Dün yıllar sonra ilk kez bir arkadaşımla görüştüm iş çıkışı olduğu için 6ya doğru buluştuk. Eşim evdeydi 10 gibi işe gidip gece çalışacaktı ve ona görüşemeyiz dediğimde olsun önemli değil napalım dedi ama saat 10a doğru huysuzlanmaya başladı geç oldu eve dön artık demeye, 10 buçuk gibi kalktım 11i çeyrek geçe eve geldim ve eşimi aradım benimle çok soğuk konuştu kapattı. Mesajlaşmaya başladık o saate kadar neden dışarda kalıyosun 9dan sonra dışarda olmanı sevmiyorum dedi tartıştık. Sabah oldu eve geldi bana hala ne sarıldı ne öptü bu kadar kötü ne yaptım dedikçe daha da kızdı. En son da evli kadının saat 11de dışarda ne işi var benim hiç o saate dışarda olduğumu gördün mü sanki benim hiç arkadaşım yok dedi uyudu. Sanki ben her gece dışardayım her gece eve saat 11de geliyorum. Sizce neden bu kadar abarttı? Daha önce arkadaşımın düğününe yalnız başıma gece kalmalı başka şehire gitmiştim arkadaşlarımla içmeye gitmiştim gece 12de gelip beni almıştı sorun olmamıştı da bu mu sorun oldu bu kadar? Kadın cinayetine bağladığı bile oldu ama ben cafede oturup arabaya binip evime geliyorum korkacak bir şey yok ki haksız mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha önce sorun etmeyip sonradan sorun etmesi normal değil. Tamam söyledikleri şu açıdan doğru olabilir. Kötü bir devirde yaşıyoruz. İnsanların birbirlerine ne yapacağı belli olmuyor. Sana zarar gelmesin diye böyle bir ikazda buluyor olabilir ama işte başta da değindiğim gibi bunu daha önceden değil de şimdi niye düşünmeye başladı? Buluştuğun arkadaşın erkek miydi? Belki başka birinin sözünden etkilenip seni kıskanmış olabilir. Eşini yargılamak yerine anlamaya çalış. Sonuçta iyiliğini düşündüğü için bu kadar abarttı. Bence barışmak için ona bir adım at.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bayan eşiniz sizi muhtemel ihtimal çok seviyor üstünüze haliyle düşüyor ve sizi düşünüyor bu yaptığının izahı size karşı güvensizliğinden değil etrafa olan güvensizlikten dolayıdır.
Ki zira tv de akşam haberlerinde günde kaç kadının olduğunu birlikte izliyorsunuz adam korkmasında ne yapsın.
Bide sizden rica aşağı da sallayan çok arkadaş olmuş yok güvenmiyor yok ayrıl yok boşan bilmem ney tenezzül edip okumayın bile kendi hayatının kahramanı olmayan insanlar burada tez yazmış gibi tavsiye veriyor...
Eşinizin kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum neden derseniz.
Kız kardeşim üniversiteye gidiyor her gün asya dan avrupa yakasına gidiyor akşam 8 de veya 10 ders bitim saatinde dönmek zorunda kalıyor bazen ona sebepsiz kızıyoruz çünkü başına bir şey gelse canı yansa biz ölürüz.
Kaç defa araba ile gidip o trafiği çekmişliğim vardır.
