Her gece rutin olarak mutlaka arıyor sesini duymadan uyuyamıyorum diyor. Aradığı zaman konuşuyoruz fakat konu normal sohbet belden aşağı değil. Şakalar havadan sudan veya ortak tanıdıklardan ya da günün getirdiği güzellikler stresler falan amacı nedir onu çözemedim çünkü evli olduğu için benim sıfır umudum var umut bağlamamda umit vermemde mümkün değildir. Sadece iki sırdaş gibi görüşüyoruz. Ben senden hiç bir şeyimi saklamam diyor anlatıyorda sadece telde her gece konuşuyoruz reelde özel bir görüşmemiz yok çünkü ikimiz içinde tehlikeli şeyler olacağından kaçıyor heralde bana görede bu davranış düşüncesi mantıklı geliyor da odamı dostane arkadaş sırdaş görüyor yoksa amacı farklımı çözemedim çünkü bana karşı ilgisi olduğunuda itiraf ediyor ama ben bu ilgisini yanıtsız bırakıyorum oda farkında yalnız hep koruma ve kıskanma tepkileride var. Telefonda muhabbet benimde işime geliyor nedeni ise kimseyle görüşen gezen biri değilim genelde evimde sakin kendi halimde sessiz sakin bir hayatım var sohbeti banada iyi geliyor.
Cevabın nedir?
Peki sence normal mi bu durum? Normalse amenna aynen devam et, ama yok sana da garip geliyorsa bir dur düşün ne yapıyorum diye kendine yakıştırmıyorsan bir dur düşün. Ne çirkin bir harekettir o öyle ya her gece ariyomus ve sende her gece acıyormuşsun.. Ne dostane arkadaş sirdasi kardeşim yaa saf misiniz acaba? Evli adamın bir tane dostu sirdasi arkadaşı olur o da karısıdır. Tamam arkadaşı da olabilir ama her gece aranilacak bir arkadas değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Siz onun için kimsinizde hiç bir şeyini saklamiyor ki? İnsan eşinden ailesinden hiç bir şeyini saklamaz siz nesi oluyorsunuz? Dışarda gorusmekten korktugunuz ve tehlikeli olduğunu düşündüğünüz insanla her gece telefonda konuşmanız doğru veya normal mi sizce? Evli bir adamın size ilgisi olduğunu bile bile onunla her gece konuşuyorsaniz kusura bakmayın ama pekte masum degilsiniz. Gerçekten çok çirkin bir hareket. Ne diyelim eslerimizin sizin gibi insanlarla karşılaşmamasi dilegiyle.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılevli adamdan hayır gelmez hatta karısı öğrenirse sizi rezil eder olan sana olur en çok sen rezil olursun ondan uzak dur. hiç iyi bir yol değil sırdaş gibi başlar ilişkiye kadar gidebilir bu yol yol yakından o yoldan dönmelisin evli adamla hayat yaşamak zordur. izini kaybettirmelisin bir süre
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız bunun örneklerini o kadar çok görüyoruz ki böyle bir şeye evet demem imkansız çünkü üzülen tek ben olurum bunun bilincinde olduğum için ümitte vermedim umutta etmiyorum işin garip yanı eşi evde aramasına nasıl müsade ediyor açmadığım zaman ısrarla arıyor telde bağırırken adımı söylerken sen nerdesin derken eşi kızmıyormu bu adam nasıl rahat
- +1 yıl
eşinin haberi bile yoktur kocasına çok güveniyordur zaten aldatmalı olayı en çok güvenilen eşler yapar güvendiğine
Soran+1 yılNasıl yoktur benim eşim olacak yanımdan kalkacak dakikalarca saatlerce gelmeyecek evde zaman zaman avazı perde telefonda bağıracak çağıracak ben kalkıp bakmayacağım o sese mısırda sağır sultan duyar bırak oda da ki eşi
- +1 yıl
Bileneceğim onu neyse sana tavsiyem uzak durmalısın
+1 yılYol yakınken geri dönmeni öneririm. Bugun birşey hissetmiyor olabilirsin, peki ya sonra hissetmeyeceğinin garantisi olmadığına göre, içinden çıkılmaz bir süreç seni bekliyor. Erkeğe birşey olmaz, olan sana olur. Ve sen yuva yıkan bir kadın durumun da olunca hiç kimse sana ne inanır be güvenir. Seçim senin.
