Özellikle dikkat ediyorum da daha çok Rus kızlarını beğenenler Türk kızı kezban deyip aşağılıyor neden yoksa Türk kızı size yüz vermediği için mi
2 ay
Özellikle dikkat ediyorum da daha çok Rus kızlarını beğenenler Türk kızı kezban deyip aşağılıyor neden yoksa Türk kızı size yüz vermediği için mi
Aksine Rus kızları güzelliklerine rağmen çok daha alçak gönüllü gereksiz yere tirip atmayan ve sağlıklı iletişim kurma açısından özverili kişisel özgürlük alanlarına saygı duyan erkeğine erkek gibi davranmayı bilen en ufak detaylardan mutlu olabilen yapıya sahipler genellikle. bir de Türk kızlarına bakalaım bu saydığım özelliklere sahip olanların sayısı ciddi anlamda az... kısıtlayan karşısındakinin hayallerini önemsemeyen kendi istekleri için sürekli tavır alan ve durduk yere anlamsız tartışmalar açanların sayısı da oldukça fazla... Yani mesele sadece güzellik değil onun altında yatan zarafet ve uyumluluk
Ne kadar Rus kızı tanıyorsun benim duyduğuma ve farkettigime göre Ruslar dünyanın en egolu toplumlarında biri evet Ruslar daha rahat doğru ayrıca Türk kızlarının hepsi sandığın gibi trip atmıyor sırf Türk kızı size yüz vermediği için kezban diyorsunuz ayrıca benim gördüğüm Rusların hepsi çok güzel değildi
Rus kızlarından da Türk kızlarından da yeterince tanıyorum ayrıca konu yüz vermek kadar sığ değil o senin kendini haklı görmek için arkasına sığındığın bir bahane sadece. Üstelik ne istemediğini bilen ve seçici özelliklere sahip kişilere egolu demezdim. Dediğim gibi aynı özellikleri taşıyan Türk kızları da var ama gözlemlerim sayılarının gerçekten az olduğu yönünde..
Onca yıl Rusya'da yaşadım bizim de çok güzel Türk kızlarımız var Rus kızlarından daha güzel olanları bile var gerçekten. Rusların tek olayı Türk kızlarına göre daha beyaz tenli, renkli gözlü, sarışın veya kızıl olması ve cebinde 5 kapik parası bile olmasa da 15 günde bir bakıma giderler. Yumurtalarını satar ve tırnağını yaptırmak için harcar o parayı
Herhangi bir Rus kızını getir Türkiye'ye kültürel çevre baskısı ve bu zor ekonomi şartlarına bırak 2 ay sonra o güzelliğinden falan eser kalmaz
Aslında bu çoğu zaman kendini haklı çıkarma ve ego meselesi Türk kadını yüz vermeyince değerini küçültmek, Rus kadını övmek de kendi seçimlerini övmek gibi geliyor yani aşağılamak onların sorunu senin değil gerçek değeri ve duruşu belirler bu tarz yorumlar sadece önyargı ve kıskançlık yansıması
Fiyat performans değerlendiriyorlar. On sene önce Türk kızı ulaşılması zor, anlaşması zor, trip atan ve çok akıllıları olmakla birlikte genel bir anlayışsızlığı vardı. Yeni jenerasyon ümit verici. Yabancılar hayatı paylaşmak konusunda daha kolaylar. Yoksa güzellik filan değil mesele. Kültür.
Cevap
15Cevap
Yuz verince y0llu diyorlar vermeyince kezban diyorlar kendileri de ne istedigini bilmiyo bence
Sana yemin ediyorum 2 gün önce amasraya Rus gemisi geldi içimden dedim ki bunlar mı bizim insanımız dan güzelmiş dedim vallaha alakası yok bizim insanımız daha güzel daha bakımlı
Ben öyle bir aşağılama gibi bir şey yapamadım hiç bir zaman ama Rus kızları da övülmeyecek gibi değiller hani
Yani her konuda tek geçerim Rus
Rus kızları çok güzel ama Türk kızları da çok güzel. Dışarı çıksan bir sürü güzel kız bulursun
Türk kızı kadar erkeye yüz veren bir millet taniyamazsin o konuda katılmıyorum
Onu diyenler bir nevi de Türk kızından yüz bulamayan yağ torbaları 😂
Pek de değildir ya, böyle it dalaşı haline getirmek bazı şeyleri hoş değil
Verdi kapris ve boş hava gazı gösterişten uzak efendi rus kadını iyidir tabi
Sekste Ruslar çok fark var normal hayatta Türk kızları farklı
Bu da kültürümüzden geliyor ama hem bakire olmamızı istersiniz hemde evlenince sekste başarı beklersiniz
Yurt dışında tecrübe edinip öyle evlen sen o zaman
O zaman sizde bakire istemyin
Patlak istemem ben benimle tecrübe edinsin aç bacağı gir çık harici bir şey bilmiyor kadınlar
Türk kadını egolu ve kaprisli. Egosu tatmin edilmediğinde olay çıkarır. Aldatılan affeder vs. Rus kadınları genelde kaprissiz ve egoyu geri planda tutuyor. Aldatıldığında asla affetmez. Kadınlarımızı kötülemek istemiyorum ama böyle bir gerçek var.
Sebebi şu erkeklerin beyni yüzde 90 asagida çalıştığın için ilk onu düşünüyorlar … yeterki güzel olsun … yemek yapmasada olur diyorlar …😏
Türk kızlarına kezban diyen kendi annesine de laf söylemiş oluyor … birde kendilerine bakmadan kızları beğenmezler 😅😂
Bence türkler daha güzel sadece kadın dediğin böyle olmalı gibisinden baskı olduğu için sorun yaşıyoruz
Yabancı erkeklere ve zencilere hayranlık duyan kızlara karşı savunma
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Sevdiğin erkek kötülüyorsa Bu bir problem
Sağlıklı ruh hali yoktur öyle insanın boş ver
Türküm Türk olsun çok isterim.
Rus candır can
Aptallık
Genel de red yiyen erkekler çoğu benim gibi tipsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?