Ve basit şeyleri büyütmeyin. Eşinizin takıldığı konu da şudur siz saat 10 da gelirim demişsiniz fakat saat 11 geldiğiniz için kızmışdır bunun sebebinine yukarı da yazdım. Gidin bi özür dileyin bir daha ki sefere dikkat ederim deyin bir şey kaybetmezsiniz aksine küçük şeylerin büyümesine engel olursunuz...13 Yorumla
Soran+1 yılZaten o şekilde konuştum özür dilerim dedim ama o uzattıkça uzattı benimle çok sert konuşuyor sanki kötü bir şey yapmışım gibi. 10da gelirim demedim sadece 10a kadar gelemem görüşemeyiz dedim saat belirtmiş olsam haklı ama saat konuşmadık. Her zaman dışarda olan bir insan da değilim o yüzden zoruma gitti davranışı ama yine de alttan alıyorum
- +1 yıl
10 a kadar gelirim demekle bir nevi saat belirtmiş oluyorsunuz. 😊
Dediğim gibi eşiniz sizin geç gelmenize değil geç geldiğinizde içinde oluşan evhamların kızgınlığı amacı kırmak değildir emin olunuz
Soran+1 yıl10a kadar gelirim demedim işte gelemem dedim. Görüşemeyiz dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni kaybetmekten korkuyor. Evli insanlar geceyi geçireceklerse birlikte geçirmeli. Saat 11e kadar dışarıda olmamalı eşin haklı. Onun dışarıda olması da sorun bu arada. Sadece senin değil. Arkadaşın erkek miydi? Kıskandırmış olabilir misin adamı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır kız arkadaşım
Selamlar,
Öncelikle sen eşinden gizli bir şey yapmamış kiminle buluşacağını nerde olacağını kendisine birldirmişsin kendisinin işe gideceği saatte kadar eve dönemeyeceğinide söylemiştin kendisi aşırı tepki göstermiş buda seni kıskandığından ve dışarıda maalesef kadınların başına gelebilecek bir çok tehlike oluşundan kaynaklanıyor günümüzde kadınların başına gelen haberleri vijdanımız sızlayarak okuyoruz eşin kısa süreli bir kızgınlığı olur sende konuda üste çıkmaya çalışıp üstüne gitme en kısa zamanda her şey yeniden yoluna girer..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
62Cevap
+1 yılLa ben İzmir’de yaşıyorum bakın İzmir’de o saatte elimden geldiğince dışarda olmamaya çalışıyorum birde bekar birde erkeğim la ortalık manyk kaynıyor geçen ay Alsancaktaydık İzmir’de olanlar bilir bi kavga çıktı sözde bide elit yer bira şişesini alan kırıp birbirine saldırıyor bizede saldırcaklardı kaçtık ordan hayır karşılık versek ya onlar bizi öldürcek ya biz onları sonra uğraş dur hiç yoktan daha trafikte olanları saymıyorum bile. özgürlük adı altında ne yaptığınız belli değil çok özgür olmak istiyorsanız evlenmiceksiniz kimse de karışmaz size ayyşlar gibi gece 4 te girersiniz içeri tabi girebilirseniz bi manyaga denk gelmesseniz anneniz babanız eğitmemiş sizi kocan mı eğitçek veya biz mi.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkımle bulusuldugu onemlı sanırıum kadın arkadas.
tabıkıde olabılır arada cıkabılırsın gezersın o ayrı .
anladıgım kadarı senınkı vardıyalı calısıyo işçi. yetıstıgı ev ortam eğitim ona bunların yanlıs oldgugunu kadın kısmının yapamayacagını yasatıyor sen ne dersende o bunu kabullenmeyecek bununla bırlıkte ozguven eksıklıgıde olunca cunku kendı cıksa karı kıza bakacak sanıyor kı herkes aynı karısına asılacaklar dıye .
sık tekrarlar dıretırsen o camışı ikna edemez baska tartısmalar yasarsın .
dizini kıracan poponun ustune oturup susucan yani.04 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşim işçi değil havaalanında çalışıyo o yüzden
- +1 yıl
senınkının işçi der iken meslegı ıle ılgılı degıl yasadıgı iş cevre faktoru demek ıstemıstım , sen farklı algıladın .
yani sneınkının tipi şekli modu o , bir üst model olmaz diyorum .
ona gore sende kendını sey etcen.
Soran+1 yılYetişme tarzı da öyle değil öyle bir ailede yetişmiş değil
- +1 yıl
o zaman ozguven eksıklıgı o buylsa herkesın karısına kızına asılacagı ıcın , kendı karısı yapmasa bıle etrafta her erkegın karısına sarkacagını dusunuyor ve bırde karısı cıkarsa dısarı gozu acılır yakısıklı kulturlu egıtımlı yapragı daha kalın olan erkekler gorur aklı karısır benı begenmez sanıyor.
bacım aslında olay ozguven eksıklıgı ve oidipus kompleksinden kaynaklanıyor. zor bir tür ve konusarak anlatamayacagın bir vaka türü.
Bence haklısın, sonuçta eşinden gizli bir şey yapmamışsın. Ayrıca nerde ve kiminle olduğundan da haberi varmış. Ayrıca aracın da var. Tutup gecenin bir yarısı taksi bekleyecek durumun da yok ki huzursuz olsun. Bence biraz abartmış, evlilikte özgürlükler de çift taraflı olmalı..