09 Yorumla
Soran+1 yılAsla bu hiç istemediğim birşey tabiki ama sanırım verdiğim cevapları okumadınız bana karşı ilgisi var mı yok mu onu bilmekti ona göre daha etkili yıldırıcı çözümler üretmekti amacım burda tek zarar görenin ben olacağımı baştan beri savunuyorum fikir alayım derken idam sehbasına çıkarıldım ben manyakmıyım evli bir adamla hayatımın hatasını yapayım pırıl pırıl hayatım bu kadar seven değer veren insanlar var ken sonu olmayan muamma şeylere imza atayım bende bu düşünce olmasaydı oda kandırmak amaçlı olsaydı çoktan kandırmıştı ama ben bazı hemcinslerim gibi değilim adım zora çıktı bu yüzden umurum değil kimseye ihtiyacım yok kendi yağımla kavruluyoeum şükür kimseye ihtiyacım yok Allahım doğru yolumdan şaşırmasın tek duam bu
- +1 yıl
İlgisi var ya da yok, gece yarısı evli bir adam sohbet edecek birini bulamamış gibi seni arıyor olması başlı başına büyük yanlış. Evli olmamış olsaydı hafifletici bir neden öne sürülebilirdi. Benim amacım seni idam sehpasına koymak değil, aksine ilerde olası idam sehpasından seni korumak. Sen iyi niyetli olabilirsin ancak o kişinin hangi niyette olduğundan şuanda asla emin olamazsın. Bu durumda nezaman paylaşacağı belli olmayan bombayı taşımamanı öneriyorum hepsi bu.
Soran+1 yılİnanın çok denedim bende istemiyorum aramasını bütün metebolizmam altüst oldu uyku düzenim kaşmadı sürekli kilo veriyorum stresten olur olmaz yerde karşıma çıktı gelemezmi bulamazmı sandın attıüın adımlara dikkat nerden çıkacağım belli olmaz dedii tm çıkabilirsin olabilirde sen benim neyimsin sözlerine dikkat et sen bana karışamazsın bir arkadaşlık dostluk aradaki kopartır atarım geriyede dönüp bakmam dedim verdiği cevap ben söyleyeceğimi söyledim bir yanlışını göreyim o zaman yapacağımı bilirim dedi ne demek istiyorsa bu sözle sanki verilmiş bir umut ya da sözüm var
Soran+1 yılArtık korkuyorum iyice kabuğuma çekildim
- +1 yıl
Herşey senin elindeyken kurtul. Gerekirse numaranı değiştir şikayet et. Tabi kurtulmak istiyorsan.
Soran+1 yılEvet kırtulmak istiyorum denediğim her yol başarısız kaldı telefonu üç gün kapalı tuttum sabah 04 de kapıya dayandı ben aradığım zaman tel kapalı olmayacak dedi tm bunları diyorsun ama tüm bunları hangi vasıfla benden istiyorsun evli çoluk çocuk sahibi insansın yeter artık arkadaşsan arkadaşlığını kardeşsen kardeşliğini bil haddini aşma dedim bana bir tarafını kırdırma hayatımda kimseye el kaldırmadım birazdaha uzatırsan sen ilk olacaksın şimdi içeri komşuların yanlış anlayacak dedi çok düşünüyorsan bir daha kapıma gelme dedim çok konuşma gir içeri dedi nasıl baş edecem çarem tükendi taşınıp gidemiyorumda bunu bile düşündüm
- +1 yıl
Bak işte önce masumane bir konuşma nelere mal olmuş. Kusura bakma ama ben kadın olsam, istemediğim biri beni rahatsız edemez. Bu devletin polisi bunun için var öyle değilmi. Sen kurtulmak istemiyorsun, umut verdiğin için bocalıyorsun.
Soran+1 yılBu adam benim hayatımda olamaz olmaması lazım polis arkadaşlarımı gönderdim merak etmeyin ama kanunun dışında ifade vermiyor ordan tutmadı yani daha beter oldu
- +1 yıl
Sen bana onun iletişim bilgilerini ver, hangi dilden anlıyorsa o dilden konuşurum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı şehırdemısnz, nasıl tanıştınz reelde hıç görştunzmu? yaşlarınız kaç acaba?
124 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirdeyiz semtlerimiz uzak iş toplantısında tanıştık açık konuşmalar yok gayet mütevazi telefon görüşmeleri aynı yaştayız
Cevap sahibi+1 yılcevabın için teşkkrler, tamam mutevazı görşmelr olabılr ama evli bir erkeğin başka bir baynla ılşksı varsa bunda bir tuhaflk vardr ve ılerde mutlaka iş başka yone kayıcaktr emın ol. Erkke olarak tavsıyem dıkkatlı olmandır..
Soran+1 yılTeşekkür ederim ılımlı yanıtınız için işte benim korkumda bundan çünkü ben sağlam adım atmayı severim evli bir insanla duygusal bağa karşıyım çünkü aşk sevgi heves biter o eşine döner ben kalırım dertlerimle başbaşa bunun bilincindeyim. Onunda bana karşı duygusal bağı olsun istemiyorum benim öğrenmek istediğim tek şey bana bağlanıyormu eğer böyle bir fikir gelirse ona göre çare bulmam lazım tel no değiştireyim desem evimi biliyor kapıma gelir fakat içeri girmez yalnız bayanın evine girmem der olmayacak bir şey için ne ben nede o üzülmesin gerçekten sonu muamma ve insanı allak bullak eden durumlar bir kez yaşadım 10 yılıma mal oldu başka kimseye evet demedim düşünmüyorumda ben sadece bu gibi durumlar yaşanmaması için fikir sordum onda bu belirti varsa ona göre uzaklaştıracak başka çare bulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılrıca ederım ne dmeek, keşke yardımım dokunsa...
Aynen dediğin gibi, ıyı bı yokla onu, eğerkı sana karşı bağlanma oluyorsa ki olmaması mümkün değil, o durumda kısa yoldan hemen donmelısın. Artık bir yalanmı bulursun, yoksa başka turlumu ayrılırsın bılmem tabıı ama en doğrsu bıtırmendır bunu, umarım hayrlısyla halledersın.
Soran+1 yılBilmiyorum çok kez denedim net cevap alamadım inş bağlanmaz eğerki böyle durum varsa yalan hayatta kimsye konuşmadım konuşamam ama mutlaka bir çözüm bulmam lazım. Çünkü bu durumda en büyük yarayı ben alırım bunu biliyorum uf ya kafayı yiyeceğim inş onun kide sadece dostluk ve kardeşliktir aklıma onunla ilgili iki düşünce geliyor ikiside beni yıkar hayatımı kaydırır iki düşğncesinede müsade edemem o yüzden önlem almam lazım ama ne onu bulamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbu konuda soylicen her yalan beyaz yalandır ve bişey olmaz, o açıdan yalandan başka bir yolun yok bence, iyi duşun derım. Kolay gelsın.
Soran+1 yılBen diyemedim bir arkadaşıma sohbette yerine denk geldiği zaman konuyu aç bizim kızında yıllar sonra hayatında biri olacak birisi var de dedim evine gelir gelmez telefona sarılmış ben adamı yerim yerim dedi bekar insanım olur yadırganacak durum değil buna ben karar veririm kimse karışamaz dediğimde sen öyle san bir daha duymayım diyor araştırmış gerçek payı olmadığını anlamış hayır yani neden ben amacı ne hadi diyelim en kötü ihtimal tuzak kurdu elde etti ben yaşarmıyım o şekilde açık ve net bu tür şeyleri konuştuk başıma böyle birşey gelirse ben kendimi öldürürüm o lekeyle yaşamam dedim bu durum onunda içinde geçerli bildiği halde nefsi için bu kadar acımasız olabilirmi
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani, bir arkadaşna mı soylettrdın boyle boyle dıye?
O da hemn senı aradı ve olamaz olmamalımı dedı, tovbe tovbeeee o ne karışırmış ya, delimi ne bu adam. Bak sana soyluyorm derhal bir çaresne bak bu ışın, sonra başını ağrıtır senın. :(
Soran+1 yılEvet eve gelince beni aradı olamaz falan etti ben olur dedim koruyor edalarına girdi şimdiye kadar kendimi nasıl koruduysam bundan sonrada korurum kimseye gerek duymuyorum bacaklarını kırarım şimdi kapatıyorum sende yerine yat deyip kapattı bir hafta aramadı yine başladı hiç bir şey yok gibi ben bununla baş edemiyorum zarar vermiyor şimdilik ama geleceğimide baltalamaktan geri durmuyor. İşin içinden çıkamıyorummm lanet olsun ya nerden buldu beni feminist olucam bu gidişle
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum, ama lütfen hıç yuz verme artık, zamnla soğtmaya çalış kendınden, bı anda olmaz bu bılıyorm ama sabret ve zamana yay, gıtgıde uzaklaş, tamam mı?
Soran+1 yılVallahi hiç tavizim yok vermemde bekarda olsa bu fikrim değişmez ben onunla geçinemem aksi inat kışkanç ve öfkeli yapamam onunla
Cevap sahibi+1 yılyok zaten yapabılrım desende olmaz bence, evlı bı kere adam. İlerısı yok bunun, unutma lütfen.
Soran+1 yılEvet bu konuda hem fikiriz ben de aynı şekilde düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıltamam sevındım o zaman buna, umarım çabucak kurtulursun bundan.
Soran+1 yılİnş diyeceğimde şimdi aradı işimi bıraktım o bilmiyordu sesimden canımın sıtkın olduğunu anladı ısrarla sordu iş bulmam gerek dedim içi daraldı ama ağlamaya başladığı belli oluyordu zaten konuşamadı kendi kapattı şimdi herşey aydınlandı gün ışığına çıktı vaktim yok tamamen son noktayı koymam ortalıktan yok olmam lazım iki tarafta zarar görecek bu işten hem değer veriyor hemde bağlanmış yoksa niye ağlasın
Cevap sahibi+1 yılhm anlıyorum, evt çok doğru dıyosun, elini çabuk tut, Allah yardımcın olsun. İşin içinde geçmş olsun, umarım guzel bir iş bulursun çabucak...
Soran+1 yılİnş teşekkür ederim yardım ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Cevaplarınızın yardımı ile bu gece gerçekten sevdiğini açık ve net gördüm. Hiç aklıma gelmezdi bu kadar sevip bağlanacağı büyük bir hezimete düşecekti iki tarafta Allah korusun Allah razı olsun sizden dilerim herşey gönlünüzce olsun
Cevap sahibi+1 yılRıc aederım est ya, ben naaptımkı, lafı bıle olmaz, katkım olursa kurtlmana o yeter benım ıçın...
Allah yardımcın olsun tekrar, dıkkat et lütfen.
Guzel dıleklerın ıçınde sağol, kendıne ıyı bak... :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten katkınız oldu çünkü insan başkasından fikir almadan kendi fikriyle bazen göremeye biliyor yok canım sanmıyorum gibi cümlelerle gözünde herşeyi aklıyor demek bende aynı şeyi yapmışım ki bu gün farklı bakınca görebildim sağolun sizde kendinize iyi bakın. İyi geceler
Cevap sahibi+1 yılÇok sevındım katkımın olmasına, umarım hayrlısıyla kurtulursun bu olaydan... Evet aynen oyle oluyor, başkasnı dınleyıp ona göre hareket etmek lazım bazende...
Teşekkrler, gorusrz, bye... :)
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkr ederım oncelkle, çok nazıksın. :)
Durum nedır acaba, bir gelışme var mı, umarım olumlu şeyler olmuştur ondan kurtulma yolunda?
Soran+1 yılYine aynı arıyor çözüm bulana kadar bir şey diyemiyorum güzel bir çözüm bulayım devriye girecek anında malummu oldu ne gündüz hiç mesaj atmazdı sadece işle ilgili olursa arar ya da mesaj atardı bir dak. Bile sürmwzdi konuşma bu gün şaşırdım bekle diye bir mesaj geldi hem mana veremedim hemde merak ettim ama cevap yazmadım düğün değil bayram değil misali anlamadım hiç bir şey yanlış olması imkansız
Soran+1 yılHani yanlış oldu desem mümkün değil bir ay önce yazmıştı mesajdan günlük mesajları silen biri
Cevap sahibi+1 yılsadece bekle mı yazmış, sonra noldu? bende bişey anlamadım şimdi..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgece yarısı arayan evli erkeğe değil gece yarısı evli erkeğin telefonunu her gece açıp onunla konuşan sana 2 çift lafım var. o 2 çift laf yerini boş bırakıyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizliğe lüzum yok verdiğim yanıtlara bakın ayrıca benmi ona diyorum beni ara aramasın ben çokmu mutluyum bu durumdan herkes kafasına göre yargılamasın ben mantıklı cevap arıyorum
- +1 yıl
senin yoruma cevap vermeni bekliyodum..
onları geçiceksin onbire geliceksin. sen kime ne anlatıyosun.
Soran+1 yılTabi size göre kadın hep haksızdır erkek hep haklıdır aramasın açmadığım zaman merak etmesin delirmesin kapıma gelip mesaj atmasın çık kapıya görüp gidecem demesin açmıyorsa görüşmek istemiyor demekki desin vazgeçsin ağlayan zırlayan o yinede kadın suçlu size göre
- +1 yıl
o şerefsize diyecek kelime zaten bulamadığım için yazmadıım
+1 yılYa onunla konuşabildiğin için senin ilgin oluşursa ya da onun sana olan ilgisi çok fazla artarsa bir gün çıkıp gelirse evli bir adamla bu konuşmalar normal değil yol yakınken bırak
00 YorumlaPeki o bayanda hiç gurur yok mu?
Hiç ahlak anlayışı yok mu?
Neden evli bir erkeğin malzemesi olur?
Benim de böyle diyesim geldi bak 😉06 Yorumla
Soran+1 yılAşk sevda olarak bakmayın çünkü böyle bir durum yok olamazda yorumu ona göre yapalım
Soran+1 yılKusura bakma ama ne onunla nede başkasıyla bir gece düşmedim
Soran+1 yılİlla her arkadaşlığın sonu yatak diyemi düşünmeli siz arkadaşlarınıza böylemi yaklaşıyorsunuz
+1 yılerkekler neden aldatır sorusunun cevabını arayan arkadaslar a bunu okutun yeter yani bosuna günlerce düşünüp kafayı yemesinler...
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden aldatır değil neden yenilgiyi kabullenmez hayır denince neden zorbalık yaparlar demek istiyorsunuz sanırım çünkü yaşadığım tamda bu durum
- +1 yıl
kestirip at herseyi karşıdan bekleme o zaman
Soran+1 yılAnlaya bilse kesip attığımı o zeka nerde egoistlik zorbalık varken
- +1 yıl
engelle ulasabilecegi yerlerden basit yani
+1 yılkonuşma bence evli sonuçta, sen acarsan telefonu arar tabi adam her gece, erkeklere bir kişi yetmiyor bazi durumlarda demekki
07 Yorumla
Soran+1 yılTeli kapattım açmadım sanaldan faceden uzak durdum kıyamet söküldü hemde kaç kez yaptım vazgeçmiyor hayır ümitte vermiyorum sakın ha sakın diyorum
- +1 yıl
sen seviyorsun onu farkindayim ama bu cok yanlis birsey evli bir adam cocuklari var belkide sizde konustugunu cocuklari ya da karisi ogrense ne olur
Soran+1 yılHayır bu sevgi değil sadece bana sadece bir arkadaş sırdaş bir dosttan öte değil hani derler ya sohbeti güzel dost öyle sadece bu kadar
- +1 yıl
bakin ben babami biriyle sohbet ederken yakaladim ve babam sohbeti birakti tabide ben yillarca konusmadim onla 13 yildir yurtta kaliyorum bence cocuklar bunu haketmiyor.
Soran+1 yılo yüzden aramızda duygusal bağ olamaz çünkü evli buna izin veremem
- +1 yıl
sohbetin kesmeniz en dogrusu olur hanfendi
Soran+1 yılBendeğil o kesmiyor ben hiç aramadım aramamda iş dışında hal hatır sormak için kimseyi aramam
+1 yılKarısı yok mu o adamın saygısı yok mu eşine hiç uçmuş millet
04 Yorumla- +1 yıl
Çok yalnız san ben ararim seni :p
Soran+1 yılBen arayış içinde değilim kimi ararsanız arayın benden başka
- +1 yıl
Hii evliler hoşuna gidiyor sadece yani
Soran+1 yılRezilliğiniz boyunuzu aşmış siz lütfen yorum bile yapmayın mümkünse susun
- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılo bayan acıyosa arar nasıl olsa iki onursuz birbirini bulmuş
12 Yorumla
Soran+1 yılOnurun ne olduğunu sizden daha iyi bildiğimden eminim
- +1 yıl
Bizden iyi bilseydin gece yarisi evli adamla telefomda konusmazdin
Sana yazıor tehlşkeli sulardasımız bekar bulamadın öı peki
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim ona ilgim yokki oda farkında
Soran+1 yılBenim zaten yarın için bir beklentim yok ben hiç aramıyorum hep o arıyor aradı açmadım telefonumu kapattım kıyametler koptu sen nerdesin telin niye kapalı
Soran+1 yılHayır hayır kesinlikle yok cinsel konuşma bazen o sorunlarını anlatır ben dinlerim birde işgüç ve sanatla müzik sohbet günün stresi sıkıntısı vs vs onun dışında hiç konuşmadık
+1 yılEvli oldugunu biliyorsun niye konusuyorsun sana yapilsa hos olmaz degil mi
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep olaya beni yargılayarak bakıyorsunuz ben onun amacı hakkında bilgi edinmek istiyorum fikrinizi sordum zaten onunla amacım herhangi bir şey olmasını beklemek ya da hayal kurmak değil böyle bir düşüncem olsa bunu evli biriyle değil bu yola bekar olanla çıkarım benim kimseyle birliktelik yaşa gibi niyetim yok ne bir gün nede bir ömür ikinci sevdayı kaldıracak gücüm yok
- +1 yıl
Amac ne olursa olsun dusundugun zaman evli bir adamin baska bir kadinla konusmasi hos birsey degil senin kocanda olsa baskasiyla konusmasini istemezsin karsisindaki insanin niyeti iyi de olsa kotu de olsa istemezsin dogru degil mi
Soran+1 yılBen onu hiç aramıyorum hep arayan o inanın ilk başlarda sohbetini seviyorum rahatlatıyor stres falan kalmıyor diyordu şimdi sesini duymadan uyuyamıyorum demesi korkuttu beni bana doğru bir geliş var gibi sezinledim böyle bir şey olsun istemiyorum yıkılan zarar gören ben olurum
- +1 yıl
Sonu oraya dogru gidiyor zaten farkinda degil misin
- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltehlikeli şeyler olacağından korksa her gün seni aramaz fasa fiso hep
00 Yorumla Yakında evli erkekle olsu oldum diye başlık açar ama kötü olan erkek olur
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok beklersiniz bu başlığı
+1 yılSAna yazıyor anla işte
125 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacağını bile bilemi ben bekara bile bakmadım ki evliyle işim olmaz sevda yolunda
- +1 yıl
SEvda yolu değildir belki
Soran+1 yılNe yolu peki düşündüğünüz şeyler bana ters oda öyle biri olmadığımı biliyor. Kendiside açık ve net söylüyor ben seni üzecek sana zarar gelecek bir şey yapamam die
- +1 yıl
ETkilemek için hep bunlar denir zaten ilk başlarda tersle aramasın
Soran+1 yılTabi tabi canı sıtkın morali bozuk anına denk geleyimde kapıma dayansın yapar çünkü daha önce yaptı mesaj attı çık kapıdayım diye
- +1 yıl
Evli biri bu kadar rahat kapına gelebiliyor ama niyeti iyi dimi karısı var yedek bakıyo gibi
Soran+1 yılFikrimi biliyor evli biriyle sevda yoluna girmem benim için hezimet olur benim öğrenmek istediğim onda sevgi belirtisimi var onu öğrenmek maşallah herkes beni ipin ucunda sallandırdı öyle bir niyetim olsaydı bu dostluk sürmez çoktan bir çok şey yaşanırdı ama yaşanmadı yaşanamazda
- +1 yıl
Yaaa sen öyle düşünüyorsun o kaleyi içten feth etmek için uğraşıyor sadece evli biri senin dedin sen çok karısının sesini ister ama seni etkilemenin yolunun bu olduğunu sanıyor yakında anlarsın zaten niyetini
Soran+1 yılEğer amacı etkilemekse ve bu yoluda etkili görüyorsa 7 ay geçti 70 sene geçse bir milim yol alamaz boşa kürek sallıyor derim
- +1 yıl
3 yıl bile yol yapan var zamanla görürsün zaten teklifler yakındır esim soğuk davranıyor filan der sen çok iyi bir es olursun kocana filan der anlarsın yani bir şekilde
Soran+1 yılOnu demez bundan eminim
- +1 yıl
EMin olunacak durum değil bu bence az çok bilirsin erkekleri hedefi varsa ilerler yani
Soran+1 yılHuylarını detaylı bilmem mantık olarak bakarım sadece tek bu konuda eminim demez tabi bu her konuda ne güvendiğimi nede emin olduğumu göstermez bir kişi hariç erkeklere hiç güvenmedim sevgi aşk konusunda sanırım bundan sonrada zor o kişi çok başkaydı ilk konuştuğum kişiydi son kişi oldu trafik kazasında kaybettik sözlüydük
- +1 yıl
Anladım ölenle olunmez seninde bir yuva kurman gerek genç iken anlamazsın ama ileride tek yaşanan zor olacak çocuk olur bir şekilde vakit geçer gider ama tek kalınca özlem duyarsın bu günlerdeki yaptığım seylere
Soran+1 yılYapamıyorum yerine kimseyi koyamıyorum yokluğunu gelmeyeceğini kabullenemiyorum bunca yorum yapıldı hepsi beni suçladı basit olarak görüldüm yazık çok yazık halbuki benim düşüncem herkesten duygusal anlamda uzak durmak çünkü kendime yaşadıklarımı kabullendiremiyorken gönlüme nasıl birini koyabilirim hemde evli birini bu mümkünmü hayır ikinci bir kadın olmam. Zor zamanımda yanımda olmayan birini ne yapayım tek başıma mücadelemi zorluğumu atlatorım hiç olmazsa umudum olmaz zorluğu tek başına atlatmak daha kolay
- +1 yıl
Seni suclamadım hiç ben dikkat et dedim tek
Soran+1 yılşu an aklıma gelen ılımlı davranmak temkinide elden bırakmamak sıkı ve sağlam durmam lazım ya usanıp kendiliğinden gidecek ya tamamen zıvanadan çıkacak ya da beni delirtecek üç şıktan biri kesin olacak gibi görünüyor
- +1 yıl
TEmkinli ol sadece
Soran+1 yılAynen kesinlikle asla en ufak fırsat vermemem gerekli
- +1 yıl
HAkverdin yani bana
Soran+1 yılEvet enazından benim kurtulma çabamı gördünüz kurtulmam lazım çünkü ileride birini düşünsem bundan adamcağızı köşe bucak saklamam lazım adamın da kemiklerini kırar gibime geliyor durum bunu gidiyor gibi
- +1 yıl
Aynen ya
- +1 yıl
Baska soracağım olursa özelden ulaşırsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun iyi geceler
- +1 yıl
İYi geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuvası yıkılırsa ömür boyunca bir yuvan olmaz lanetlenirsin kes bağını
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılarkadaş yorumları görüyorsun yanlışsın Y A N L I Ş S I N kabul et bunu ve son ver
yazik gerçekten konuşma, adamin yuvasi gider
01 Yorumla
Soran+1 yılBana akıl değil rica ediyorum fikir verin yuvasını düşünse bende diretmez benim hayatımıda mahvedecek kurtulmak için bana fikir verin bende kurtulmak istiyorum
Sende karısını ara birazda sesin ona iyi gelsin 😊
19 Yorumla
Soran+1 yılKarısına söylemiş beni ne şekilde anlattı bilmiyorum karısı evde o gece beni arıyor işte tamda burada tıkanıyorum.
Soran+1 yılBen ne anlatayım ne konuştuğumuzu duyuyordur sağır değil ya adam konuşurken adımı bile söylüyor benim anlayamadığım bu adamın amacı dostluk arkadaşlık mı desem ilgim var diyor bana karşı bir yanlışıda yok herkesten sır gibi saklıyor ayrıca eşi nasıl müsade ediyor anlamadım
Soran+1 yılBen hiç aramadım oda aramasın kaçıp kaybolduğum zaman düşmesin peşime merak etmesin istemediğimi anlasın onun yüzünden ne uykum ne huzurum kaldı her gün kendime sormaktan bıktım ne yapacağım nasıl başedeceğim diye çare aramaktan tükendim
Soran+1 yılÇok kolay ulaşır her şekilde keşke öyle olsaydı çok kolaydı numaramı değiştirirdim biterdi
+1 yılilk buluşmada sana kayacak
00 YorumlaAç öğren biz ne bilelim asddsss
00 YorumlaDiğer konusunda 600 cevap paylaştı. Bugün sohbet yarın
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa şimdiye kadar görüşelim derdi toplantılarda buna benzer yerlerde tesadüfen karşılaşmanın haricinde görüşmüyoruz telefon görüşmeleri doğal konuşmalar 7 aydır arıyor
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılonursuzdur.
00 Yorumla
+1 yılcikişmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlçak yazıklar olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi