İlk ayında
3,4 ay sonra
5 ay sonra
1 yıl sonra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tanıştık sevgili olduk ilk hafta Cok güzeldi ve iş yerine bir buket çiçek gönderdim güzel bir notla ve gün nasıl mutlu olduğunu anlatamadi bile sevindirmek sevmenin işaretidir sevdiğinize supriz yapin o mutlu olmuş ben daha mutlu oldum bilmiyor ki garibim nasıl sevildiğini
Bence takvime göre değilde içinden geldigi zaman alınmalı mesela yolda giderken bi sweat görürsün len bu benim bebeğime çok yakışır diyip alıp goturucen benim hediye anlayışım bu yani
Ben şahsen bir kızla ilk buluşmayı gerçekleştirecek olsam, ilk randevu için bir çiçek alırım. Sonraki ilk ay için ve 100'üncü gün için bir hediye alırdım.
Ilk ay ne hediyesi Allah askina sonra 3 4 ay gecsin ama eger tanisip 6 ay icinde evlenceklerse ilk ay olabilir
Yoksa millet 10 yil sevgili oluyor ilk ay baslar ve her ay alirsa 120 hediye oluyo
Aynen ilk günden zaten hediye alınmaz diye düşünüyorum ben çünkü daha henüz çok erken sayılır daha ilişkinin başındasın çünkü. Yani birbirini daha tam tanımıyor bu çiftler o yüzden iyice zaman geçmesi lazım.
Bence 2 ay falan gecmeli hatta 3
Cevap
19Cevap
İlk ayında
İçimden geldiği zaman alırım. sınırlamam yok.
Aynen içinden geliyorsa alınmalı zaten. Eğer içinden gelmiyorsa zaten hediye falan hiç almasın gerek yok. Yani zorla kendimize hediye aldıracak halimiz yok ya. O yüzden içinden gelmesi lazım..
Aslında evlenene kadar hiçbir hediye almam da hadi en fazla 1 yıl olsun
Aynen bencede biraz zaman geçmesi lazım henüz daha yeni tanışıyorsun çünkü.
Çiftler bence birbirini iyi tanıdıktan sonra birde aradan baya zaman geçtikten sonra bence hediye alabilirler.
Ama ben şimdikilere bakıyorum yok saçma sapan bir ton hediye al Bilmem birbirini şımart Ondan sonra ayrılıyorlar hediyeleri geri ver Ben içeride hayatım boyunca hiçbir kadına hediye almadım bir arkadaşıma hediye aldım o da bir rahatsızlığı olmuştu o yüzden o da zaten şu anda görüşmüyoruz onu da aldığıma pişman oldum
İçimden ne zaman gelirse o zaman alırım.. Zamanla kendimi kısıtlamam..
Aynen içinden geliyorsa alınabilir sonuçta illa hediye almak için bir bahanenin olmasına falan gerek yok. Hediye zaten içten gelen bir şey eğer içinden geliyorsa alsın almasında bir mahsur falan yok.
İlk aydan hediye alınmaz. Ergenler için geçerli olabilir.
Aynen ilk günden hediye alınmaz bencede biraz saçma gelebilir. Sonuçta çiftler henüz birbirini çok daha yeni tanıyor ilk günde hediye almak biraz tuhaf olabilir diye düşünüyorum ben. İçinden geliyorsa alsın almasın demiyorum ama ben..
Hediye almanın belirli bir zamanı yoktur bence içimizden geldiğinde almalıyız
En başta sınırını koyuup ilerliceksin Kadını nasıl alıştırırsan Senden hep onu bekler Kadınları Şımartmaya Gelmez
Aynen bende aynı fikirdeyim. Yani ilk günden öyle alıştırmak iyi değil aslında ya. Bence şımartmaya falan hiç gerek yok. Yani alınacaksa bile her zaman alınmamalı diye düşünüyorum ben..
3,4 ay sonra ilişki garantilenmiş olur. O zaman alınır.
Eğer öküz değilse ilk buluşmaya kucuk ama iki kişi arasnda anlamı olan bı hediyeyle gidilmeli
İlk ay kutlaması falan gibi bi şey alınırsa tatlı olur
🤣
@Hayalimizi aç da bi tarafına gül zahmet olmazsa
Dur deneyim
Onu bos verın de senden once ben fikimin ve kitapına bakın cok iyi
Hediyenin zamani mi olur illa maddi olmasi da gerekmez bir cicek bir isten opucuk bile olabilir
Bana ilk hediyem daha sevgili olmadan gelmişti bu işlerin bi zamanı yok
İlk aydan sonra alınabilir
Yani evet ilk buluşmada zaten olmaz biraz tuhaf olabilir. Ne bileyim henüz ilişki çok yeni ilk günden hediye almak bence biraz tuhaf olabilir ya. Ama içinden geliyorsa alınır tabi neden alınmasın..
İlk gün daha tanıma aşaması olduğu için saçma olur ama bir aydan sonra tam uygun olacağını düşünüyorum.
bence 3 - 4 ay sonra..
Aynen 3,4 ay sonra alınması bence gayet güzel. En azından o aşamada çok daha iyi tanımış olurlar bence çiftler birbirini. Yani hemen ilk günden almak bence biraz tuhaf olabilir diye düşünüyorum
Hediyemi büyük hediyem var ona artık zamanı gelince vericem sabrediyorum şu an 🤐
Bir daha olmaz net
Her zaman alabilirsin 😀
Öyle bir kural mı var mış 😭😅😅
Benim sevgilim her hafta buluşmamızda bana çiçek alırdı hep
Ne zaman içinizden geliyorsa o zaman alın.
Aradaki bağa bağlı
İlk özel gün olabilir
3&6 ay olurudur
Ne 1 yılı yok artık ilk haftalarda alınır
En az 3 ay geçmeli bence
İlk ayında veya 3,4 ayında da olabilir
Bence biraz zaman geçmeli, 2. ayı en normal süre.
Neye gore 🤔
Aynen biraz zaman geçmesi lazım bence hediye almak için. Çiftler birbirini çok daha iyi tanıması lazım diye düşünüyorum. Sonuçta hediye içten gelinerek alınan bir şey. Ama ilk günden almak biraz tuhaf olabilir.
Maddi birsey bir esya vs olmak zorunda degil ki sicak bir gulumseme dahi buyuk bir hediyedir
Bence biraz zaman geçmesi gerekiyor
Aynen bencede biraz zaman geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta ilişki henüz çok yeni sayılır birbirini fazla tanımıyorlar o yüzden bence ilk günden hediye almsk biraz tuhaf olabilir diye düşünüyorum..
ilk özel günde, abartmadan.
3-4 ay sonra
Senesinde alcan işte
4 falan
İlk gün alan ben
İlk ayino
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?