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de ben de böyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evli bekar hiç farketmez artık çok tehlikeli dışarıda olmak heleki geç saatte
Hergun izliyor okuyoruz haberleri
Korkacak çok şey var
Eşinin tepkisi biraz fazla ama kıskanmış olabilir kendiside geç saatlerde dışarıda olmuyorsa istememekte haklı00 Yorumla
+1 yılKadın cinayetlerinden kaynaklı stres yapmış başına bir şey gelmesinden korkmuştur. Bu ülkede o kadar değişik şekillerde kadın öldürüldü ki. Sen arabana binmeye çalışırken biri aniden gelip seni öldürebilir vb. bir çok şey düşünmüş olabilir. Ha ama evli bir kadının o saatte ne işi var dışarda da evli ve kadın olmanı vurguladıysa o biraz sıkıntılı bir durum. Özgürlüğünü kısıtlamış olur o şekilde
33 Yorumla
Soran+1 yılBence kadın cinayeti yüzde 20 etkilemiştir düşüncesini. Normalde böyle kısıtlayıcı biri değildi ki o yüzden çok şaşkınım. Aşırı tepki veriyor benimle konuşmuyor bile. Sıkıntısının kaynağı ne anlayamadım
- +1 yıl
Yani henüz evli biri değilim tavsiye vermem ne kadar doğru olur bilmem ama bence cinayetlerden dolayı böyle olmuştur diyorsan daha anlayışla yaklaşıp yumuşatmaya çalış. Derdini sor. O zaman konuşmaya ve endişelerini dökmeye başlar. Benim sevgilim de geç saatte dışarda olmamı sevmez. Şehirlerarası yolculuk yaptığımda her zaman eve vardığında haber et der ara ara mesajlar atar falan. Başta kısıtlıyormuş gibi gelsede sorunca güzelce açıkladı.
- +1 yıl
Hiç sevmem öyle şeyleri. Aslımda bir kadın olarak kıymet verdiği için sevinmem gerekiyor ama çok ergence ve gereksiz buluyorum ben bu davranışları. ülkemizin sanıldığı kadar da güvensiz olduğunu düşünmüyorum.85 milyonluk ülkede elbet qrada bu tarz haberler çıkacak. 85 milyon yaa. bir düşünün. yıllar yılı hiç saate dikkat etmeden hayatımı yaşarım bir kere bile heyecanlı bir duruma denk gelmedim. çirkin bir kadın da değilim. bir çok yakışıklı sevhilim oldu. Yani abartılıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhaha👋🌹
Evli olduğun için eşine haber vermek zorundasın. Ancak izin almak zorunda değilsin asla!
Eşine haber verdikten sonra gece 3 te de gelsen sabah 5 te de gelsen kimse bir şey diyemez.
20 Yorumla
+1 yılTamamen eşinin anlayışsızlığı düşüncesizliği gayet hakkın olan bir şey yapmışsın ama kendinden taviz verip şimdiye kadar yapmayıp şimdi yapınca ona da farklı bi durum olmuş ama bence kendini kötü hissetmene gerek yok. Bende dün eve 23 30 gibi döndüm ne olmuş yani aranızdaki anlayış önemli
20 YorumlaHaksızsın eşin erkek olmasına ragmen geç gelmiyorsa sende 1 sefer olsun 5 sefer olsun geç gelemezsin, arkadaşınla buluşacaksanda erken saate bulusup erkendende gelebilirsin, zorunlu haller dışında geç saatte gelmek bir kadına yakışmaz hele ki evli kadına hiç yakışmaz
12 Yorumla- +1 yıl
@Kurtkitap Eşin ne demiş ben geç gelmiyorum sende geç gelemezsin ona karşılıklı saygı denilir
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Açıkçası bende eşimin o saatlerde dışarıda olmasını istemem ama bu onu kısıtlama anlamında değil ülkenin genel şartından kaynaklı. İnsanlar yol vermedin diye çekip adam öldürüyor. Sonuçta o saatlerde alkol bağımlısı ya da uyuşturucu bağımlılarının daha fazla aktif olduğu saatler bu yüzden tedirginlik söz konusu olabilir ama sonra ki yaptığı tripler normal değil sonuçta senin güvenliğinden kaynaklı tedirgin olsaydı trip yapmazdı muhtemelen o saatte dışarı çıkmanı istemiyor.
