profilini goz etmemeye calismalisiniz.
Daha sonraysa anilarinizi tek bir seyde silmelisiniz.
Yani onunla ilgili olan her seyi hayatinizdan cikarmalisiniz.
Yaklasik 1 sene sonra onunuze ciksada normal bir arkadasmis gibi normal sohbet edebilir hale geleceksiniz emin olun.
Evet birden unutulmaz. Bunun icin ilk iki asamaya adim attiginiz sirasinda arkadaslarinizla vakit gecirmeye ve hobilerinize yonelin. Gerekirse yeni arkadasliklar edinin yeni flirt, iliski vs..
Onu takip ederek son olan sevgilisiyle fotograflarini gorup ona kin beslemek yerine simdiden birakip onu en son ki aklinizdan cikmayan gun ile hatirlamaniz daha mantiklidir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim anlat senin içinde bir sigara yakalım nasıl seninle sevgili iken başkası ile nişanlandı ki dur diyemedin mi
05 Yorumla
Soran+1 yılElimden gelen herşeyi yaptım sonuna kadar olmadı bir anlam veremedimki zaten onlara biz çok mutluyduk
- +1 yıl
Ailesi ona sorar miydi yoksa kız zorla mı verilmiş
Soran+1 yılYa kardeş zorla verilse o kadar mutlu olmazdı öyle bile olsa bırakıp herşeyi gidelim sen yanımda ol yeter bana dedim yalvardım agladım olmadı herşey iyi güzel hiç bir sorun yok biz birlikteyiz bir anda bir başkası ile nişanlanıyor olan biten hiç birşeyi anlamadım anlam veremedim m*l gibi ortada kaldım kızın gidip bir anda başkası ile evlendiginemi yanıyım bir sorun yokken bunlar oldu onamı tek birşey söyle neden diyorum yok arkdaş onuda söyleyemiyo neden neden kafayı yedim aklım gidip geliyo delirecem bu gidişle
- +1 yıl
Canını sıkma sakin ol kız seni hak etmemiş kardeş belki ilerde evlenecektin seni aldatacaktı bide böyle düşün hakkında hayırlı değilmiş olmamış iyikide olmamış diyeceksin şuanda karşına öyle birisi çıkar öyle bir bağlanırsın ki sen şaşırırsın bak gör canını sıkıp moralini bozma
- +1 yıl
Yaktım senin için şu an bir tane
bende çok ama çok seviyordum aynı senin gibi çok seviyordum ama 6 ay sonra aklında başka bir kız olduğunu öğrendim. birlikte olduğumuzdan beri o lanet kızı seviyormuş. erkeklerin bazıları böyle işte hep böyle bizi kırıp üzmekten başka bir şey yapmıyorlar. 2 ay oldu hala unutamadım. çok zor geçti günlerim. şu an daha iyiyim. şunu unutmamalısın hayatta hep böyle şeyler başımıza gelecek ama bizim yapmamız gereken şey olaylar karşısında güçlü kalmak. sana değer vermeyene sende değer vereceksin. o kim ki seni üzüyor. ondan soğu artık. şerefsiz o. sen onu bu kadar çok severken, senin kadar onu sevmeyen birini tercih etti. o kaybetti. onlar kaybetti... değmez o göz yaşlarına değmez. yapma böyle lütfen. bu dünyada en çok kendini sev. sevdiği kadar sevilmez insan..
56 Yorumla
Soran+1 yılBütün dünyamdı o benim hiç bir sorunumuz yoktu ki bizim çok mutluyduk hiç kavga dahi etmedik en lafı lan olan yar dedigime lan dedim diye kendini kahreden aylarca özür dileyen bir adamım ben ben bunu hak etmedim
Soran+1 yılLütfen demeyin öyle tek o mutlu olsun ben ölmeye bile razıyım o mutluya ben yaşmasamda olur sadece çok üzgünüm hak etmedim ben bunu benim gibi adama yapılmaz çok üzgünüm ya ne olurdu gitmese agla agla bir hal oldum bagım dönüyor kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum sürekli niye yaa niye ne yaptımki ben ona sevmekten başka
Soran+1 yılNe yazıkki artık bir yol kalmadı
Zamanin varda biraz ofkeni dindir ve bana mesaj at konusalim iyi gelicektir. Inan bana. Sana simdi benim ne yasadiklarimi anlatmiyacagim ama emin ol iyi olucaksin. mesaj at ya da ara beni konusalim. Senin birini sevicek kadar guzel bir kalbin var kendini uzme.
