Eski sevgilimden sonra toparlanamıyorum, nasıl atlatırım bu süreci (detay) ?

Sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu ve 6 aylık uzak mesafeli bir ilişkimiz vardı. Açıkçası mutlu bir ilişkim olduğu söylenemezdi sürekli tartışıp kavga ediyorduk ilişkimiz kısa zamanda toksik bir hal aldı, beni hiç ama hiç anlamıyordu. 2 ay önce maalesef kötü bir şekilde ayrıldık ama ben ondan sonra kendimi çok kötü hissediyorum. Hayatıma birilerini almayı denesem de olmuyor alamıyorum. Onu sevdiğimden de değil aslında sadece birbirimize çok alışmıştık huyumuzu suyumuzu her şeyimizi öğrendik, ben onun için iş bulup onun şehrine geldim ama olmadı yürütemedik. Toksikliği ve güven problemi yüzünden ilişkimiz bitti. Ama ben hayatımda hiç böyle kötü olmadım. Bütün duygularım tükendi bitti, elimde avcumda hiçbir şey kalmadı. Sonra işten de çıkarıldım. Her şey üst üste geldi. Neden böyle oldu anlamıyorum. Daha önce de uzak mesafe ilişkim olmuştu ama hiç böyle olmadı. Hayatımda bir çağ bitti başka bir çağ başladı sanki. Yeni birini de sıfırdan tanımak işkence gibi geliyor bana. Herkeste mi böyle oluyor anlamıyorum. Nasıl atlatacağım bu süreci?

Eski sevgilimden sonra toparlanamıyorum, nasıl atlatırım bu süreci (detay) ?