10 Yorumla
+1 yılGelebilir ama kiz kiza disarda o saatte kafede sarkan olur vs diye dusnmesi karisini suc olmasa gerek abinle babanla basina bir is geldiginde seni koruyacak biriyle olsan anlayisli olsun derim ama bu devirde kimseye guvenilmiyor adam hakli
Baksana adam ise gidiyor karisiyla kardesi sevisiyor cocuk eve erken gelip goruyor kimseye demesin diyen cocugu oldurmye kalkiyorlar
Her kadin her kardes bir degil ama bence hakli00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKorkacak bir şey var aslında çünkü sapık abaza sapkın katil suçlu birine denk gelebilirsin Allah korusun. Eşin endişe etmekte haklı. O da görüyor neler olduğunu falan çıkma dışarı demiyorum ama tehlikeli ben olsam bende endişelenirdim. Samuray kılıcı ile öldürülen kadın oldu. Çok üzücü.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim ki umarım başınıza öyle bir pislik biri gelmez
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haksızsın! Daha bir kaç gün önce manyağın biri bir kadını doğradı sokak ortasında. Eşinin senin için endişelenmesinden daha doğal ne olabilir? Biraz akıllıca düşünseniz, "kadın 11'de eve gelemez mi?" diye kendinize gaz vereceğinize...
30 Yorumlaişte böyle dar kafalı bağnaz insanlarla evlenmeyeceksiniz.. cinsiyet ayrımcılığı olduğu sürece bu ülkede erkekler pohpohlandığı sürece cinayetlerde sürer şiddetler de.. bizim erkeklerden farkımız yok fark beyinlerde.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek tavsiyem konunun üstünü kapat ve kendini haklı çıkarmaya çalışma uzamasin 6dan 11 e abartılı biraz bilemedim gece gidiyor sabah geliyor gündüz seni göremiyor akşamda göremiyor birazcık ihmal etmiş oluyorsun koçanı 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılHer gün böyle değil ki eşimin işi arada gece işe gidiyor haftada iki gün falan ve ben de her gün 11e kadar dışarda değilim
Normalde asla eşini haklı bulmam ama şu zamanlarda artık dışarısı hiç güvenli değil gerçekten hele ki geç saatler bir kadın için çok daha tehlikeli oluyor bence eşin de böyle düşündüğü için bu tepkiyi vermiş olabilir..
10 YorumlaBiraz empati yahu! 😊 Eşin hiç o saatte dışarıda olmamış dediği gibi ya iste sen o nedenle onun hissettiği endişeyi hissedemiyorsun. Senin için endişelenmiş ki öyle yapıyor. Haber vermişsin güzel bir şey ancak bunun gece olması sıkıntılı artık maalesef ülkemizde. O kadar ruh hastası doldu ki ortalık özellikle geceleri türüyor bu mahluklar. Mümkün olduğunda gündüz saatlerinde görüş arkadaşların ile eşinin bilgisi dahilinde. Aynı tepkiyi kesinlikle vermeyecektir. Biraz empati yahu!!
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Abartmış. Sebebini bilemem ama evli bir kadın da aynı bekar kadın gibi arkadaşıyla buluşup oturabilir geç saatte de olsa. Eşler birbirlerinin nefes almasına izin vermeli bence.
20 YorumlaYani adamda haklı durumlar kötü belki aklı sende kalmıştır ne bileyim buluştuğun arkadaşın erkekse kıskanmış olabilir vb
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır kız arkadaşım erkek arkadaşımla yalnız şekilde buluşmam
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. korkuyor olabilir çünkü yolda yürüyen bir kadını bile öldürdüler veya özlemişte olabilir gelse görsem falan diye sende gelemeyince kırılmış olabilir vs
10 Yorumla
+1 yılhaksızsınız..
kocanız sizi çok seviyor ve değer veriyor, hepimizin olduğu gibi son olaylar psikolojisini bozmuş..
erkeklerin bile harcandığı bu dünyada, size bir şey gelmesin diye tedirgin oluyor..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılEşin senin için endişelenmiş, ayrıca kadın cinayetleri de ülkemizde yoğunlaştı.. akşam akşam sana bir şey olmasını istememiş..
20 Yorumla
+1 yılKocan o saatlerde dışarıda olmuyorsa haksızsın. Senin de olmaman gerekir.