18 Yorumla
Soran+1 yılAllah canımı alsın o mutlu olsun bir gün olsun üzülmesin ölmeye razıyım ben ama hak etmedim ben bunu nefes bile alamıyorum artık sevmekten başka ne yaptım ben ona kusura bakmayın yazılar bir birine giriyor bakmadan yazıyorum yanlış birşey yazarsamda
Soran+1 yılKonuşacak durumda değilim inanın mesaj atacakdım ama mesajınız kapalı gizliden çıkıyım siz atın
Soran+1 yılÇıkamadım gizliden çıkma nerde bulamadım iyi değilim
Soran+1 yılÖzel mesajı açarsanız yazıyım ama nasıl dönecekki artık evlendi birde hiç bir oluruda kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılBir kızı çok sevdim yukarda Allah var o kadar güzel geçti ki 4 yılımız ne kadar çabuk geçti anlamadım bile doyamadım çünkü güzelliğine bazı sebeplerden dolayı ayrıldık bi 3 ay falan konuşmadık çok sevdiğim için her yerden ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım 7 ay oldu biriyle konuşmaya başlamış aradım onu ondan duydum ya öyle bir ağladım ki telefonda o an yıkıldım ölmek istedim bir ay geçmeden söz nişan yaptılar 2 ay sonrasında düğünü oldu ve ben onu düğünü olduğu güne kadar bekledim öyle çok sevdim ki anlatamıyorum bunu nişanlandığı akşam kuzeni durum olarak atmış onu öyle görünce hayatta ikinci kez yıkıldım bi omuz aradım o gece bulamadım sesiz sessiz ağladım düğünü olduğunu görünce son yıkılışım oldu yolum ikiye ayrıldı o an ölmek ve yaşamak oldu bu yol ölmek onun uğruna yaşamak ise ona inat ben yaşamayı sectim aynı şehirde yasamaktan vazgeçtim evleneli bir yıl olmuş ama mümkün değil sevmekten vazgeçmek unutmak bir yıldır yaşadığım doğduğum şehire ayak basmıyorum en iyi dostlarım orada görüşemiyorum ailem orada yanlarına gidemiyorum benim hayatımı altüst etti ama bedua etmiyorum ben mutlu huzurlu olsun yuvasında
10 YorumlaBen ne yapayım sevdiğim erkek başkasıyla evli şu an hergun yaninda baska bir kadin oldugunu bilmek bu sekilde yasmak ne kdr zor iyi biliyorum soylesene elden bir sey gelir mi onun icin gidip kendi hayatimdan mi vazgeceyim hayr onun icin yeterince fedakatlikta bulundum artk bitti yok seviyormuyum seviyorum unuturmuyum evet unuturum unutucam ve beni gercekten hak eden biriyle birlikte olucam Şu an katlanîyorsam ileride Allahım bana hayirlisinj daha iyisini vereceğini bildiğim için çünkü herkes beni terk edebilir ama rabbim her zaman yanımda
22 Yorumla
Soran+1 yılBen artık hiç bir kadına güvenmem böyle bir şeyi bir daha yaşayacak gücümde yok benim hiç bir suçum yoktu ben evlilik planı yaparken onun bir başkası ile nişanlanması zaten agır gelmişdi evlilik olayıda olunca umut bile bitti umutsuz insan yaşayamaz
Seni sevmiyormuş bunu düşünerek hayatına devam et. Aşk bazen bizi o kadar çok aptallaştırıyo ki onun için ölüyorum diyoruz. Ama gerçek şu ki kimse kimse için ölmüyo. Sadece zamanla alışıyo sonrasında tatlı bir hatıra kalıyo o kişiden geriye. Üzme canını buda geçecek. Geçmez dediğimiz ne varsa geçmiyormu zaten. En basitinden sevdiğin kişi bir zamanlar eminim senden vazgeçemeyeceğini söylüyordu. Peki vazgeçmedi mi? ;)
16 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilemem ama ben ondan başkasını hiç bir zaman sevmiyecem evlendigi resmi gördüm ya bu kadarı çok fazla bana dünyada son günüm sanırım 1 saat önce tanıdıgım arkadaşlarımı falan aradım kısa kısa belli etmeden konuştum vedalaşmaya çalışdım gece evden çıkacam annem sabah ölümü görmesini istemem her zaman ile alışacakdır illaki ben onu herşeyden çok sevdim nefesimdi o benim ailemden falan herşeyden öte
- +1 yıl
