psikolojim çok bozuk. Sevgilimle öpüşüp sarılıp beraber uyuduk. Asla içime girmedi veya vücuduma bi yerime sürtünmedi. Aradan dört ay geçti, her ayın 3 veya 4'unde düzenli adet oldum ama kalbim karnımda atiyor gibi hissediyorum. Alt karnım şişmiş gibi hissediyorum, şişti de bence. Yemek yiyemiyorum, su içemiyorum. Titreme geliyor, panik atak geliyor. Çok korkuyorum. Çok ağlıyorum. Kendimi asmak istiyorum. Hamile olabilir miyim cidden bama bi sey diyin nolur, dua edin cok kotuyum. Cok çıkmazdauim, çok çaresizim. Rezil rusva durumdayim, kendime acıyorum, kendimden mefret ediuroum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cinsel münasebetin olmadıysa hamile değilsindir zaten hamile olsan regl olmazsın
Ama öpüştük sarıldık
Bide internette hamileler de regl olabilir yazıyor
Öpüşüp sarilmayla çocuk olsa ohooo ayrıca o dediğin çok düşük ihtimal muhtemelen sendeki bu rahatsızlık başka bi sebepten olabilir doktora görünebilirsin içim rahat olsun diyorsan testte yapabilirsin
Eczaneden hamilelik testi alıp yap rahatla ama emin olabilirsin hamile değilsin
Küçük ilcedeyim, yapamıyorum hiçbirini. Öldürürler beni. Ya biz öpüşürken bosaldiysa sonra benim üstüme geldiyse kiyafetimden gectiyse diye düşünüyorum
Şehre in o zaman gezmeye diye sonra bi tuvalette testini yap oldu bitti
Abi karnımın altı şiş cok korkuyorum. Arkadaşlarıma souleyemiyroum, kime aldircam ki testi
Şehirde kendin eczaneden alabilirsin
Korkuyorum
Korkmana gerek yok sonuçta hiç bisey çıkmayacak emin ol
İnşallah , düşününce ellerime uyuşma geliyor ve titreme geliyor çeneme. Galiba çok kafama taktım ve kendimi çok korkutuyorum. Sürekli yemek yiyince aynaya bakiyorum, karnım şişiyor korkuyorum
Hiç korkmana gerek yok test yaptır rahatlarsın
Sakın ol canım. Bi hamilelik testi yap. Ne zamandır böyle hissediyosun
Yapamıyorum, içimde hep korku vardı cok korkuyorum
Sakin olmaya çalış lütfen kendine böyle davranma daha fazla yıpratma. Hislere cok takılma somut olaylarla ilerle
Göğüslerimde regl öncesi hassasiyet vardi ama regl olunca geçti, dördüncü ay ve her ay üçünde regl oldum ama karnımın altı şiş. Bide internette bazu hamileler de regl olur yaziyor
Nasıl bi şişlik bi doktora git bu kadar korkacagina ya da eczaneden test al
Gidemiyodum küçük bi ilcedeyim..
Sucluluk duygusu baska bir sey degil. Toplum baskısı böyle bir sey iste. Psikolojik yardım al
Alt karnım şişti. Ama adet de oldum. Hep kendimi inceliyorum. Olamam dimi?
İmkansiz
İlk önce bir sakin olun. Beta Hcg baktırdınız mı? Veya gebelik testi yaptınız mi?
Hayır hastaneye gitsem herkes duyar beni öldürürler
Hastaneye gitseniz hiç kimse duymaz. O gizli kalan bir şey. En yakın hastanedeki bir hemşireye anlatın. Meslektaşlarım yardımcı olur
Gidemiyorum çünkü küçük bi ilcedeyim, herkes duyar ve aşırı dedikoducu bi yer. Berbat pis bi uerdeyim. Millet gelip evimizi taşlar.
Hemsireysen sorabilir miyim; dort aydır her ay regl oldum. 3unde 3unde 4unde ve tekrar 3unde. Ama karnımin alti sis gibi. Hamile olabilir miyim?
Asla içime girmedi demişsiniz. Birleşme olmadıysa gebelik olmaz. Ama içinizi rahatlatmak için başka bir bahaneyle de olsa Kan testi yaptırın
Ya hamile çıkarsam nabarim ne derim aileme ne derim millete nereye giderim ne yaparım
Hamile çıkarsanız kürtaj yolu var. Eğer hamileyseniz Yasal süreyi geçmeden aldırmanız lazım. Bir an önce hastaneye gidip emin olun.
Abla gidemiyorum küçücük ilçedeyim, millet evimizi taşlar
Dostum kimse evini taşlayamaz. Polis var, kanun var, devlet var. Bir tüp kan versen bile belli oluyor hamile olup olmadığın. Eğer gebelik yaşıyorsan ve yasal kürtaj süresini geçirirsen ister istemez doğuracaksın zaten
Saçmalama hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil piskolojin bozulmuş rahat ol emin olmak istersen de bi test al
Alamıyorum, bende söylüyorum bunları kendime ama ya öyleyse... Benim hayatım kararır mahvolurum ailemin yüzüne bakamam
Aranızda gerçekten bisey olmadiysa hamile kalamazsın korkma reglin gecikti mi
Hayır gecikmedi, dört kere regl oldum
4 ay geçmiş coktan karnın sismis olurdu korkma soracak birseyin varsa özelden sorabilirsin
Ya öpüşürken bosaldiysa üstüme geldiyse, aklıma öyle gelip korkutuyordum kendimi ama bugün daha iyiyim
Üstüne geldiyse bile içine girmesi imkansız yani sen kaç yaşındasın
23 yaşındayım ama hiçbir şey yaşamamış bi insanım, hiç bilgim yok ve çok elhamlıyım
Yemek yiyince karnım şişiyor, acıkınca bakıyorum şişliği gitmiş. Normal mi
Yemek yiyince hamile gibi şişiyor, normalde böyle miydi hatırlamıyorum... Yani korkup karnımı inceliyorum dört aydır, önceki halini hatirlamiyorum
Karbonat testi gördüm internette, onu denedim. (Biliyorum geri kafalılık ama normal test alacak ortama sahip değilim) . Köpürmedi karbonat, hamilelerde köpürüyormus
Sadece öpüşüp sarılarak hamile kalamazsın. Düzenli olarak adet de görüyorsun. Hissettiklerin tamamen psikolojik bence.
Ya öpüşürken boşaldıysa, sonra üstüme geldiyse.. aklıma bu geliyor
İlişki yaşadın mi
Hayır öyle sevişmek falan olmadı ama öpüştük sarıldık
Yok o zaman hamilelik mümkün değil ama aynı yatakta yatma ister istemez canı çeker
Yok zaten asla, kendimi şu an balkondan atmak istiyrlum ama insan cesaret edemiyor. Keske biraz cesaret
Saçmalma olmayan bişey için kendini niye atacaksın
Hep karnımı elliyorum, karnımin altı şiş biraz