22 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo ama olabilir ben de zaten çok nadir geç saate kadar dışarda kalıyorum
- +1 yıl
Tamam işte madem hassas böyle şeylerde o kalmadığında sen de kalma. Eğer bu eve geç gelmeleri bir başlatırsan bunlarda ısrarlı olursan o adamı eve zor sokarsın
+1 yılYa onu da anlamak lazım dışarı kötü de mübarek karını almaya gitsene sen de, kadın gibi ne tripleniyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuradaki kezb¤nlar hemen senin kocana sallamış.. Yok yobazlıkmış yok mağara adamıymış falan... Gecenin 11inde elin adamı samuray kılıcını göt×nüze saplarsa görürsünüz özgürlüğü..
30 YorumlaBence gelemez herkesin sorumlulukları var değil mi. Aile oluyorsun hayatını birleştiriyorsun sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılBaşkalarını bilmem ama benim evleneceğim kadın o saatte dışarıda bensiz olamaz. Net.. Bunu en baştan da söylerim kendisine evlenmeden önce.
10 YorumlaÖnce kabul edip sonra neden huysuzlaşıyor ki ya başta kabul etmeyecekti ya da normal davrnacaktı
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım hem de hiç bu kadar büyümesini de anlayamadım benimle doğru düzgün konuşmuyor bana sarılıp öpmüyo sanki çok büyük suç işledim ya
- +1 yıl
Kesin bir daha böyle yapma diyecek sana izin verip pişman oldu kendi aklınca ve açıkça belli ediyor sana güvenmediğini
Soran+1 yılBana guvenmemesi için hiçbir sebep yok ki şu ana kadar ona ufacık bir yanlış bile yapmadım ben başkasıyla olmayı aklımdan dahi geçirmedim
- +1 yıl
İşte o öyle düşünmüyor kafasında kurguldığı başka şeyler var o yüzden sen onu şaşırt asla eskisinden farklı davranma eskiden nasılsa öyle davran çünkü o seni şu an kışkırtıp kavga çıkartacak önceden böyle değildin arkadaşınla görüştün değiştin beni beğenmiyorsun hatta istemiyorsun gibi laflar edicek sende buna hazırlıklı ol ve fırsat verme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizin sıkıntınız güvenden kaynaklanıyor tamam evli kadınların gec saatde eve gelmesi sıkıntı yaratır kocanla beraber gitsen?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuş bekli başka iş stresi vs vardır çok büyütme güzel ve sevdiği bir şey yapıp durumu geçiştir bence arada olur öyle şeyler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler böyle, benimki de öyle lafa gelince gidebilirsin falan ama 1 saat geç kaldın mı hemen soğuk davranmalar falan. Yani eşin abarttı.
00 Yorumla
+1 yılKiminle gittiği ve nereye gittiğini bildikten sonra problem yok ama habersiz kafasına göre gelemez hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılHer evin kuralları var tabi ama benim eşimde o saatte eve gelemez almam artık içeri.😂 Baba evine gider.
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü. Sana güvenmiyor. Endişesi var başkasıyla öpüşürsün diye :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBana guvenmemesi için hiçbir sebep yok ki
- +1 yıl
Belki kendini sana karşı yetersiz görüyor , korkuları var
+1 yılSenden şüpheleniyor bence sana güvenmiyor aldatıyorsun falan zannediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum ya öyle bir şey düşünmesi için hiçbir sebep yok
- +1 yıl
Öyle deme aklında bir şüphe kaldıysa bu daha da gittikçe kötüleşiyor cinsel hayatınızda kötü galiba
- +1 yıl
Bu yüzdende aldatıyor sanıyor
Evli olanın eve geleceği saat, erkeğinin belirlediği sınırlar çerçevesinde belirlenir..
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir saat sınırı daha önce konmamıştı ben de ona koymadım zaten çok sık yalnız dışarı çıkan insanlar değiliz.
Soran+1 yılHaberi zaten vardı habersiz gider miyim hiç
Soran+1 yılŞöyle oldu giderken onu telefonla aradım o saat 10da ise gidecekti ve ona sen işe gidene kadar gelemem büyük ihtimal görüşemeyiz çok özledim dedim o da olsun önemli değil napalım yarın sabah ben gelince görüşürüz dedi. Bu 10dan sonra gelirim demiş olmak ve izin vermek değil de ne? Sanki 1de mi geldim eve 11de de evdeydim
- +1 yıl
Gerçi bizim ülke ataerkil zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir kadının veya evli bir erkeğin o saate kadar ne işi var dışarda?