Şimdi sana ne desem bu hırsla bildiğini okuyacaksın. Sana sadece şunu diyebilirim ki allah her zaman yanımızda ve bizim için hepimiz için düşündüğü planları var. Söylediklerim saçma gelebilir ama ben bazen bişeyler olmadığı için çok isyan etmiş ağlamış kendimi uzunca bir süre huzursuz ve mutsuz etmişimdir fakat sonra gördüm ki isyan edip tepindiğim şeylerden allah beni korumuş meğer. Şimdilerde ise başıma en kötü olay bile gelse umursamıyorum kafama takmıyorum çünkü biliyorum kaderi allah yazar. O ne derse olur. Bu yüzden kendimi hırpalamıyorum boş yere. Merakla izliyorum hayatımı herşeyin ne kadar birbiriyle bağlantılı olduğunu görüyorum ve bu beni endişelendirmiyo. Allah ölmene müsade edicekse hemen şu an canını alır. Ama etmeyecekse g*tünü doksan dokuz yerden de yırtsan yinede ölemezsin ;) Ha bu arada dünyadaki en büyük acı aşk acısı değil unutma 👍🏻
Soran+1 yılBenim yaşadığım aşk başka her önüne geleni seven bir insan değilim hiç bir zaman hiç bir üzüntümün arkasından bir hayır çıkmadı o kız zor bir insandı biliyordum hep dua ettim ben hayırlı değilse bile hayıra çevir nasip et Allahım diye ama o bana yine çok gördüm ben çok dua eden bişeyler isteyen veya çok fazla hayeli olan bir insan değilim şu hayatta sadece onu istedim
Soran+1 yılBu gün son günüm artık gücüm yok yolun sonundayım birinin canı yansın diye ölmüyorum onun haberi bile olmayacak zaten sadece onsuz bir hayat istemiyorum size çocukça geliyor olabilir ama 24 yaşındayım nasıl bir aşk yaşadıgımı nasıl sevdigimi bilseniz zaten anlardınız beni Mejnun nasıl ki sokakdaki köpekleri öpüyordu Leylanın mahallesinin köpeği belki onun evinin önünden geçti elinden bir yudum su içti diye öyle bir aşk ile sevdim ben onu o hayatıma girdigi günden beri diyer bütün kadınlar ana, bacı bana bir başkası asla olmayacak o var veya yok ama ben bunu hak etmedim en agır söyledigi laf lan olan ona lan dedim diye kendini kahreden günlerce özür dileyen bir adam bu sonu hak etmiş olamaz
kardesim baska kiz mi yok.. bosver salla gitsin o nisanlandigi cocugu da tam anlamiyla sevmiyordur bence yoksa seninle ayni zamanda idare etmezdi.. durumun varsa ayri sehire cikip biraz tatil yap bence. yeni ortam yeni insanlar iyi gelir ;) unutursun onu inan bana
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlendi zaten onunla farklı şehirlerdeyiz :(
- +1 yıl
bak onu düsünmeyi artik birakiyorsun. bakiyorumda gün bile sayiyorsun. salla gitsin onu! seni istmeyeni sen hic isteme, zaten sonradan köpek gibi pisman oluyorlar. sen kendi hayatina bak, kendine hobiler edin ve bir gün ondan daha güzeli ve daha iyi biri karsina cikar. kendine haksizlik etmeyi birak
Soran+1 yılPişman olur bir gün dönermi dersiniz ben o nişanlandıgını söyledigi gün bile kötü hiç birşey söylemedim ona pişman olur gelirmi evli ama
Soran+1 yılEvlenmeyi bırak birisi ile birşey bile yaşamadım ben onunla olsun istedim hep öyle çok seviyorumki onu geri gelse çok mutlu olurum neden diye bile sormam Allahım ne kadar çok seviyorum onu bunlar neden benim başıma geldi bunu hak edecek ne yaptım ben
Seni bırakıp başkasıylaa evlenmişşe hala niye istiyorsunn aklına getirme kinn duy nefret duyy.. gerekirse bir psikoloğa gtt.. ölmek değermi? sende yolunu başkasıyla ciz
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl nefret eder kin beslerimki ben ona Allah onu mutlu etsin kıyamamki ona ama bunları hak etmedim ben :(
Soran+1 yılNeden ama ya öyle çok seviyordumki bunu bana neden yaptı
bence alış artık onun yokluğuna kendini başka şeylere kaptir iş veya başka bir ugraş unutman için bişeylerle uğraşman gerek
10 Yorumla
+1 yılYoluna bakacaksın senle ayrılalım demeden nişanlanan birini unutmalısın
