Herkesin Anasını belleyen biri oldugum icin Kimse arayıp sormuyor hamileyim bide?

27 yaşında 2 senedir evli biriyim. Kocam dahil cevremde dogru duzgun insan yok. Kalmadı daha dogrusu zaten yoktu da.. Kendi ailemle de sorunluydum zaten. İnsanlarin doğru olmayan davranışlarını huylarini dusuncelerini samimiyetsiz olduklarini nankör olduklarını nasil anlatsam düzgün biri olmadiklarini direk yuzlerine soyledigim icin gerekirse kavga ettiğim icin kendime yapilan haksızlıklara saygısızlıklara karşı susamadigim icin yalniz kaldim. Örnek veriyorum gorumcemin cocugumun benim rizam olmadığı halde resmini cekdigi icin 10 kere soylememe ragmen silmedigi icin kavga cikarip gorumceme saldırmam veya kaynanamin agzindan küfürlü laf duyduğum icin sen 65 yasinda bir kadinsin insan yaşı gibi davranmali dediğimden tartismanin büyüyüp benim fiziki özelliklerimle dalga geçtiği icin kendisine tekme ile saldirmam gibi gibi şeyler kendin ettin kendin buldun demeyin gercekten bi boka yaramayan beni ciddiye almayan insanlar vardi hep cevremde benim şansım hic yokmus bu hayattan yana...

Herkesin Anasını belleyen biri oldugum icin Kimse arayıp sormuyor hamileyim bide?