10 Yorumla Arada sıradaysa sen haklısın. Ama bekar insan gibi de olmaz tabi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Aldatılmaktan korkuyor. Cinsel hayatınız sorunluymuş. Bence nedeni bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma aldatmayacağımı bilmiyor mu
+1 yılkısıtlayıcı insan tiplerden nefret ederim ayrıl gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam belki seni özledi? Belki kıskandı? Kıskanmaz mi karisisin
41 Yorumla- +1 yıl
Sonunda mantıklı bir yorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kendi seni aldattı sende o saatte dışarı çıkınca kendinden bildi işi aldatacagini düşündü yoksa niye önceden kizmayip da şimdi kızsın
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen annemlere gittiğimde 12de döndüğüm oldu. bence orada anlamaya çalışacağın nokta arkadaşınla buluşup geç dönmen mi yoksa onun gerçekten kaygılanması ve merak ettiği için mi böyle davranması
00 Yorumlahaber verirse gelir ama merak endise olmsmali ulkenin hali
00 Yorumla
+1 yılkocan seni düşündüğü için tavır koymuş ama sen haklısi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Olmalı bence evli bekar ayrımı yapılmamalı hangi çağda yaşıyoruz yani sanki her gün 11 de gelmiyorsun sonuçta seninde hakkın var takılmaya
10 Yorumlane alaka Kadın ne yapmak isterse onu yapmali ayni erkek gibi
00 Yorumla
+1 yılBende max o saatte eve gelirim ama hiç tekin değil yinede dikkat edilmesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli bir kadinin ne isi var gece gece disarda. Iyice rahat olmaya basladi bu millet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Herkes işinden çıkıp eve gelmelidir. Yoksa onun adı evlilik olmaz.
00 YorumlaKocan haklı. Kız yorumlarını okudum da, çoğu bu kafayla evlenemez, evlenen de kendini 1 senede boşatır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekar değilsin üstüne üstlük kadın daha dikkat etmeli her açıdan
00 Yorumla
+1 yılBelkide ayrılmak için bahaneler üretip kavga çıkarıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istediğini hiç sanmıyorum
- +1 yıl
Bilemezsin iliskinizi analiz etmek isterim siz ne kadar oldu evleneli
Soran+1 yıl9 ay oldu ve mutluyuz normalde
- +1 yıl
Peki cinsel hayatınız nasıl
- +1 yıl
Ve yaşlar kaç
Soran+1 yılCinsel hayatımız ne yazık ki sorunlu ama bu sorunu aşmaya çalışıyoruz ben 28im o da 32
- +1 yıl
Nasıl sorunlu peki
- +1 yıl
İstrsn ozldn anlat
- +1 yıl
Niye sustun
yurusun gitsin ya yok evli kadin 11’de eve gelemezmis bak arkadaşım
11 Yorumla
+1 yılbence eşin o an senin ile seks yapmayı hayal ettiği için tavır almış
10 YorumlaEvet evli bir kadin saat 11 de gece gelemez gezme hakki oldugu icin gezebilir ama gec saatte gelemez
00 YorumlaHergün olmasada 2 3 gün yapılır bence zaten 6 gibi çıkıyorsan çok normal birsey
00 Yorumla
+1 yılKocana de ki magarana geri don
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın kısmı gece sadece ramazanda geç gelir o da teravih için onun haricinde akşam ezanından sonra çıkamaz dışarı. Kocan haklı
017 Yorumla- +1 yıl
Sanane lan
Cevap sahibi+1 yılKocası yanında değilken bı kadın gece çıkmalı mi yani
Cevap sahibi+1 yılKarım yok mlsf
Cevap sahibi+1 yıl@juyangi yazık mi benimle evlenen kadın turnayı gözünden vurur
Cevap sahibi+1 yılBen gayet modern bı insanım benle evlenen yaşadı
Cevap sahibi+1 yılModerenlikten kastın nedir bacım
Gelebilir.
Güven sadakat varsa sorun yok.01 Yorumla
Soran+1 yılGüven sadakat sorunu yok aramızda ama aşırı tepki verdi niye böyle yaptığını anlamadım
Empati kur ve öyle düşün.
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği