Karşı cinsle sohbeti kesmek için geçerli sebeplerin neler?

Yalan. Yalan elbette ilişkilerde çok söyleniyor. ama arkadaş bunu bir alışkanlık olarak yapıyorsa iletişimi keserim. Aşırı feminizm yoruyor beni. Bu tiplerden de uzak duruyorum. Dengesiz ruh hali: Bugün sıcak kanlı yarın buz gibi hemen kaçarım. Daha çok var yormayın beni gari :D
1-Yalan.
2-O kişiden haz etmemek rahatsız olmak.
3-Egolu olması.
4-Prensesim Kralım ayakları.
5-Patavatsızlık.
6-Sevdiği kişiyi aldatıyorsa ve aldatmışsa.
7-Bir işe veya konuya girerken sürekli yapamazsın edemezsin diyip seni aşağıya çekiyorsa.
8-Öfke kontrolü yoksa.
9-İki yüzlü konuşup davranışları o yönde ise.
10-İçinde hasetlik çekememezlik varsa.
Sohbet değil ama karşı cins ile fazla samimi vıcık cıvık konuşmalarını, hareketlerini görünce uzak dururum hoşlansam bile
Teşekkürler :) )
Ricalar ederim bende :)
Sürekli cinsellik konuşması, bakımsız olması, siyaseti uçlarda yaşıyor olması gibi.
Teşekkürler güzellik. 💕
Rica ederim ballım ❤
Cevap
37Cevap
beyni yoksa ilerlemenin geregi yok... kendimi gectim cocuguma birseyler vermeli.. kisisel gelisiminde rol model olmali... o yuzden zeka olarak ve kulturel olan statu sahibi olmali hayatima girecek kadin... kendim icin istesem zaten surusuyle var... o da 15-30 dakikadan fazla surmuyor...
Sohbetimin olması için sebep var mı omce bunu sormak lazım. Kimseyle sohbet etmiyorum.
Yüz yüze konuşurken bana bakmıyorsa ve konuşurken mimiklerine dikkat etmiyorsa (sözlü iletişimde önemli olan kelimeler değil beden dilidir) önemsemiyor demektir ve sohbeti keserim.
Beni söylemediğim veya ima etmediğim birşeyle suçlarsa, emir komuta altına almaya çalışır veya özgürlüğümü kısıtlamayı denerse ona dostluğumuzun bittiğini söylerim.
Bencilce gelebilir ama sıkılmak. Özellikle kendim gibi sığ ve yüzeysel biriyle olan muhabbetim... Farklı ve yeni seyler öğrenemeyeceğim kimselerden çok cabuk sıkılır ve muhabbeti genelde keserim.. Sessizce uzaklasırım.. Bu arada Eig , xper varsa çok sevinirim yanlış anlama bn dilenci değilim.
Mantiksiz saçma şeyler yerine meydana gelen şeyleri dile getiririm bahanenin lüzumu yok dobra olmak lazım atıyorum bir hareketi soğutmuştur kendinden biter.
anlaşılamamak , yalan , güven duygusunu yitirme ,
vb ,,
Kaba olması, keko gibi davranışları olması, hele hele şımarıksa ona sert bir şekilde haddini bildirip def ederim.
Herhangi bir anlamda özgürlüğümü kısıtlarsa, kıyafetime karışırsa, şiddetçil biri olabileceğini anlarsam, entelektüel değilse
Saygısız olması
Sürekli mesaja geç cevap vermesi
Arayıp sormaması
Daha bir sürü sebep varda ilk aklıma gelenler bunlar
Kafa yapısının uyuşamayacağını anlaması veya yaş farkı varsa aralarında bunun gibi şeylere takılabilir. Her şey cinsellik değil
Kendini herkes üstün gören somurtkan ve ne konusacağını bilmeden hemen lafa atlayan kışilerle sohbeti keserim
Sebep ya da geçerliliğin olması gerekmiyor. İstemiyorsam bitmiştir.
Anlaşamamak, ortak bir noktada buluşamamak, benimseyememek, olan hislerini yitirmek...
Herşey karşılıklı tek el şıplamaz, karşılık yoksa gevşet yularını bıraksın gitsin.
Sohbetim olmadığı için kesme gereği duymuyorum 0 arkadaş 0 flört
Askıntı oluyorlar ya deliriyorum sohbeti kesmek şöyle dursun boğazını sıkasım geliyor 🤨
Ileri derecede abaza istekli olması yeterli sohbeti kesmek için
İlgisiz olması benimle konuşmak için vakit ayırmaması
Saygısız ise, laubali ise, bana kendimi değersiz hissettiriyorsa konuşmayı keserim.
koku, kir, feministlik geliyo Şu an aklima. dikkat edin boyle seylere hanimlar.
Şu an kadin erkek esitligini savunmaya calisan kadinlar hirslarindan erkeklere medeni bir sekilde saldirma, kotuleme, asagilama halindeler surekli. feminizm sinirlarini asmis durumda maalesef. sahsen ben de erkegin baskinligini savunan biri degilim ama kendini feminist olarak lanse eden bi kadinin tavri bugun farkli boyutta.
Sohbeti başlamaya bile sebebim yok. Kesmem için istemem yeterli, sohbet etmek istememem.
Bir yalanı yakalamam yeterli. Samimiyetsiz konuşur ise, sezersem kimse kusura bakmasın.
en son direk kestim üzülerek kız yazdı 2 kere sonra bıraktı çünkü sülük değildi üzüldüm çünkü düzgün biriydi ama benlik değildi
Hiçbir sebebim yok. Hemcinslerimle sohbet etmek sıkıcı oluyor genelde
Karşı cinsle ne amaçla görüşüyorsam ve ne amaçla kesmek istiyorsam. Önce bunu bilsek ona göre yorum yaapsak
Yok. Ama Konuşmak için geçerli sebebim var. İnsan olması.🙂
Aseksüel olduğunu söylerse, hemen sohbeti keserim...
Geç cevap vermesi kısa kelimeler kullanması kendisini ifade edememesi kişisel olarak kendisini geliştirememesi
"Ben seni arkadaş olarak görüyorum" demesi yeterli.
Foto istemesi, kötü yemek yemesi bi dee ağır parfüm kokusuu
Cinsellik için beni kullanması😂😂😂
Sürekli lafı cinselliğe getirmesi
Sebebe gerek yok yazmam direk
Saygı çizgisini aştığı an biter sohbet
Ciddi manada kırılmış olmak.
boka sarmaya başlarsa...
Salak, bilgisiz, ego lu ne bilim bir çok sebep var
Sebep yok bi sus ve kadın derim sıkılınca
Saygısızlık, sorumsuzluk
Çizgileri olmayan biriyle aniden keserim.
Karşı cins olması yeterli
Karşıdakinin davranışları hareketleri
Yalan söylemesi ve ilgisiz olması
yalancı olması arkamızdan konuşması yeterlidir
yalanlar iki yüzlülük
Gic gic konuşması 😀🤭
Cahil mal salak aptal gerizekalı olması
Sıkıldım der birakirim
İmalı imalı laf sokmaya çalışırsa
Beni cinsel obje gozuyle görmesi
Umursanmamak 🖐️
Yalan