Güncellemeler
+1 yıl
tamam beyler en mükemmel sizsiniz ruslarla evlenin gidin bizde lez oluruz ya da başka ülkenin erkeğiyle mutlu mesut yaşarız
bende güzelim ama yetersiz hissetiriyorlar insana internette o kadar sert kaba eleştiriler var ki insanı ırkıyla hatta kendi ırklarını bu şekilde yargılamaları ne üzücü Allah büyük az önce biri çok kötü kırdı beni fikrimi söyledim diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İki vasıfsızın lafı seni bu kadar üzmemeli ya. G*erizekalı turnosolu.
haklısın ama kendi milletinin kadınına düşman çoğu bence özgüvensizliğin eseri bu tarz erkekler
Şu Rus kızı ve İtalyan erkeği konusu hiç kapanmayacak
bencede bence ülenin özgüvensziliğinden oluyor bunlar
:D...
Ruslar bakımlı oluyor kaprissiz oluyor e güzellikleride mâlum
türkiyede de kaprissiz güzel bakımlı çok kişi var ve kaprisli rus yokmuş gibi bu bir insansı özellik her ırkta olabilir
Bizim kızlarda kaprisli burnu havada havadan yanına yanaşılmıyor
tamam rusyaya yerleş anneni de reddet hatta
Yok ya ben seviyorum ülkemi bizimkilerde azcık kendine gelsin bir hava sanki küçük dağları onlar yarattı
ya diyorum ki herkes aynı değil bir tutturmussunuz öylr tek tip ruh gibi ruslarda ne buluyorsunuz bir brazilya latin kızı desen anlayacağim onlar daha güzeller ve sıcakkanlılar
Onlar uzak yoksa onlarda severiz 😊
bir kendi ırkınızı sevmeyin zaten neyse
Seviyorum kendi ırkımı sevmezmiyim hepsi bir birinden değerli güzel kızlar hepsinin kendine göre güzellikleri var
teşekkürler
Rica ederim 10 rusa değişmem Türk kızını
briden neden fikrin değişti hani kaprissiz ve bakımlılardı :)
Ben Türk milliyetçisiyim fikrim hep sabit sadece senin üzerine gittim biraz 😂😂
ben her ülkeyi severim aslında ama insan kendi ülkesini de sevmeli bence ama türklerin çoğu kendi ırkını hep ezmiyor mu büyük bir özgüvensizlik bu bence
Bizler içimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz özenti ile yaşıyoruz kendi kendimize düşüyoruz işte
kessinlikle neyse geç oldu iyi geceler :)
İyi geceler takma takılma
Süper fizik, sıfır ego Rus kızı> full ego, sıfır güzellik Türk kızı
hepiniz aynısınız ya yazık
Bir günde hepimiz aynı olmadık
annene söyle rus olmadığı için senden özür dilesin
Annem Kürt 🖕
benimde ama ne fark eder hepimiz türkiye sınırları içinde yaşamıyormuyuz
Türkiyeli kızlar demedim, Türk kızları dedim!
hepimiz aynı ülkeye mensubuz ama
Bak bebiş! sende anlama kıtlığı var galiba. mevzu Rusya'lı ve Türkiye'li kız mevzusu değil. Rus-Türk karşılaşması yapıyoruz.
