Alışveriş & Hediyeler Sevgiliye ilk hediye ilişkinin kaçıncı ayında alınmalı? TürkPatenEnstitüsüFenomen Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sevgilinize alacağınız ilk hediye için "şu kadar süre geçmeli" dediğiniz bir kuralınız var mı? Sevgiliye ilk hediye ilişkinin kaçıncı ayında alınmalı? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Yok öyle bir kural. Ne zaman ıçimden gelirse ozaman alırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 93% 1 yıl Fark etmiyor yeterki gönlünden gelsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 43% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 486 görüş paylaştı. Belli bir zamana gerek yok. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 22 , eig 97% 1 yıl Bilmem ki Ebrahim abi sevgilim hiç olmadı:/ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
butfrustrated Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 99% 1 yıl İçinden geçmesine bağlı, bunun kuralı yok. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sevda13490 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 97% 1 yıl 2. ayin sonlari Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hesapsiz-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 1 yıl Para varsa alinir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b görüş paylaştı. Güvenince Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Yok öyle bir kural. Ne zaman ıçimden gelirse ozaman alırım
Fark etmiyor yeterki gönlünden gelsin
Belli bir zamana gerek yok.
Bilmem ki Ebrahim abi sevgilim hiç olmadı:/
İçinden geçmesine bağlı, bunun kuralı yok.
2. ayin sonlari
Para varsa alinir
Güvenince
3 ay