Aşk İlişkileri Kendinizden iri ve güçlü kızlardan hoşlanıyormusunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor sevgili olan veya evlenen var mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Kendinizden iri ve güçlü kızlardan hoşlanıyormusunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gönül kimi severse görüntüsüne ve yapısına pek bakmazsın iriligin kıza yakışmasi da gerek 0 0 Yorumla
Metoo060606 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Ben kendimden büyük biriyle sevgili olmuştum ben 26 o 36 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kiloydunuz ikiniz Yorumla Metoo060606 +1 yıl Ben 85 o 57 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hoşlanmam. Kadın dediğin minyon olmalı. :D 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Severim güçlü kızları 0 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum ya kadının erkekten iri olmasını 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kadın dediğin zarif, kibar ve ince olmalı :) 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ay yok, ben korkarım😱 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim eşim benden iri evet hoşuma gidiyor 0 43 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 60 eşim 75 80 arası ama kilosu göbekte değil bacak kalça kısmında Yorumla Soran +1 yıl 60 kilo zayıf Yorumla Soran +1 yıl Dövüyormu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ben zayııfm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be ne dövmesi saçmalama😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl O zaman ezerdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ilişkide üstteyse hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Bende eziyorum kocamı Yorumla Soran +1 yıl Yalvarıyor bana😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama güzel oluyor yani böyle balık etli olması felan üstte sertçe zıpladığında ne biliyim hoşuma gidiyor sert olması😊 Yorumla Soran +1 yıl Sende yalvardınmı hiç ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır daha sert olmasını istedim ama mesela 69 yaparken felan bastırmasını söylerim Yorumla Soran +1 yıl Ben yüzüne oturup kalkmıyorum nefessiz çırpınıyor sonrada kalkmam için yalvarıyor bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yalvarmıyorum valla belki eşiniz dyanamıyordur 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ben 112 kiloyum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Owww ben eşime baskı yapıyorum kilo alsın diye daha😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar büyük kalça o kadar iyi benim için hep derim büyüt büyüt diye Yorumla Soran +1 yıl Merak etme doğumdan sonra 100 kilo olur üstüne oturduğunda ağlarsın altında 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğuralı 2 sene oldu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kiloydu doğumdan sonra 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vallahi bilmiyorum ama az göbek var kilolar bacakta kalçada çok hoş Yorumla Soran +1 yıl Yatakta hiç kavga ettinizmi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şakalaşma evet ama gücü yetmiyor bana 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yeterdir o ezerdir seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla yetmiyor 😂 ilişkide sert ama işte 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yettiği zaman olurdur o zamanda maffeder seni altında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etsin valla Yorumla Soran +1 yıl Ben 2. doğumdan sonra bütün ağırlımı verip ağladıyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha 😂 bu senin hoşuna çok gidiyor anlaşılan Yorumla Soran +1 yıl Sende acıma bana de ezerken 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyorum bence sen git şimdi eşinin yüzüne bi oturr kalkma 😂 Yorumla Soran +1 yıl Onu zaten yapıyorum yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu Yorumla Soran +1 yıl Eşim ise gitti sabah oturrum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂 şanslı eşin desene 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bu gece kurtuldumu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet Sen hiç zor durumda kaldınmı altından kalkamadığin oldumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir defa sadece Yorumla Soran +1 yıl Naptı sana 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sinirlendirdinmi eşini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazsana yorum doldu burası 😂 Yorumla Soran +1 yıl İsim ne bilmiyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi bak gözüktü mü Yorumla
slvmilo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senmi Yorumla slvmilo +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla slvmilo +1 yıl İri ve güçlü kızlardan hoşlanıyorum, sevgilim yok Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evliyim 0 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Erkekadam22 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Evet var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senmi Yorumla Erkekadam22 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Erkekadam22 +1 yıl burada olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Gönül kimi severse görüntüsüne ve yapısına pek bakmazsın iriligin kıza yakışmasi da gerek
Hayır, aksine kısa kadınlardan hoşlanıyorum.
Agzima oturup surtuns3 kendimden gecerdim boyle birisi
Ben kendimden büyük biriyle sevgili olmuştum ben 26 o 36
Kaç kiloydunuz ikiniz
Ben 85 o 57
Hoşlanırım tabi bende sert vahşi olduğum için
Hoşlanmam. Kadın dediğin minyon olmalı. :D
Severim güçlü kızları
Ben sevmiyorum ya kadının erkekten iri olmasını
Minyon ve çıtır seviyorum
Kadın dediğin zarif, kibar ve ince olmalı :)
Benden iri ve güçlü bir kız olamaz
Ay yok, ben korkarım😱
Benim eşim benden iri evet hoşuma gidiyor
Kaç kilosunuz
Ben 60 eşim 75 80 arası ama kilosu göbekte değil bacak kalça kısmında
60 kilo zayıf
Dövüyormu seni
Evet ben zayııfm
Yok be ne dövmesi saçmalama😂😂😂
O zaman ezerdir
Yani ilişkide üstteyse hoşuma gidiyor
Bende eziyorum kocamı
Yalvarıyor bana😂😂
Ama güzel oluyor yani böyle balık etli olması felan üstte sertçe zıpladığında ne biliyim hoşuma gidiyor sert olması😊
Sende yalvardınmı hiç ona
Hayır daha sert olmasını istedim ama mesela 69 yaparken felan bastırmasını söylerim
Ben yüzüne oturup kalkmıyorum nefessiz çırpınıyor sonrada kalkmam için yalvarıyor bana
Ben yalvarmıyorum valla belki eşiniz dyanamıyordur 😊
Ben 112 kiloyum 😂😂
Owww ben eşime baskı yapıyorum kilo alsın diye daha😂
Ne kadar büyük kalça o kadar iyi benim için hep derim büyüt büyüt diye
Merak etme doğumdan sonra 100 kilo olur üstüne oturduğunda ağlarsın altında 😂😂
Doğuralı 2 sene oldu 😂
Kaç kiloydu doğumdan sonra 😂😂
Vallahi bilmiyorum ama az göbek var kilolar bacakta kalçada çok hoş
Yatakta hiç kavga ettinizmi 😂😂
Şakalaşma evet ama gücü yetmiyor bana 😂
Yeterdir o ezerdir seni
Valla yetmiyor 😂 ilişkide sert ama işte 😂
Yettiği zaman olurdur o zamanda maffeder seni altında
Etsin valla
Ben 2. doğumdan sonra bütün ağırlımı verip ağladıyordum
Hahaha 😂 bu senin hoşuna çok gidiyor anlaşılan
Sende acıma bana de ezerken 🤣🤣
Diyorum bence sen git şimdi eşinin yüzüne bi oturr kalkma 😂
Onu zaten yapıyorum yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu
Eşim ise gitti sabah oturrum
😂😂😂😂 şanslı eşin desene 😂😂
Yani bu gece kurtuldumu 😂😂
Evet Sen hiç zor durumda kaldınmı altından kalkamadığin oldumu
Bir defa sadece
Naptı sana 🤣🤣
Sinirlendirdinmi eşini
Özelden yazsana yorum doldu burası 😂
İsim ne bilmiyom
Şimdi bak gözüktü mü
Evet :D
Senmi