tamam neyse iyi geceler yatıyorum
İyi geceler canım
Bence en güzeli Türk kızları Boş ver sen onları
bencede her ırkın kadını güzel olabilir ama rusları abartıyorlar burdakileri yeriyorlar sürekli genelleme yapıp hepsini tanıyorlarmıs gibi türkiyedede çok güzel kaprissiz egosuz zeki kızlar var
bizim kızlar candır
oh sonunda :) sorsan bunların anneleri rus bir de bir ego kapris ve güzel değiller diye tutturmuşlar tüm türk kızlarını tanıyorlarmış gibi
dilini dişini bilmediğim ne yediği içtiği belli olmayan gavurla ne işim olur yurdum kızı nazlı da olsa temiz ve güzeldir benim gözümde
bencede ben ırkçılığı sevmem ama insanın kendi ülkesi dahada öndedir benim için üstelik hepsi nazlı değil nazda genelde sevgiden olur birazı normaldir
Valla rus eşim olsun başka bir şey istemem
peki
Valla egonuzda boğulucaksiniz tip desen hic birinizde yok
beni bilmeden yargıla sen bir şey demiyorum üstelik egoluda değilim birinin bilip bilmeden kırmak asıl ego
Valla rus kızına hiç bir şeyi değişmem o kadar iyiler ki
tamam değişme
Allah sabir versin türk kızlariyla evlenlenlere
asıl senin gibi olan türk erkeği varsa onlara sabır versin
İnternette her yazılana kırılacaksan yaşayamazsın
evet ama çok kabalar yakında kendi ülkemizden bizi kovacaklar :)
Abartma tamam
baksana yorumlar biri de özgüvenli değil hep karşı tarafı suçlayıcı
Güler yüz yok Türk kızlarında ego tavan
yine genelleme gayet güler yüzlüyüm ama samimiyimde yapmacık birinede gülmem hem ruslar daha soğuk
😂😂
Cocuk hakli.
@Sarıkek tamam sarı kekçim annene söyle rus olmadığı için özür dilesin senden
Valla türk bir kizla evlenmiceğim kesin de
@Sarıkek evlenme banane sanki bir değerin varmıs gibi
Onun egosuyla uğarsmaktan kaprisiyle yaşlanamam zaten güzel kız da yok
@Sarıkek kral yaaa
bir birinizi destekleyin siz
@Sarıkek sadece dış görünüşe baktığınız sürece sizin gibilere mutluluk yok hem ego her milette var buraadaki her kızda egolu değil
Klasik TC kızı sadece dış görünüş demiyoruz ego tavan ondan sonra her şeyi erkekten beklerler yok hesap öde yok bana bunu al yok şu yok bu anlat anlat bitmez djdndjjd
Hakliyiz neden türk kıziyla evlenelim ki evlenmemek icin bir cok sebep var mesela kiz senin parana bakıyor mevki makamina bakiyor yok kendi evi olsun yok arabasi olsun düģunde sunlari yapsin kusura bakma da biz bu kadar saf değiliz kaldi ki herkes zengin degil bu ülkede türk kızarinin beklentisi cok fazla ve kaldi ki güzel değiller ben hayatta türk kızıyla evlenmem.
@Sarıkek ben kendi paramı kendi kazanma taraftarıyım kimseye muhtaç olmak bana göre değil üstelik para önemli olsada önceliğim değil sevgi saygı mutluluk huzur önceliğim ama neyse ön yargılarınız var daha fazla yazmayacağım iyi geceler
Valla emin ol o kadar dış görünüş meraklisı degilim huyu guzel olsun yeter ama türk kızının huyu da kötü be senden bunu iyi biliyorsun
Valla sen kendi çumlelerinle bile celisiyorsun klasik tc kızı işte
@Sarıkek hiçte çelişmiyorum klasik tc kızı diyerek sen yargılıyacısın daha fazla ne yazmamı bekliyorsun ki demek ki bir seçenek sunsalar Allah korusun savaş olsa rus kızlarımı türk kızlarımı deseler siz demek ki onları seçer burdakileri ölüme terk edersiniz ben buradan onu anladım
Valla rus kızlarına secmekle o kadar hakliyiz ki
@Sarıkek peki bu cevabından anladım artık iyi geceler dahada söyleyecek bir şey bulamadım
Savaşta ciksa felakat de olsa her zaman rus kadıni
İyi oluyor
peki
Kötüsünüz
evet en şeytan benim cehennemi hak ediyorum dimi
Sen değil siz
:)
Gıcık
kedileri çok severim profilin hatrına yine bir şey demeyeceğim
Küfür mü edecen
ben küfür etmem
Ne yaparsın