Gece yarısı arayan evli erkek bir bayanı neden arar?

Her gece rutin olarak mutlaka arıyor sesini duymadan uyuyamıyorum diyor. Aradığı zaman konuşuyoruz fakat konu normal sohbet belden aşağı değil. Şakalar havadan sudan veya ortak tanıdıklardan ya da günün getirdiği güzellikler stresler falan amacı nedir onu çözemedim çünkü evli olduğu için benim sıfır umudum var umut bağlamamda umit vermemde mümkün değildir. Sadece iki sırdaş gibi görüşüyoruz. Ben senden hiç bir şeyimi saklamam diyor anlatıyorda sadece telde her gece konuşuyoruz reelde özel bir görüşmemiz yok çünkü ikimiz içinde tehlikeli şeyler olacağından kaçıyor heralde bana görede bu davranış düşüncesi mantıklı geliyor da odamı dostane arkadaş sırdaş görüyor yoksa amacı farklımı çözemedim çünkü bana karşı ilgisi olduğunuda itiraf ediyor ama ben bu ilgisini yanıtsız bırakıyorum oda farkında yalnız hep koruma ve kıskanma tepkileride var. Telefonda muhabbet benimde işime geliyor nedeni ise kimseyle görüşen gezen biri değilim genelde evimde sakin kendi halimde sessiz sakin bir hayatım var sohbeti banada iyi geliyor.
Gece yarısı arayan evli erkek bir bayanı neden arar?