012 Yorumla
Soran+1 yılBu gün gelse yine kabul ederim oysa nasıl yaşıyacam ben onsuz ya agla agla gözlerim şişdi 10 kilo vermişim aynaya bakamıyorum insan içine çıkamıyorum nefes alamıyorum çokmu zordu ya onu sevdigimin milyonda biri beni sevmek ne yaptım ben ona sevmekten başka
- +1 yıl
Sen öyle mükemmel birisin ki yani valla beni al diyesim var o derece
Soran+1 yıl@Adılazımdeğil24 Bende ne bekliyorsun dediğimde sadece sev diye bir kızı kendimden , ailemden herkezden ve herşeyden daha çok sevdim ben tek suçum bu benim nişanlandım dedi kötü tek bir söz söylemedim insan nasıl sevdigine kötü derki benki ona sadece 1 kere sinirle lan dedim diye yar dedigime nasıl lan derim diye kendini kahreden bir adamın 1 yıl olacak nerdeyse o benden gideli ve ben hala onunla yaşıyorum ama artık yaşmak değil nefes almak bile zor geliyor elimden gelen herşeyi yaptım böyle sevene bu yapılırmı kendine iyi bak bari sen mutlu ol demekten başka diyecekde yapacakda hiç birşey kalmadı :( :( :(
- +1 yıl
Çok sevmekten işte kendilerini bir halt sanıyorlar
Soran+1 yılDüşünün bir sevgiliniz var siz ne isteseniz yapıyor hatta sevmedigi şeyleri bile sizinle yapınca sırf siz mutlu oluyorsunuz diye oda mutlu oluyor ve bu kişiye deseniz ki benim için öl biliyorsunuzki niye dahi sormayacak sen mutlu olacaksan bu seni mutlu edecekse senin için ölürüm diyecek sebebini dahi sormadan siz bunları biliyorsunuz hiç bir sorun yokken yinede bu kişiyi terk edebilirmisiniz :( :( :( çok üzgünüm bu olanlar yaşananlar çok ağır geldi çok zoruma gitti ben bunları hak edecek birisi değildim :( :( :(
- +1 yıl
K bakma ama tam şerefsizmiş yuh yaaa bulmuş da bunuyor dedikleri bu olsa gerek
Soran+1 yılBu öyle bir acı ki ben bir daha kimseye güvenemiyecem kimseyi sevemiyecem hiç bir sebep yokken çok mutlu iken bunlar başıma geldi ya ne diyim Rabbim yine onu mutlu etsin hiç bir zaman onun üzülmesini kırılmasını istemedimde istememde çok üzgünüm ben 9 ay olacak halen kendime gelemilmiş değilim yemek bile yiyemiyorum içim almıyor nefes alamıyorum başım dönüyor aylardır bu haldeyim bu bana yapılmazdı hak etmedim ben bunları bir gülüşüne ölürdüm sanki bir başkası benden dahamı çok sevekdi onu herkezin sevgisizlikten ilgisizlikten şikayet ettigi bu zamanda :(
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun bir psikolojik destek alabilirsin yanlış anlama da
Soran+1 yılYanış anlamam ama konuşarak geçecek birşey değil ne yazıkki zaman ile belki ne diyim diyecekde yapacakda birşey kalmadı kendimi paraladım bu ilişki için :(
- +1 yıl
Zaman her şeyin ilacı umarım unutursun
Soran+1 yılAklım almıyor bir insan nasıl bu kadar değişir bir hatam olsa anlıyacam en azından bendede hata var derim kendimi üzmem ama hiç hatası yokken bunları yaşamak öyle ağır geliyorki :(
- +1 yıl
ya cidden yazık ediyosun kendine yapmaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven bir insana bu yapılmaz sen adamlığını yapmışsın sen onu değil o seni kaybetti öyle düşün hayatındaki diğer sorumluluklaeina odaklandı başka bir kız bul başka sevdiklerine odaklan
07 Yorumla
Soran+1 yılSevemem ben nefes bile alamıyorum kaç aydır herşey üstüme geliyo aglamaktan üzülmekten bir hal oldum öl dese ölürdüm onun için bir gün olsun üzmedim kırmadım yeri geldi kendimi üzdüm yine onu üzmedim benim gibi sevene bu yapılmaz senin için ölürüm diyen kız gidip başkası ile evleniyor herşeyimi yalandı ya ben bunu hak edecek ne yaptım ailemi dünyayı herşeyi karşıma alırdım ben sadece onun bir gülüşüne
Cevap sahibi+1 yılPeki neden böyle birşey yaptı evlendiği kişide ne buldu da seni yüz üstü bıraktı?
Soran+1 yılAnlamıyorum kardeş 8 ay 7 gün oldu deli olacam aklımı yitirdim yitirecem biz görüşdük buluştuk akşamına birisi ile nişanlanmış söylemedi soguk soguk konuşmaya başladı o günden sonra sonra bir gün parmagımda bir başkasının yüzügü varken konuşmamız doğru değil dedi şok oldum bizim bir sorunumuz falan yoktu 1 yıl boyunca bırak kavgayı falan en küçük bir tartışma dahi yoktu ölürüm sana bunu bana yapma dedim yalvardım aylarca ailesinin zoru ile falan olmadı tut elimi gidelim buralardan sen yanımda ol hayatta başka hiç birşey umrumda değil dedim yine olmadı aylarca yalvardım ölürüm sensiz diye bari sebebini söyle dedim onu seviyorum dedi ne ara gördün tanıdın sevdin 1 hafta olmuş dedim yok yok ne yaptıysam olmadı beni soğutmak için yapıyor sanırım diye düşündüm ama evlenmiş gerçekmiş herşey olana bitene aylardır bir anlam veremedim
Cevap sahibi+1 yılKardes Allaha havale et kalbini mahvetti bu kız ama şundan emin ol ki en fazla 5 seneye kadar o kızın hayatı perişan olacak ve sen onun o halini göreceksin sen daha iyisini hakettiğin için Allah onu sana yazmamis emin ol daha iyisini daha güzelini bulacaksın.
Soran+1 yılBir başkası hiç bir zaman olmuyacak ilk ve sondu o evlilik resminide gördükten sonra hiç gücüm kalmadı 1 saat kadar önce arkdaşlarımla falan vedalaşdım belli etmeden büyük bir ihtimal yarın hayatta olmayağım tek isteğim o mutlu olsun ama benim artık gücüm kalmadı yolun sondayım
Cevap sahibi+1 yılKardeşim benim seni anlıyorum çok büyük acı cekiyorsun çok Üzgünsun o yüzden aklın başında değil mutlu olamayacağını sanıyorsun ondan başkasıyla olamaz sanıyorsun ama vallahi billahide olacak mutlu olacaksın onu unutacaksin mutlaka!! Dünyam yandı diyorsun bari ahiretini yakma Allah aşkına yapma bunu. Ailenin sevdiklerini düşün. İntikam Peşinde koş bunu yapmak sana yakışmaz o kız da cezasını cekmeli yapma bak Allahın verdiği canı alma bu senin için bir imtihan
Cevap sahibi+1 yılBak o kadar insanın ailesi oluyor annesi babası ölüyor bir sürü insana ne eziyetler ne işkenceye çektirdiler senden bir milyon kat daha zor durumda olan insanlar var onları düşün aç youtube yi izle bişeyler
Bende evlenmek istiyorum sende evlen napacan be aqlama bosver oleceqiz zaten kıyamet yakın hayatın tadını cıkar.
