Karşı cinsle ne konuşur bu saatte burada?
Evliler çok sıkıntısınız
Evliler çok sıkıntısınız
Eşi biliyor hatta eşinin yanında da giriyor olabilir ne var bunda. Şahsen gizli saklı olmaktansa bilgim dahilinde girmesine izin verebilirim
Bu saatte bu siteye girio ve hep erkek takibinde. İzin veriosan boynuzlarını parlat
Yapacak olan izin vermesen de yapar tatlım rahat ol.
Onu yasakla bunu yasakla sonucu iki tarafta her halti yiyor ama birbirinden saklıyor. Birşeyleri birlikte yapmak daha güzel bence
İnsanları evli ya da evsiz diye ayırmak saçma evli insanlar da gayet girip birileriyle konuşabilir ne yaşadığını bilemeyiz yargılamamak gerek bence
Evli diye ağzı bağlı mı gezecekler? Gün içinde konuşulan ile gece konuşulan arasından ne fark var?
Haha
Söylediğine kendin bile inanmamışın ama evli düşer belki baya şuku almışın asgjsdk
Cevap
29Cevap
Havadan sudan konuşuyorlardır.
Senin gibimi
Şifremi vereyim bak istersen.🤷♂️
Bi cevabını görmüştüm gerek yok şifreye. Ha bi de bi üyeyle aşk meşk olayların vardı asgshkd
Düşün artık sevgilime vermediğim şifreyi sana veriyorum. Gördün mü, yoksa stalkladın mı? Jsj 😬
Yok ben önceki hesabını diom da bunda da mı vardı sevgilin l an ahahah
çok tehlikeliler hem de bazı burada ki kadın ve erkek evli kişileri
Aşırı tehlikeliler
Hepsi benle konuşuyor. :D :D Sanane müdür kimle ne konuşuyorsa. Evliler sohbet edemez mi yazıyor sitenin girişinde. Ne yiyip içiyorsunuz arkadaş :D
Sanane benim ne sorduğumdan almışsın şukunu da düşerler birazdan kucağına aferin
Evli bir kadınım neden karsi cinsle konusayimki burası bekarlara özel biyer değil hemcinslerime soru sordum mesala cocugumla alakali gayet normal degilmi
Değişiklik aradığı için. İnsan farklı tatlar denemek ister
Genişliğinize...
Iq kaç
Engellemişsin ne yazdığını görmüyorum
İsteyen istediği kişiyle konuşur evliside var bekarıda kadını erkeği yok bu işin.
Tamam o zaman başkalarınada ahlak dersi vermicek
Ha ayrıca evliysen konuşmayacaksın
Konuşmayacaksın diye bir kural olabilir.. konuşan onu düşünsün… sen bir başkasının derdini düşünme
Sen niye düşünüyorsun. Çünkü evlisin mi
Ben kimseyi yargılamıyorum.. herkes kendi yaptıklarından sorumludur.. evlide olabilirim , belkide degilimde.. ben buraya kadınlarla konuşuyorum diyede gelmiyorum.. maksat zaman geçirebildiğim bir platform seviyorum eğleniyorum hepsi bu.
Ben yargılarım hakkımızı yedirmem arkadaş herkesin gözü aç ashdjdk
Herkese yetecek kadar kadın erkek çok sen rahat ol 🤭
Evli erkek de kadında aksi durum yoksa genelde azmis oluyorlar
Ahaha aradığım yorum
Aramaya gerek yok genel durum bu hatta şu an kadinlwr da erkekler de çoğu azdı kimse kimseye demiyor ama saklıyorlar
Genel olarak eksikliğini gidermek için katılım gösteriliyor.
Bel altı muhabbet filan genelde. Bu saatte başka ne konuşacak.
kocasını aldatmak için veya canı sıkılıyordur soru cevaplamaya gelmiştir.
Bence eşinden yeterince ilgi ve sevgi göremediğinden olabilir mi
Neden olacak kocası ilgisiz o da istekli geziyor burada yoksa evlinin ne işi var
Doğru bakış açısı
Bi de şöylesi var bana denk geldi benimle cinsel konuşuyor sanal seks yapıyor sonra diyor ki itiraf edicem ben evliyim daha da ilerlemek istemiyorum lan zaten evli olarak ilerledin baya canım
Ooo demek ki o kısmı normal ileri değil hahah
Çok normal hemde galiba
Guzel bi kadındır ve yakisikli etkekleri tipsiz kezolarin elinden almaya gelmistir.
Ne alaka kaeşı cinsel konuşmuyorum ben de evliyim
Niye bu kadar sinir sakin ol evli kişi
Ama direk itham ettinş bende gördüm
Sadece erkekleri mi takip edion
Sadece kadınları erkek yok bende
Sen deilsin
Ne alaka
Bi sal beni hadi
tamam saldım
Evliler damgalanıyor
Nasıl damgalanmak
Cinsel konuşuyormuşuz gibi algı oluyor
O kendileri yapıyor bize atıyorlar suçu
Evet kesinlikle
En iyisi saldırayım dedinde çok gocundun evli ve gizli
Gizli olayım eklesinler mi
Ben gizli değilim
Bu saatte eşinizle yatakta değilseniz bu sitede sadece erkekleri takip ediyorsanız ulusal çıkarları konuşuyoruz demeyin boş laf
Sen evli misin
Bir eşim işte iki erkeklerle konuşmadım konuşmamda üç sana artık hesap vermeyeceğim iyi grcele
Baya verdin ama ahaha. Eşin işte sen burada he gizli sanada iyi gecelereee
İyi şeyler konuşacağını düşünmüyorum
Aklın yolu bir
yara sarmaya geliyorlar 😉
Kocası mutlu edemiyordur
Kimin umrunda ya
Herkesin kendi hayatı..
Bekarlara diyeceğin var mı?
Onlar serbest
Sebep evli ise konuşamaz mı
Konuşmasın bi zahmet
Ya her evlinin mükemmel bir hayatı yok adam kadına değer vermiyor dinlemiyor muhabet yok sohbet yok
Evli bir kadin gece kocasinin yaninda uyumali.
Eşi ile problemi var belki 🙄
İtinayla çözüo bellii ajajaj
konuşan warr
kimle konusmaz ki
Pek olumlu yormam
Fikrim yok
Diyorsun
Bilemezsin
Olabilir
sende yedin dimi
Yav bi de bana ahlak dersi verdi
Fanfinifon :D :D