Benim eşim değil Başkasından evli olan kız benimle konuşuyor Ama arkadaş olarak gece 4 te eve geldim Yoğundum geç uyandım hala ayılmış hissetmiyorum diyor Amacı ne olabilir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herhangi bir şey olabilir. İlla cinselliktir diyemeyiz.
Bence cinsellik evli kadın başka erkeklerle arkadaş olamaz bu bir gerçek ama benimle konuşuyor
Dünya senin bakış açın ile sınırlı değil.
Alkol icmistir, eglenmistir. Duzgun bir evlilik hayati oldugunu sanmiyorum
Kesinlikle bana az önce şey dedi arkadaşlarımla uzun oyun oynadık Baya eğlendik dedi
Yalan söylemiş olabilir mi?
Ne oyunu oynamis:))) tabu mu monopoly mi😂😂
Bilmiyorum onu söylemedim Ama yalan dimi
Seni neden ilgilendiriyor ki
İlgilenmiyor Ama benimle yatar o tahmin ediyorum evli bide
Evli kadinla yatip ne yapicaksin
Takılmalık işte
Anlarsın ya 😂
Krdeşim değerli bedeninizi neden basit insanlarla harcıyorsunuz
Yaparım ne olacak djdjdjdj
Onun bedeni işte ne olmuş ya ben evli değilim evli olsam böyle kızla bile görüşmem
Eden bulur kardeşim ne diyim senin krını da s* kerse şşırma
Benimkini yapamaz Çünkü ben çok sorgularım Bilirim öyle şeyleri Aslında o** olanla değil bakire olanı çıkarım
Emin ol ne bakireler var😂😂😂😂 o zihniyette bitiyor bekarette değil ilahi adalet tecelli edeceği zamanı çok iyi bilir elin kadınına yan gözle bakarsan ilerse aynısı senin başına gelirse de şşırma çıkar bi yerden😅
Ben diyorum ki olamaz Bensiz gezemez o yüzden kız arkadaşım olursa benim dediğim gibi kabul ederse yapmaz Etmiyorsa yapar demek ki
Varya alemsin ben evli bir kadın olarak toplam 5 senedir beraberiz bunu ben bile diyemem o kadar cahilsin ki bu dediğimi not et ilerde anlarsin
Sen evli kadınsın başka erkeklerle yatmıyor musun o zaman senin kocan başkalarıyla yatar o zaman şaşırma
Cahil değilim bu bir sevgilim iken sürekli beraber gideriz demiştim Oda kabul etti sonra bana dedi ki sürekli beraber gitmesek ne olduğunu anladım Ayrıldım şimdi pişman ama aldatmadı Aldatacaktı sanki o yüzden hemen yol verdim
Benim kimseyle yattığım yok terbiyesiz herkesi kendin gibi sanma
Ben terbiyesiz değilim o zaman sen kimseyle yatmadım diyorsun Benim evleneceğim kızı yatacağımı nereden biliyorsun sen yatmıyorsan oda aldatmaz Her kız aldatır mı sanıyorsun ve ben bekarım
Senin gibi adamlr mustahak
Kes ben bekarım evli iken yapmam
Mevzu zaten senin evli bir kdına yan gözle bakman ilerde senin eşine de bekar erkekler o gözle baksın da gör😅
O adam nasıl aldatılıcaksa sende öyle aldatılırsı. Mrk etme
Evli bir kadına iç geçirmek bile ne kadar günah biliyon mu ahlaks ız
Sen anlamıyor musun? Ben bekarım sevgilim yok onunla yatmam normal Evli olsam başka kızla neden görüşeyim sonuçta sevdiğim kız Ama evli kızla görüşüyorum diye onun yaptığı normal değil Amacı yatak olduğu için onunla takılıyorum
Umarım sana da aynısı kocan seni aldatsın başkasıyla girer o zaman görürüm seni merak etme
Lan kadın mı kalmadi esc mu kalmadı da evli kadına bakıyosun o kadının yaptığı ne oasar yablışsa seninde bekar olsan da evli de olsan o kadına bakman yanlış ahlaksız sizin gibiler toplumu bozuyor
İnş karında aynısını yapt ahlk sız
Benim kocam beni bağlar ben senin gibi büyükte konuşmam neymiş evli kadına hallenecek iki ahlaksız işi pişirecekler kadının zavallı eşi aldatılacak bu iki ahlaksız zevki sefa sürüp mutlu olacak yok ya beter olsun pislik ler
Mal mısın ben diyorum ki evli olsam başka kadınla görüşmem diyorum sen diyorsun evli olsan yan gözle bakman doğru bir şey mi diye Diyorum evli olsaydım sevdiğim kadınla yapmışım demek ki bekarım diyorum şu an kız arkadaşım yok yani anla a*tal
La beyin yoksunu evli olsan zaten aldatmaya girer sen aldatmıyorsun ki sen ahlaksız lık yapıyosun beynin yok hala anlaymadın
Sen bunkafayla evlilerle dvm et zaten hiç bi genç kız bakmaz sana😂😂😂
Sen beni görseydin benle yatardın o konuda emin ol :)) çok beğenirdin büyük konuşma yatmam dersen çok komik olursun Ya*tak performansını görseydin anlardın
Varya bu dışarda evli oldğ halde bakan erkeklere nasıl ayar oluyorum siz böyle ahlaksız sınız işte bekar mı kalmadı evlilere bakıyorsunuz pis gözlüler
Yakışıklı ve fiziğim yerinde nasıl bakmazlar *anyak mısın?
Sen eşimi görsen bu dediğine kıçınla gülersin geri yakışıklı mı görmedik sanki haha sesli güldğm la senin yyak performansın anca evlilere nasip olur bekar kız hele ki bakire kız sümüğünü atmaz sana
Hahahaahha bırak ona başkaları karar versin sen değil😂😂
Eşini benden yakışıklı yaptın ya beni görmedin görsen hak verdirdin Sen sevdiğin için öyle diyorsun Diyorum ki kızlar beni bakan çok istediğimi götürüyorum
O kadar cahilsin ki sende şeye sürülecek akıl yok bekar geldin belar gidersin
Eşim çok yakışıklıda ondan kamik ondan yakışıklı göemwdim daha çevremde abaza
Sen evlilerle dvm ahlaksız
Ben karar vermiyorum bakan çok diyorum işte aptal kaç kişi benimle konuşuyor Tanışmanı isyeyen cok
tamam tanışadyr sen benden uzak hafi allaha emanet🤣🤣
Kskdjdjfjfjfjfj çok komiksin ondan yakışıklı yokmuş haha çok komiksin kdfjjf
Tamam dünyanın en yakışıklı eşin 👍👏👏👏
Bak ben dışarı çıktığımda evli olduğum halde bakan pislik erkekleri görünce sinirlerim bozuluyor eskiden hiç takmazdım bile çünkü ahlaksızlık anladın mı ama bunu anlayacak beyin yok sende
Daha çok cahilsin ilerde anlarsın demek istediğimi kimseyi kınamak istemiyorum ama yapılan yanlışa da doğru diyemem kusura bakma evlilerden elini çeksin ahlaksızlar
Dışarda ben yanındayken eşime bakan oluyor ona bile sinir oluyorum ama eminol kıskançlıktan değil insanların bu ahlaksızlığından bekara bak arkadaş kendine göre kişiye bak sen evli bir kadın veya bir erkeğe ne niyetle bakıyorsun
Haklısın diyorum sen bana uyuz oluyorsun Ben evli olsam başkasına bakmam yatmam diyorum Ben bekarım evli kızla takılmalık yapıyorum Bırakırım onu
Ne dersem anlamican ne diyim anlatamadm çünkü algın böyle normal geliyor inanki ben yoruldum anlatmaktan nasıl istiyorsan öyle yap
Sen canım mısın anladım diyorum Biliyorum Sende algılama problemin var neyse git uyu
Kaybol ahlak yoksunu
Sende çok mu ahlaklısın
Sana mi kaldi ahlakim beni alan almış alanda mutlu kaybol sen anca evde kalırsın
O zaman beni tanımadan yargılama bana da ahlaksız diyorsun Tamam sen en ahlaklısın
Seni tanımama gerek mi var evli birne bakan biri gözümde ahlaksızdır bu kadar basit anlamıyon mu hala beni tanıman lazım diyo çocuğa bi anlatamadım evli birine bakan gözümde dünya iyisi de olsa ahlaksızdır anladın mı bu kez kafan alıyomu
Evli birine bakmadım İlk önce bana mesaj atan kız anladın mı?
Bakmadan nasıl konuşuyosun afedersinde
Kız bana mesaj attı Kızın evli olduğunu bilmiyordum Kendisi söyledi Arkadaş oluruz dedi Yüzyüzede görüşünce bir şeyler yaşadık O an şaşırdım bende
Bu nasıl kız dedim içimden takılıyorum ona
O zaten yolunda ilerliyor sende işine bakıyosun zaten nikahı basıcan demedim
Ben hayatta öyle biriyle evlenmem Sadece yatakta takılırım o kadar
Aman büyük konuşma neyi konuşursan başına gelir
Öyle şeyleri çok konuştum Ama beynim izin vermedi. :)) bu arada o kız evli neden aldatır anlamış değilim
Ve niye boşanmıyor
Aldatan çok ahlaksız kadın alıcısı ahlaksız adamda olduğu sürece böyle dvm eder
👍
İşten geliyor olmazmi
Eğlenmeye gitmiştir
Cinsellik var galiba
Olabilir ihtimaller içinde
Kesin başka bir seçenek yok cinsellik var birde evli demek ki benimle konuştuğuna göre sadece arkadaş için konuşuyoruz Bence yalan amacı benimle yatağa girmek
Yatmak
Aynen birde yatmak olmaz demeyen vardır
Nöbete kalmıştır
Hayır evden çalışıyor bu evli kadın cinsel müşteri mi var acaba
Sana ne aq nereye gittiyse aptal aptal iğrenç sapık düşüncelerini kendine sakla kadın diye o saatte gidemez mi evine
Sapık değilim sanane dediysen oda sapık olmuş oluyor Evli kadın başka erkeklerle arkadaş olamaz O zaman seninde öyle olsun Başka kadınlarla konuşsun tepki verir mi
Tepki verir misin görelim
Başka kadınlarla konuşsun değil aradaki mesafesini koruyabiliyorsa konuşsun.
Sonra neden aldattı dersin? Evine gider yaparlar tabi sana haber vermesin sonra öğrenirsin işte siz böyle isyan edersiniz
Neden adamın iradesi yok mu? İhanet edecek potansiyele sahip biriyle değil evlenmek flört bile olmam sen kendini çok zeki falan mı sanıyorsun komik olma bunları bilmiyorduk zaten di mi
Aldatacak biri her türlü aldatır zincirle bağlasan evinde oturtsan o yine bir şekil o zinciri kırar gider başka kadınlara
O zaman sende başka kadınlarla arada konuşabilir dedin cinsellik yaşasa tepki verme
Kaç kişi evli olup aldatmışlar ona bakarsan
Başka kadınlarla mı dedim aQ yazdığımı nerenden okuyorsun ben arkadaş anlamında sandım sen arkadaşlıktan bahsetmişsin arkadaşıysa konuşsun
Tamam senin kocan kız kankalarla konuşabilir Ama kankalarla cinsellik yaşayan oluyor Yani seni aldatır
Ama ben evli iken aldatmam diyorum sen hala senin karını yaparsa şaşırma diyorsun
Oda aldatmaz çünkü başka erkeklere arkadaş olamaz Olacaksak bile benle beraber gitmeli tabi karşıdaki kız arkadaşıyla geliyorsa
Benle beraber gitmezse bunu kesinlikle izin vermem