Evlenmeden hamile kaldığım için kimse beni evine davet etmiyor?

eşimle evlenmeden önce aslında düğünden hemen önce birlikte olmuştuk düğünden kısa bir zaman önce hamile olduğumu öğrendim bu yüzden eşim düğünde oynarsam bebeğe bir şey olur diye nikah yapalım dedi ailemde düğünsüz kız mı verilir dedi mecburiyetten falan diyince çok kızdılar ama nikah olmasına karar verdiler babam çok grurlu bir adamdır annem düğünsüz olmaz dediyse de olmaz nikah olacak diye son sözü söyledi. neyse nikahımız oldu ama herkes öğrenmiş hamile olduğumu hiçbir akrabamız ne bize geliyor ne bizi oturmaya çağırıyor ne annemler arıyor ne arkadaşlarım konuşuyor benimle düğün yapacağımız parayla balayına çıkmak istedik kuzenim daha ne balayısı dedi kalbimi kırdı gerçekten sanki bu dünyada eşimle ben kalmışız gibi o gene arkadaşlarıyla konuşuyor sanki onun hayatı normal ama ben psikolojik olarak çöküşteyim birde daha duygusalım ama insanların söyledikleri bakışları fısıldamaları duygusal olarak kalbimi kırıyor kayınvaidem bile istenmeyen gelin muamelesi yapıyor bana sanki bu işi tek başıma yapmışım gibi büyük eltime oturmaya gitmiştik ikramlıkları hazırlarken canım kızımmmm diye sarıldı ya resmen ben de kapıdan onları izledim herşeyi bırakıp gitmek istiyorum sırf kocamı sevdiğim için gitmiyorum bebeğim doğunca da bebeğime böyle davranırlar diye korkuyorum yoksa eşimi falan annesi gayet arıyor konuşuyorlar benim yanımda herhalde kayınvalidem nasıl diye sorunca burada o da iyi diyor benim hakkımda madem merak ediyor ne diye beni arayıp sormuyor ya da oturmya gelmiyor bana yardımcı olmuyor hamile olduğumu biliyor başkalarının kaynanası gelinleri hamile olumca elini soğuk suya bile sokmuyor bizimkiler herşeyi benim omuzlarıma yükledi Allahtan eşimle bebek biraz büyüyene kadar çalışmayacağım diye konuştuk yani keşke çalışsaydım da bunları düşünüp bu kadar duygusal olmasaydım diyorum nikahtan beri annemlerle aram açık zaten kız kardeşime de bir şey diyemiyorum çocuk okuldan eve evden okula bunun dışında hep yalnızım

Evlenmeden hamile kaldığım için kimse beni evine davet etmiyor?