İlişkinin 1.yılında hediye alınmalı mı?

Arkadaşlar merhaba, 1 yıl süren bir ilişkim var. Fakat ben bayan olmama rağmen yılbaşında ayrı 14 şubatta ayrı doğum gününde ayrı hediyeler aldım. Asla maddiyatı düşünen birisi değilim. Ama sizce bir erkek hediye ve sürpriz konusunda hep böyle midir? Sadece 14 şubatta zorunlu hissettiği için aldığını düşünüyorum. Kyk kredisi alıyordu ve eline az da olsa bir miktar para geçiyordu. Doğum günümde sadece pasta alıp yurduma gelmişti o kadar. Hani ben kendim söyledim hediye istemiyorum diye ama aynı durumda bende hem sürpriz organize edip hemde hediyesiyle pastasını almayı bildim. Yeri geldi harçlığımı kıstım yeri geldi gezmelerimi kıstım. Sizce bir erkek bunları yapamayacak kadar düşüncesiz mi? Mesela bundan 10 gün sonra 1. Yılımız. Ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yine hediye alacağını düşünmüyorum. Elinde çok fazla parası olmasa da ucuz yollu bi çiçek yollayacak kadar imkanı vardı. ( Dışarıya çıkıp orada burada bir şeyler yiyeceğine evleneceğim dediği kadın için bi 100 tl kadar biriktirebilirdi diye düşünüyorum.) Dediğim gibi önemli olan maddiyat değil önemli olan beni düşündüğünü belli etmek. 11 aydır aynı şehirdeydik fakat 1 aydır farklı şehirlerdeyiz aramızda mesafe var. Benim yine düşüncem ufak çaplı bir hediye alıp evine yolllamak. Sizce bunu yapmalı mıyım?

İlişkinin 1.yılında hediye alınmalı mı?