Evli kadın saat 11'de eve gelemez mi?

Dün yıllar sonra ilk kez bir arkadaşımla görüştüm iş çıkışı olduğu için 6ya doğru buluştuk. Eşim evdeydi 10 gibi işe gidip gece çalışacaktı ve ona görüşemeyiz dediğimde olsun önemli değil napalım dedi ama saat 10a doğru huysuzlanmaya başladı geç oldu eve dön artık demeye, 10 buçuk gibi kalktım 11i çeyrek geçe eve geldim ve eşimi aradım benimle çok soğuk konuştu kapattı. Mesajlaşmaya başladık o saate kadar neden dışarda kalıyosun 9dan sonra dışarda olmanı sevmiyorum dedi tartıştık. Sabah oldu eve geldi bana hala ne sarıldı ne öptü bu kadar kötü ne yaptım dedikçe daha da kızdı. En son da evli kadının saat 11de dışarda ne işi var benim hiç o saate dışarda olduğumu gördün mü sanki benim hiç arkadaşım yok dedi uyudu. Sanki ben her gece dışardayım her gece eve saat 11de geliyorum. Sizce neden bu kadar abarttı? Daha önce arkadaşımın düğününe yalnız başıma gece kalmalı başka şehire gitmiştim arkadaşlarımla içmeye gitmiştim gece 12de gelip beni almıştı sorun olmamıştı da bu mu sorun oldu bu kadar? Kadın cinayetine bağladığı bile oldu ama ben cafede oturup arabaya binip evime geliyorum korkacak bir şey yok ki haksız mıyım
Evli kadın saat 11'de eve gelemez mi?