115 Yorumla
Soran+1 yılBir daha kim sevecek beni kim bakacak onun gibi kim gülecek ilk ve sondu o bana ben nesli tükenmiş son aşık olarak bu gün dünyadan ayrılacam geride 600 sayfa bir aşk bırakarak
Soran+1 yılKeşke kaldırbilecegine inansam ilk tandışdıgımız gün sadece sev diyen bir kızı ölümüne sevdim öl dese niye diye sormazdım o derece son sözü ne oldu biliyormusun bu kadar çok sevme kimseyi öyle çok öyle sevdinki bunaldım ilginden sevginden napıyım hastayım dedi diye aralık 17 gece 2 de kapasında sabaha kadar bekledim görünce mutlu olsun diye suçmu karı seven kıza kar makinesi bulup haziranda kar yagdırdım parkta başından aşyagıya bumu suçum bırak kavga etmeyi tartışmadı yar dedigime lan dedim diye 2 ay kendimi kahrettim sinir ile bile olsa nasıl derim diye dünya bir yana sen bir yana dedim hep bunuda hiç bir zaman laf olsun diye demedim nişanlandım dedi bir şok geçirdim tut elimi gidelim buralardan sadece sen ol yanımda yeter bana dedim yaptım sonuna kadar elimden gelini yaptım yalvardım 3 ay gece gündüz agladım günde en fazla 1 saat uyuyordum hastayım dedi diye bir başka şehire yanına gitmekmi suçum mutsuz oldugunda yüzünü güldürene kadar ugraşmakmı
Soran+1 yılAralıkta 25 olacağım çocuk değilim
Soran+1 yılYay.
Soran+1 yılBaşak kadınları benden uzak olsunda arkadaş olarak bile çok çektim dengesiz insana deger vermeyen kişiler oluyor başaklar çok var birde
Soran+1 yıl1 kişi sevdim sadece bu hayatta başka sevgilim falan olmadı arkadaş olarak dedim
Soran+1 yılUnutturacak birisi gerek çok sevecek birazcık sabredek bu halime katlanacak ondan sonra oda çok mutlu olacak ama zor herşeyin hayırlısı ben iyi değilim :(
Soran+1 yılNasip herşeyin hayırlısı ama yinede zor görünüyor içimde bu aşk oldukça bir başkasının günahınada giremem :(
Eski sevgililerimin alayı evlendi, ben birşey diyor muyum?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim eski sevgililerim diye birşey yok
+1 yılAnanın karnından onla mı çıktında onsuz öleceksin? Allah akıl fikir versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo seni unutmuş sen unutammaışsan git yüksek sadakat dinle iyi gelir efkara bağlama sana kız mı yok
00 Yorumla
+1 yılZamanla alisiyorsun ki acisina bir , boşluk oluyor kimse dolduramiyor kolay olmayacak sabır..
00 Yorumlane desem geçer ateşin ki? :(
03 Yorumla
Soran+1 yılÖlsem geçermi böyle yaşamak istemiyorum nefes bile alamıyorum artık
Soran+1 yıl8 ay 7 gün oldu yapamıyorum yoruldum o seni hak etmiyordu zaten diyenlerden evet o beni hak etmiyordu saçma sapan küsmeleri anlansız tripleri vardı hatta çoğu zaman kavganın neden çıkdıgını bile anlamazdım yinede çok sevdigimden katlanabiliyordum görmezden geliyordum çoğu şeyi neymiş o seni kaybetti hayır o beni kaybetmedi 40 yıl sonra kucagında 10 tane çocuksa gelse hoş geldin der içeri alırım o kadar çok sevdim ben onu sadece bir gülüşüne herşeyi unuturdum o beni kaybetmiş olsa mutlu olan ben olurdum ben onu kaybettimki o mutlu ben üzgün
+1 yılsensiz oluyorsa onsuz da olmalı..
02 Yorumla
Soran+1 yılOnsuz olmuyor 8 ay 7 gün oldu bu evlilik olayı son gücümüde aldı yolun sonuna geldim
- +1 yıl
saçmalıyosun.. bak kmseden kmseye hayır yok elinden kaldıran olmaz.. kendini düşün ve toparlan
Oha lan mesaj at ayni drumdyz lan 😔
00 Yorumla
+1 yılSende başkasıyla evlen boşver üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ömrümü onu sevmeye adadım ya ölürüm ya da bir ömür onu sevmeye devam ederim onu tanıdıgım günden beri bütün bayanlar bana ana , bacı ötesi yok bir gönülde 2 sevda olmaz zaten
+1 yılSende evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılDile kolay
+1 yılsaçmalama ya geçer
00 Yorumlageçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılYoluna bak kardeş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri