Aşk İlişkileri Karşı cinsle iletişimi kesme sebebiniz ne olurdu? şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ah be kurt bakisli beyim met kullaniyosun diye seni birakmakta haksizdim ama arada bi gicikligim tutuyo ask adamim helalim nurum Karşı cinsle iletişimi kesme sebebiniz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Met kullanmasi iletişimi kesmek için mantıklı bir sebeptir 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Kesinlikle hayir met kullananlari sevin Yorumla __NoName__ +1 yıl Tabi sende haklısın 😁 Yorumla
Semenderl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl nice to met you 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Amin ecmain Yorumla Semenderl +1 yıl subhaneke Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çüküm bırakıp giderse 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Evet Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Boş muhabbet saygısızlık yalan 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Benim karakter ozelliklerimi niye saydın Yorumla alwaysbefree +1 yıl Sen benim saydığım özellikleri niye sahiplendin Yorumla
-sRomantikAdam- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Soğuk yapmasi olumsuz olmasi 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Hırrr Yorumla
sadeceölülergörür_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Zincir kolye çizik kaş 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Buben Yorumla
kadir_94 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Tam dayaklıksın 0 4 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Öyleyim Yorumla kadir_94 +1 yıl Yeşilaycıyım, bırak aksiyonu doğru insanlarla tanış Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Bende yeşilaycıyım o yüzdenBıraktım Yorumla kadir_94 +1 yıl Daha ne duruyorsun 👋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Met kullanmasi iletişimi kesmek için mantıklı bir sebeptir
Kesinlikle hayir met kullananlari sevin
Tabi sende haklısın 😁
nice to met you
Amin ecmain
subhaneke
Çüküm bırakıp giderse
Evet
Boş muhabbet saygısızlık yalan